El cru estén el biaix alcista enmig d’un dòlar més feble: tots els ulls de les xifres de l’NFP.

Durant la sessió de negociació asiàtica de divendres, WTI El cru va aconseguir ampliar la ratxa de victòries del dia anterior, assolint un màxim de 14 mesos molt per sobre del nivell mitjà de 64,00 dòlars, principalment després que l’Organització de Països Exportadors de Petroli i els seus aliats (OPEP +) indiquessin el seu acord per no augmentar el petroli subministrament a l’abril, ja que esperen una recuperació més substancial de la demanda de la pandèmia de coronavirus. Mentrestant, el projecte de llei d’alleujament del COVID-19 del president dels Estats Units, Joe Biden, i les notícies sobre la vacuna contra el coronavirus també van ajudar a mantenir els preus del cru.

El motiu del biaix alcista que envolta els preus del cru també es podria atribuir als signes d’un ressorgiment de la demanda, especialment a Àsia. En una pàgina diferent, el nombre de casos de la variant COVID-19 a Nova Zelanda ha instat les autoritats a ampliar mesures restrictives, com ara bloquejos, i això s’ha convertit en un factor crític que ha mantingut una tapa sobre els guanys addicionals del cru preus. A més, la força general del dòlar nord-americà també es va considerar com un dels factors clau que limita qualsevol impuls alcista del cru, ja que els preus del petroli solen baixar quan augmenta el dòlar nord-americà, ja que un bitllet verd més fort fa que el petroli sigui més car per als toros amb altres monedes. En el moment de redactar aquest escrit, el petroli cru WTI cotitzava a 64,34 i es consolidava entre 63,83 i 64,53.

Com ja s’ha esmentat, l’Organització de Països Exportadors de Petroli i els seus aliats (OPEP +) han decidit no augmentar el subministrament de petroli a l’abril, ja que esperen una recuperació més forta de la demanda després de la caiguda induïda pel coronavirus. Mentrestant, un dels principals exportadors de petroli, Aràbia Saudita, també es va comprometre a mantenir la seva reducció voluntària de producció d’un milió de barrils al dia, mentre que el príncep Abdulaziz bin Salman, ministre d’energia saudita, continuava demanant precaució. Va aclarir que equivocar-se amb la precaució seria millor que augmentar malament el subministrament.

Tot i això, el sentiment comercial negociador no va poder aturar el seu baixíssim rendiment del dia anterior, mantenint-se agre en el dia, fins i tot després del sòlid progrés en termes del projecte de llei d’alleujament del COVID-19 del president dels EUA, Joe Biden, al Senat. Val la pena recordar que el president dels Estats Units, Joe Biden, va dir que els Estats Units tindrien suficients vacunes COVID-19 per a tots els adults als Estats Units a finals de maig. Mentrestant, l’optimisme sobre la vacuna / tractament potencial per al coronavirus altament infecciós no va donar cap suport significatiu a l’ànim comercial del mercat..

A part d’això, el biaix alcista que envolta els preus del cru també es podria atribuir als signes d’un ressorgiment de la demanda, especialment a Àsia. Segons l’últim informe, la Dragon Nation ha informat que el consum de gasolina i dièsel continua augmentant per sobre dels nivells anteriors al COVID-19 el 2021. L’activitat de la fàbrica va tornar més ràpid del que s’esperava, i també es va estimular un programa de construcció d’infraestructures immediatament després de l’any nou lunar de febrer. festa. Això, al seu torn, es va considerar com un dels factors clau que van sustentar els preus del cru.


Pel que fa al dòlar nord-americà, el dòlar nord-americà de gran abast va aconseguir ampliar la ratxa de victòries del dia anterior, realitzant algunes ofertes més en el dia, enmig d’un sentiment de risc del mercat, que va augmentar la demanda de refugi segur al mercat i va contribuir als guanys del bitllet verd. A part d’això, les pujades del dòlar nord-americà es van reforçar després que el president de la Reserva Federal, Jerome Powell, va dir que la forta vendes a Hisenda la setmana passada va ser significativa i que li va cridar l’atenció, però no va ser “desordenada” ni impulsar els tipus a llarg termini tan elevats que la Fed podria haver d’intervenir amb més força. Va repetir el seu compromís de mantenir una política monetària ultralleugera fins que l’economia nord-americana estigui “molt lluny del camí de la recuperació”. Tanmateix, les pujades del dòlar nord-americà es van considerar com un dels factors clau que van mantenir una posada a punt sobre els guanys addicionals del preu del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar americà. A principis de la sessió asiàtica, l’índex del dòlar va canviar poc, fins als 91,660, després d’haver guanyat el 0,7%.

Avançant, els comerciants del mercat mantindran els ulls posats en el canvi d’ocupació no agrícola dels Estats Units, juntament amb la taxa d’atur, que s’haurà de publicar més endavant. Mentrestant, també es veurà de prop les xerrades que envolten la factura d’estímul dels Estats Units. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me