Celebritats mundials que promouen monedes digitals i ICO

Una nova celebritat va donar el seu suport a una empresa blockchain, en aquest cas, a ICO. La celebritat en qüestió és l’actor i cantant Jamie Foxx, que recentment ha utilitzat els seus comptes a les xarxes socials per promocionar Cobinhood. L’empresa es presenta com un intercanvi de criptomonedes que funciona segons un principi de comissió zero.

Foxx, guanyadora de l’Oscar, va fer un tuit sobre aquesta oferta inicial de monedes. La mateixa venda, que es manté en aquell moment, va aconseguir netejar més de 17.000 ETH, que van superar els 5 milions de dòlars, cosa que significa que probablement va ser un èxit..

El suport ve després que altres famosos prenguessin passos similars amb un grau d’influència i una força de suport diferents. Tanmateix, Foxx no és en cap cas el millor defensor, ja que altres persones famoses fins i tot van crear els seus propis ICO. Què significa això per a la comunitat de divises digitals i quin efecte pot tenir en termes de legitimitat de la criptomoneda i de la seva adopció.

Una cara famosa

La noció d’utilitzar portaveus de celebritats no era en cap cas una idea nova en aquest domini. El món modern, adaptat al ritme de coses com les xarxes socials i una forta interconnexió de la cultura pop i altres aspectes quotidians, respecta un rostre famós. Es pot dir que la societat global moderna ho fa a una escala que es desenvolupa durant tots els altres períodes històrics.

Com s’ha esmentat, la gran part de l’expansió de la cultura de famosos és la idea de tecnologia que la suporta. Tot i que sempre hi havia cares famoses, els dispositius digitals moderns, com els telèfons intel·ligents, permeten un nivell d’intimitat mai inèdit i un sentit de contacte directe.


Es pot veure una estrella de cinema a la televisió, però avui en dia milions poden seguir les seves actualitzacions, moltes de les quals no han passat pels filtres antics. Això proporciona un entorn molt més orgànic per a l’intercanvi d’informació i un fort sentit de familiaritat.

Els seus fans poden percebre fàcilment una celebritat com algú que està gairebé a l’abast dels braços i que els entén tant com creuen que l’entenen, a ell o a algun altre denominador. Per a alguns futuristes de la segona meitat del segle XX, la noció d’inducció d’aquest nivell de connexió personal on no n’hi ha de vella semblava un concepte estrany, aterridor però distant..

Ara, el mateix concepte és aquí per a tothom. Ja no és un concepte. En el seu lloc, és un mètode provat per guanyar fans que són una capital directa per a les celebritats que en tenen. Més que mai, ser popular és un negoci i es combina fàcilment amb les moltes cares de l’ecosistema de la moneda digital.

The Celebrity Digital Currency Investor

Des dels seus inicis, les monedes digitals es van veure com un parc infantil per als menys inclinats tecnològicament. Començant per bitcoin i passant a altres xarxes que van caure en la línia, utilitzar moneda digital sovint incloïa disposar d’equips que els explotaven i fins i tot estar actiu al domini del desenvolupador. Naturalment, a mesura que creixien les criptomonedes, també va créixer el nombre de persones que les utilitzaven, però la segona onada d’adoptadors no prové del gran públic.

En lloc d’això, provenia d’inversors que sentien que un domini estrany però molt lucratiu s’obria lentament en el sentit de la inversió en criptomoneda. Alguns d’aquests eren i encara són notòriament desinteressats per la vessant tecnològica de la moneda digital, i es mostren en forta oposició als primers adoptants..

Però, tot i que el grau de coneixement tecnològic varia entre els inversors, tots ells tenen molta experiència en el vessant comercial d’aquesta empresa. Això va portar lentament a la fenòmens de l’inversor famós, una persona que ja ha fet fortuna en algun domini d’inversió i que després va començar a difondre les criptomonedes.

Naturalment, la raó d’això no és altruista. A curt termini, els inversors poden intentar augmentar les seves carteres mitjançant alguna cosa que es podria considerar com una forma de creixement de la capitalització del mercat de força bruta, cosa que indica a les persones i empreses que inverteixin en aquest domini..

Per als comerciants intel·ligents, cal fer un salt a curt termini en el preu per obtenir beneficis i treure’ls ràpidament del sistema. És difícil saber quants d’ells creuen realment en la idea d’un sistema de criptomonedes lliure de qualsevol tipus de centralització, però els seus diners i suport ajuden definitivament a créixer el domini de la moneda digital.

Una veu dirigida a les masses

Tot i que els inversors famosos són un fenomen d’un sol tipus, persones com Jamie Foxx són una bèstia completament diferent. Aquests, a diferència de ningú abans que ells, tenen un gasoducte que es connecta directament a les masses i d’aquesta manera als mitjans convencionals.

Ara mateix, noms com Paris Hilton, Floyd Mayweather i The Game es van dedicar molt de temps i esforç a promoure la venda de fitxes de diferents tipus. Per a Mayweather, la venda incloïa les seves pròpies empreses, que suposaven una capa addicional a la mateixa idea. Tot plegat va ajudar a recollir gairebé 2.000 milions de dòlars mitjançant aquest model de finançament i finançament.

Aquests individus, per primera vegada, ofereixen un veritable factor d’atractiu massiu per a qualsevol empresa de criptomoneda. Amb l’abast d’una o més persones d’aquest calibre de celebritats, es pot arribar a milions de nous usuaris potencials sense cap esforç complex. De manera similar al cas de Jamie Foxx, un sol tuit és suficient per permetre a una empresa una possibilitat molt més gran d’assegurar un procés de finançament reeixit en el cas d’ICO o fins i tot alguna cosa més.

Espasa de doble tall

Tot i que hi ha pocs dubtes sobre el fet d’aconseguir que hi hagi més gent a l’àrea de la moneda digital on puguin utilitzar criptomonedes individuals per coses com casinos en línia, serveis, béns o qualsevol altra cosa, la celebritat està recolzada en una fulla de doble tall. D’una banda, proporciona exposicions i arribades que cap altra persona pot gestionar.

D’altra banda, el suport de les celebritats sovint pot ajudar a empreses que són ombres o fins i tot il·legals. No és difícil pensar que, en un moment donat, aquestes empreses assoliran alguns dels seus patrocinadors de famosos i els mitjans de comunicació col·locaran tot això a la mateixa cistella.

Per evitar-ho, totes les criptomonedes han de tractar de ser conscients de qui i com les fa servir al domini de les celebritats. Si descobreixen algunes relacions obscures, les xarxes haurien de distanciar-se d’aquestes celebritats d’una manera convenient. D’aquesta manera, les respostes sensibles de les celebritats poden proporcionar el mateix benefici potencial a qualsevol xarxa.

Font: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me