Continua el biaix alcista del cru: augment de la demanda de combustible en joc

Durant la sessió de negociació asiàtica de dilluns, WTI el cru va aconseguir estendre la ratxa dels primers dies & es va mantenir ben ofert per sobre del nivell de 66,00 dòlars, principalment a causa de l’optimisme pel que fa al paquet d’ajuda COVID-19 dels Estats Units, que va reforçar les esperances de recuperació de la demanda de combustible i va contribuir a la fortalesa. Les expectatives del paquet d’ajuda COVID-19 dels Estats Units es van desencadenar després que el president Joe Biden signés divendres el paquet d’estímuls d’1,9 bilions de dòlars. Mentrestant, l’optimisme creixent per les retallades de producció dels principals productors també va jugar el seu paper principal en el suport als preus del petroli.

A més, els guanys van obtenir un impuls addicional després del llançament de les xifres de vendes al detall xineses i producció industrial millors de l’esperat, cosa que va ajudar a equilibrar un augment inesperat de la taxa d’atur i decebedores dades d’inversió en actius fixos. A part d’això, el biaix alcista al voltant del preu del cru també es podria atribuir als últims informes que suggereixen que AstraZeneca va desafiar les trucades de coagulació de la sang a causa del seu ús de la vacuna COVID-19. Com a resultat, l’estat d’ànim del mercat ha jugat un paper important a l’hora de donar suport als preus del cru de major rendiment. En els diferents capítols, la fortalesa del dòlar nord-americà, avalada per les optimistes dades nord-americanes, es va considerar com un dels factors clau que van limitar l’impuls a l’alça del cru, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà. . La fortalesa del bitllet verd, un calendari prim i la baralla sino-americana també van pesar els preus del cru. WTI cotitza a 66,00 i es consolida entre 65,59 i 66,41.

El sentiment comercial del mercat ha intermitent en senyals verds des que va començar el dia, quan es van publicar xifres de vendes al detall xineses i producció industrial millor de l’esperat, cosa que suggereix que la notable recuperació de la segona economia més gran del món va donar suport al sentiment comercial del mercat per mantenir la seva oferta . Pel que fa a les dades, les vendes minoristes interanuals de gener a febrer de la Xina, la xifra va arribar al 33,8% enfront del + 32,0% esperat i del + 4,6% anterior, amb la producció industrial interanual del + 35,1% i del + 30,0% esperat i del + 7,3% anterior . Mentrestant, la inversió en actius fixos interanuals va canviar al 35,0% enfront del + 40,0% esperat i al + 2,9% anterior.

A part d’això, el biaix alcista al voltant del mercat de renda variable també es podria atribuir a les esperances de més alleujament fiscal i xerrades que Tòquio no busca una extensió de l’emergència provocada pel virus. D’aquesta manera, el to positiu al voltant del sentiment del mercat va tenir un paper important a l’hora de donar suport als preus del cru amb un rendiment més alt. Tot i l’estat d’ànim del risc, el dòlar nord-americà de gran abast va ampliar la ratxa de victòries de la sessió anterior i va fer algunes ofertes més el dia, possiblement a causa de les optimistes dades dels EUA publicades divendres que van revelar que l’índex de preus al productor (IPP) va augmentar 0,5% intermensual al febrer, enfront del 0,5% de creixement de les previsions. Va créixer un 2,8% interanual, enfront de la previsió del 2,7%. El PPI bàsic va augmentar un 0,2% interanual i un 2,5% interanual. Això es va considerar com un dels factors clau que sustenten el dòlar nord-americà.

Mentrestant, el creixent mercat aposta per una recuperació econòmica més ràpida dels Estats Units després de la pandèmia, que dóna un suport addicional al dòlar nord-americà. No obstant això, els guanys del dòlar nord-americà es van considerar com un dels factors clau que van mantenir la cobertura de qualsevol augment addicional del preu del petroli, ja que el preu del petroli està inversament relacionat amb el preu del dòlar nord-americà. El dòlar nord-americà va pujar un 0,1% enfront del ien fins als 109.125 iens, situant-se a la vora del màxim des del juny del 2020.


A més d’això, el biaix alcista al voltant dels preus del cru també es podria atribuir als informes que suggereixen que Aràbia Saudita, el principal exportador de petroli a nivell mundial, hauria reduït fins a un 15% el subministrament de cru de càrrega d’abril a almenys quatre compradors del nord d’Àsia . En canvi, es complien els requisits mensuals normals per a les refinadores índies. Mentrestant, l’Organització dels països exportadors de petroli i els seus aliats (OPEP +) també mantenen una tapa ajustada a les reserves, cosa que ajuda a augmentar els preus del cru el 2021. Els comerciants mantindran el seu enfocament en un sentiment de risc de mercat més ampli i en la dinàmica de preus en USD, que pot proporcionar algunes oportunitats comercials per endavant.

Continua el biaix alcista del cru: augment de la demanda de combustible en jocSuport i resistència diària

S1 64.12

S2 64,93

S3 65,26

Punt de pivot 65,74

R1 66,07

R2 66,55

R3 67,36WTI el cru es negocia amb un biaix alcista a la zona de 66,14 en la part tècnica, obtenint un suport immediat al nivell 63,30. A la banda superior, la resistència es manté a la marca 68,07. El creixement alcista del nivell 68,07 pot conduir el preu del WTI cap a la següent àrea objectiu del nivell 71,60 actual. El MACD i el RSI donen suport a les tendències alcistes, mentre que els períodes 20 i 50 EMA admeten un biaix neutral. Considerem el comerç alcista per sobre del nivell 65,75 avui. Bona sort!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me