El biaix alcista del cru continua enmig d’un dòlar més feble: els ulls de les xifres de l’API.

Durant l’horari comercial asiàtic de dimecres, WTI El cru va aconseguir mantenir el seu repunt alcista de la sessió anterior, aconseguint noves ofertes al voltant del nivell de 53 dòlars. No obstant això, el biaix alcista prevalent al voltant del preu del cru es va relacionar principalment amb les expectatives creixents que l’administració de Joe Biden entraria a través de mesures d’estímul més massives als Estats Units, cosa que va augmentar les esperances de la demanda de combustible i la reducció de les existències de cru.

Val la pena explicar que la nominada a la secretària del Tresor dels Estats Units, Janet Yellen, va impulsar recentment un paquet massiu d’alleujament fiscal, que va augmentar les esperances de l’inversor sobre el creixement i la recuperació econòmica després del COVID-19. Mentrestant, la debilitat àmplia del dòlar nord-americà, desencadenada per l’esperit optimista del mercat, també va tenir un paper important a l’hora de donar suport als preus del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar americà..

Per contra, les preocupacions intensificades sobre els casos de COVID-19 i els bloqueigs econòmics dolorosos continuen desafiant l’impuls a l’alça del cru. A l’altra banda de l’estany, els compradors de cru no van prestar molta atenció als darrers informes que suggereixen que l’Agència Internacional de l’Energia ha reduït les seves perspectives de demanda del primer trimestre en 580.000 barrils al dia, enmig de tancaments de fronteres i tancaments ampliats a Europa. un esforç per deixar de disparar les taxes d’infeccions per COVID-19. WTI Actualment, el cru cotitza a 53,40 i es consolida entre 53,07 i 53,45. Seguint endavant, els comerciants semblen cautelosos per situar posicions fortes per davant de les dades de subministrament de cru nord-americà de l’American Petroleum Institute, que s’hauran de publicar més endavant..

El S&P 500 Futures va aconseguir mantenir el seu rendiment positiu dels 3 dies anteriors, assolint un rècord en el dia. Darrere d’aquest resultat positiu hi havia els comentaris optimistes de la nominada per la secretària del Tresor, Janet Yellen, que demanava més despeses d’alleujament del COVID-19. Segons l’últim informe, durant la seva audiència de confirmació al Senat davant el Comitè de Finances del Senat, Yellen va empènyer el Congrés a “actuar en gran mesura” sobre l’alleujament del COVID-19, i no preocupar-se massa pel deute. Aquests comentaris positius van ajudar al to de risc a mantenir-se positius i van apartar els inversors de la moneda refugi segur dels EUA.

A l’altra banda de l’oceà, l’enquesta de sentiment econòmic ZEW millor de l’esperat a Alemanya també va jugar un paper dominant en el suport del sentiment comercial del mercat. El to alcista del sentiment del mercat mundial afavoreix els compradors de cru, a causa del feble dòlar nord-americà. Al front del dòlar nord-americà, el dòlar nord-americà de gran abast no va poder aturar els moviments baixistes del dia anterior, mantenint-se deprimit el mateix dia. la demanda d’actius de refugi segur va disminuir enmig del progrés cap a l’acord sobre un estímul fiscal massiu dels EUA. També cal esmentar que els rendiments del Tresor nord-americà van baixar després que Yellen anunciés que s’haurien d’abolir les reduccions d’impostos per a les grans empreses, promulgades el 2017, cosa que ha afegit una altra càrrega al bitllet verd. Tot i això, les pèrdues del dòlar nord-americà van ajudar a mantenir l’oferta del cru. Mentrestant, a les 21:17 ET (2:17 AM GMT), l’índex del dòlar nord-americà, que fa un seguiment del bitllet verd enfront d’un dipòsit d’altres monedes, havia baixat un 0,11%, fins a 90,365.


Com a alternativa, l’Agència Internacional de l’Energia ha reduït les seves perspectives de demanda de petroli del primer trimestre en 580.000 barrils diaris, enmig de tancaments de fronteres i tancaments forts a Europa, en un intent de deixar de disparar les infeccions per COVID-19. Aquests informes negatius no van deixar cap impacte significatiu en els preus del cru, ja que el petroli va guanyar una tracció positiva a causa de l’esperit optimista del mercat i del dèbil bitllet verd.

Mentrestant, les preocupacions pel nombre creixent de casos de COVID-19 i els bloquejos econòmics i dolorosos continuen desafiant el rendiment optimista del mercat. Això s’ha convertit en un factor clau que podria limitar els guanys en els preus del cru. Segons l’últim informe, el nombre de morts als Estats Units per coronavirus supera ara els 401.000 i el nombre de casos al país supera els 24 milions, a partir del 20 de gener. A més, el registre diari de morts relacionades amb coronavirus a la El Regne Unit i els tancaments prolongats a Alemanya continuen desafiant el sentiment de comerç optimista del mercat i contribuint als guanys del OR preus. Mentrestant, les dades també mostren que el nombre de casos a nivell mundial ha superat els 96 milions. Un altre factor que podria qüestionar el sentiment de risc podria ser els informes d’una probable escassetat de vacuna a Nova York i l’ajornament del lliurament de la vacuna de Pfizer al Canadà.

Avui, la inversió es mantindrà centrada en les dades de subministrament de cru nord-americà de l’Institut Americà del Petroli, que s’hauran de publicar més endavant. Mentrestant, els comerciants també observaran de prop el discurs de Biden a la Casa Blanca. Les dades d’inflació del Regne Unit, Europa i Canadà també decoraran el calendari del dia. Els catalitzadors de risc, com la geopolítica i els problemes del virus, continuaran tenint un paper important. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me