Daily Brief, 5 d’agost: Brief d’esdeveniments econòmics: xifres PMI de serveis a punt per publicar

Bon dia, comerciants.

Benvingut de nou a una altra setmana emocionant. L’índex del dòlar nord-americà va caure dràsticament per concloure la setmana en una pèrdua per la publicació d’informes del mercat laboral pitjors del que s’esperava. L’informe d’ocupació dels EUA al juliol va revelar 164.000 llocs de treball generats al mes i l’atur es va mantenir en un 3,7%, just per sobre del mínim de 50 anys.

Atès que aquest informe d’ocupació no va ser espectacular, és probable que els operadors de divises canviïn el dòlar verd amb un biaix baixista. Fent un cop d’ull al calendari econòmic, està completament carregat de fonaments d’impacte mitjà a alt, on els serveis PMI del Regne Unit i els Estats Units encapçalen la llista.

Llista de vigilància: grans esdeveniments econòmics d’avui

Avui en dia, és probable que el mercat canviï el dòlar nord-americà amb un sentiment baixista fins que no tinguem un altre fonamental per “cotitzar”. Pel que fa a les novetats, el calendari econòmic està plenament carregat de dades PMI de serveis i, abans de discutir les previsions, entenem què són els serveis PMI i per què és important.

Serveis PMI


És un indicador líder de salut econòmica: les empreses reaccionen ràpidament a les condicions del mercat i els seus gestors de compres tenen potser la visió més actual i rellevant de la visió de l’economia de la companyia..

Es calcula mitjançant una enquesta a un nombre determinat de gestors de compres que demana als enquestats que valorin el nivell relatiu de les condicions empresarials, incloses l’ocupació, la producció, les noves comandes, els preus, els lliuraments als proveïdors i els inventaris..

Les xifres superiors a 50,0 indiquen l’expansió de la indústria i, a continuació, la contracció. Per tant, si la publicació de serveis PMI de qualsevol economia és inferior a 50, podem experimentar una tendència baixista en aquesta moneda en particular i viceversa.

EUR – PMI de serveis espanyols – 7:15 GMT

Markit publica les xifres PMI de serveis espanyols a principis de la sessió europea. Segons les previsions dels economistes, no s’espera que les xifres es desvien de les 53,6.

Darrerament, les xifres PMI de fabricació de la zona euro han estat extremadament negatives, però les dades PMI de serveis continuen superant els 50. L’indicador pot estendre un lleuger suport a la moneda única.

EUR – PMI de serveis italians – 7:45 GMT

A més del PMI de serveis espanyols, Markit també haurà d’informar el PMI de serveis italians amb una lleugera previsió positiva de 50,6 enfront de 50,5 durant el mes anterior.

EUR – PMI de serveis finals francesos – 7:50 GMT

També s’espera que el PMI francès dels serveis finals no mostri cap canvi respecte al 52,2, igual que l’anterior.

EUR – PMI alemany de serveis finals – 7:55 GMT

És probable que Alemanya no reporti cap canvi en les xifres de PMI de serveis, ja que és probable que es mantingui en 55,4 enfront de 55,4. Entre tots aquests, el PMI alemany dels serveis finals guanyarà una mica més d’atenció, ja que Alemanya es considera un dels centres comercials més grans de la zona euro.

Fins ara, totes les dades dels serveis són neutrals, de manera que és possible que no vegem massa moviment a l’euro fins que totes aquestes xifres PMI mostrin un canvi significatiu en les xifres reals, que és un escenari molt poc probable..

Amb això, el focus passa a les dades PMI de serveis del Regne Unit i els Estats Units.

GBP – Serveis PMI – 8:30 GMT

Es publicaran les dades PMI de serveis del sector de serveis dominant del Regne Unit. Una lectura superior a 50,0 indica una expansió econòmica, però les opinions es divideixen sobre si es pot aconseguir. Un cop arribat al 50,2 al juny, hi ha un risc real que la impressió es converteixi en negativa, ja que la incertesa política contínua continua minant la confiança.

Això ajudaria com a revés important per a qualsevol esperança que l’economia del Regne Unit pugui aconseguir un creixement en el tercer trimestre de l’any, amb qualsevol dèficit que pugui afectar durament la lliura. Una xifra de 50,4 apareix a les cartes.

USD – PMI no fabricant ISM – 14:00 GMT

L’Institut de Gestió de Subministraments haurà de publicar xifres PMI de serveis a les 14:00 GMT amb una previsió de 55,5 enfront de 55,1. Els novells són una enquesta a uns 400 gestors de compres que demana als enquestats que valorin el nivell relatiu de les condicions empresarials, incloses l’ocupació, la producció, les noves comandes, els preus, els lliuraments als proveïdors i els inventaris. La previsió positiva pot mantenir el dòlar nord-americà recolzat, però pitjor del que s’esperava que l’informe del mercat laboral seguirà mantenint el dòlar sota pressió.

Estigueu atents al calendari econòmic dels líders FX per a la cobertura en directe d’aquests esdeveniments importants.

Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me