Breve sessió de senyals de signals de divises dels Estats Units, 24 de maig: una vegada més la negociació interna en GBP

L’acta de la reunió de política monetària del BCE és l’esdeveniment de divises més important d’avui. No obstant això, com que els funcionaris del BCE han estat molt vocals els darrers dies, ja sabem què en pensen. El més estrany ha passat avui en parelles GBP. Aquesta moneda va augmentar abans del comunicat de premsa. Aquesta pujada em semblava una operació privilegiada.

 

Algú està guanyant molts diners al Regne Unit ONS

 

Si heu seguit l’acció de preus abans que es publiqués l’informe de vendes de nou judici al Regne Unit, hauríeu d’haver notat el salt de 60-70 pip en parells de GBP. GBP / USD va saltar dels 20 SMA al gràfic H1, reclamant al voltant de 60 pips en un curt període, arribant als 100 SMA.

Això no sembla una acció normal de preus. Normalment, no hi ha molta acció abans que es publiquin les principals notícies econòmiques. Els moments en què hi ha una correcció ràpida o un posicionament ràpid dels operadors de divises abans d’aquestes notícies són molt rars. Fins i tot quan va passar això, no sol semblar així. El preu no sol augmentar en una direcció si hi ha accions abans de les notícies econòmiques. Normalment és més aviat una acció de preus dispersa amb moviments ràpids cap amunt i cap avall a causa del pànic.


Aquest moviment no va ser així. El GBP va augmentar sense mirar enrere com si sabés que les vendes al detall serien excel·lents aquesta vegada. Les vendes al detall del Regne Unit del mes passat van ser realment horribles, ja que van disminuir més de l’1%. Per tant, si hi hagués un moviment de pànic d’última hora abans que es publiquessin les xifres d’avui, hauria d’haver estat a la baixa, tenint en compte les terribles vendes al detall del mes passat. Però, la jugada va passar a l’alça.

Per tant, aquest tipus d’acció de preus en GBP apunta a una cosa, COMERÇ INTERIOR. El comerç intern passa quan algú que és conscient de les xifres econòmiques intenta treure’n profit obrint grans posicions en la direcció que mostren les dades. L’informe de vendes al detall del Regne Unit avui ha estat realment fantàstic i ha suposat un gir total respecte a la terrible lectura del mes passat.

Algú en sabia, sens dubte. Qui seria aquesta persona? Bé, evidentment, algú que treballa a l’Oficina d’Estadística Nacional o les seves famílies. Recordeu que l’esposa del president de l’SNB (Banc Nacional Suís) va ser investigada fa uns anys per negociar dins. Els suïssos i l’SNB tenen la reputació de ser molt estrictes i estancs quan es tracta d’aquestes coses, però, tot i així, l’esposa del president de l’SNB no podia mantenir les mans allunyades d’uns diners fàcils..

Aquest tipus de coses passa sovint amb les publicacions de dades de l’ONS al Regne Unit. Sovint vull dir unes quantes vegades a l’any, aquests nois no són estúpids. El comerç intern està sancionat per la llei. Però, hi ha alguna cosa important que creu que estan per sobre de la llei. Aquestes no són només paraules meves per cert; això ha ressorgit una i una altra vegada en els darrers anys al Regne Unit.

 

 

Acta de la reunió del BCE

Les actes de la reunió del BCE van ser el principal esdeveniment de divises d’avui, però no esperava una gran actuació als mercats. Això es deu al fet que hem sentit parlar molts membres del BCE recentment, de manera que s’ha eliminat l’element de sorpresa, que és el principal motor del mercat de divises. Tothom sap què farà el BCE (Banc Central Europeu) a curt termini. De totes maneres, aquí teniu alguns consells sobre l’acta de la reunió del BCE:

  • El BCE va pensar que la inflació tornava a assolir l’objectiu del 2%, però aquestes expectatives han disminuït darrerament: l’últim informe sobre la inflació de la zona euro no mostrava signes de recuperació. Està atrapat a l’1,3%
  • La desacceleració de l’expansió econòmica ha estat àmplia: les dades de serveis i fabricació suau d’ahir ho van deixar molt clar per a tothom
  • Els riscos del proteccionisme s’han fet més evidents: parlant amb Trump, però sabem que no l’escolta
  • L’increment dels salaris ha estat reconfortant, almenys alguns comentaris positius, però, on ha passat, no hem vist fugir els salaris, ni a Europa ni a cap altre lloc (un missatge per al meu cap)

Tot això ho sabíem. Només avui hem parlat amb diversos funcionaris del BCE i de la UE. Katainen, de la UE, va dir que els EUA que augmenten els aranzels als cotxes importats van en contra de les normes de l’organització mundial del comerç. La indústria automobilística alemanya la veurà molt afectada. Per tant, moltes incerteses per a la zona euro i la resta del món.

 

 

Oficis a la vista

NZD / USD baixista

 

  • La tendència més gran continua sent baixista
  • El 100 SMA proporciona resistència

 

Ahir ens vam quedar curts en NZD / USD als nivells actuals. El preu va baixar durant la nit, però ha tornat a retrocedir. Tot i que aquest moviment de retrocés sembla més gran ara esgotat i el 100 SMA no deixa que els compradors pugin més. Sembla, doncs, que la recuperació s’ha completat. Esperem que la tendència a la baixa es reprengui aviat.

 

En conclusió

Més endavant, avui tindrem les vendes de cases als Estats Units i el president del BOE, Carney. Vegem què ha de dir sobre el gran informe de vendes al detall. Podria tornar a guanyar la victòria, però les dades no el deixaran gaudir. Estic segur que hi haurà més dades econòmiques decebedores del Regne Unit; com es diu, la primavera / estiu no ve només amb una flor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me