BitcoinsInIreland Punta de llança Difusió de la saviesa de Bitcoin

Bitcoins a Irlanda

A mesura que la indústria de Bitcoin creix progressivament malgrat alguns contratemps, BitcoinsInIreland brilla en la seva missió d’oferir desenvolupaments notables sobre tot Bitcoin. Parlant amb el seu creador Jamie McCormick, coneixerem les experiències i l’enginy que van transformar BitcoinInIreland d’una idea a una realització tangible..

El que us ha portat a interessar-vos per Bitcoin i arribar a creure que és una cosa a la qual dedicareu bona part del vostre temps?

Vaig saber parlar de Bitcoin fa uns dos anys i vaig començar a explotar una cartera que ja no tinc. També en aquesta època també vaig estar exposat a les aixetes, però mai no vaig obtenir cap quantitat significativa. Vaig actualitzar el meu portàtil a un de gamma alta, però vaig descobrir ràpidament que la meva GPU nVidia no era útil per a Bitcoin, però vaig fer una mineria de Litecoin durant uns sis mesos. Això va acabar bruscament quan la calor de la GPU que funcionava a ple nivell es va transferir pel quadre de la funda del meu ordinador portàtil, va congelar la frontissa, que es va trencar i la calor també va provocar que un terç del meu LCD es fes arc de Sant Martí. Per tant, després de 600 € de reparacions, vaig decidir no minar-me.

Llavors vaig trobar a eBay un noi realment fantàstic que em va llogar durant 12 mesos durant sis mesos a principis d’any. Vaig començar a BTC Guild i em vaig mudar a CEX, però vaig rebre moltes menys recompenses per la mateixa quantitat de poder i vaig tornar al cap de poca estona. No vaig fer cap ROI, fet que vaig tornar al voltant del 50%, però hauria fet un 70% si m’hagués quedat amb BTC Guild durant tota la durada..

El nou maquinari estava fora del meu rang de preus, però vaig trobar algú a nivell local que actualitzava i venia els seus Antminer S1 de manera relativament barata, així que vaig anar a buscar-li una explicació molt bona sobre com fer les coses jo mateix. Així que en tinc dos, un PSU i, després, un altre parell, de manera que en tinc quatre en total. Llavors vaig piratejar el microprogramari perquè em deixessin funcionar nou grups simultanis i repartís el hash per igual. Amb això, vaig començar a revisar les piscines mineres que feia servir per a nouvinguts com jo. Amb els guanys que guanyava dels meus 650 grs més o menys, vaig començar a escriure sobre les meves experiències amb Bitcoin i, després d’assegurar alguns clients a l’espai Bitcoin a través de la meva empresa BitcoinMarketingTeam, vaig començar a revisar el procés de conversió de Bitcoin a Fiat a través d’un un parell de Intercanvis de Bitcoin persones identificades a Reddit.


Cita de Jamie McCormickQuant de temps va trigar a llançar el seu lloc web?

El lloc es va llançar a l’agost amb un cert contingut inicial, però em va costar una estona començar, ja que vaig haver d’esperar que la mineria em permetés arribar al punt en què podia treure profit i revisar adequadament tota l’experiència de signar pujar, connectar, minar i assolir el llindar per cobrar. També tinc molt de temps dedicat a escriure, però ha anat agafant ritme des d’octubre aproximadament.

Què és el millor del vostre lloc web??

Em deixa tornar a escriure, que és com em vaig iniciar en els jocs, i estic adoptant el mateix enfocament. Hi ha molta gent que cobreix i retransmet les mateixes notícies, però molt poques persones que no són comerciants, propietaris massius de maquinari o titulars de bitcoins a gran escala. Escric per a les persones que entren avui (que no inverteixen a aquesta escala) i que potser voldran utilitzar Bitcoin per a moltes coses.

Què podeu dir sobre les lleis sobre els jocs i la legalitat i regulació de les criptomonedes?

L’escena del joc és interessant per a mi, ja que sóc d’Irlanda, on el joc és una part important de la nostra cultura i algunes de les empreses de jocs més grans del món són d’aquí o hi tenen seu. M’agradaria agafar alguna cosa aquí i allà, però l’única victòria destacable que he tingut és un gol de Maldini contra el Liverpool de 5 € i 50/1 a la Lliga de Campions de fa uns anys.

A part d’això, no m’hi jugo, però a Irlanda, per exemple, a les persones se’ls nega la hipoteca si tenen apostes en les seves transaccions. També a Irlanda, els guanys del joc estan lliures d’impostos, ja que hi ha un petit impost sobre les apostes en origen, que s’estendrà als jugadors irlandesos en llocs en línia a partir de l’1 de gener. El fet que això Apostes Bitcoin és tan clarament diferenciat mitjançant un codi provablement just també és un avantatge per als jugadors i una tecnologia potencialment perjudicial per a tota la indústria. Però crec que el sector s’haurà de regular d’una manera o altra, sobretot en l’àmbit del joc amb problemes.

Cita de Jamie McCormickQuè creieu que necessita Bitcoin per convertir-se en una forma de pagament més destacada i fiable?

Ha de ser convertible i tan fàcil d’utilitzar, si no més fàcil, que l’efectiu o les targetes. A Irlanda, podem comprar bitcoins a caixers automàtics o en línia, però hi ha un sistema de verificació molt onerós per tornar-lo a convertir en efectiu. Això és prou just, ja que si s’utilitza per blanquejar diners de la droga, finançar terroristes o qualsevol altra cosa, ningú ho vol. Crec que estem a un parell d’anys encara que sigui més que un nínxol a l’oest, però crec que molts països del món on les seves pròpies monedes estan banjades, pot ajudar a obrir-les.

Quins han estat els majors èxits que heu tingut durant el funcionament del vostre lloc web, a part de dirigir wisdombitcoin? Quin ha estat el repte més sorprenent?

Sincerament, no crec que hagi tingut cap èxit massiu amb el lloc fins ara. Vaig tenir una experiència realment negativa, quan vaig publicar una ressenya sobre una de les piscines mineres de Bitcointalk, em vaig treure a les 3 de la matinada als comentaris del meu lloc amb verí pur i odi que van despertar a mi i a la meva dona. Mai ho he experimentat en tota la meva carrera d’escriptor.

Però, a part d’aquest incident, ha estat una experiència d’aprenentatge realment fantàstica i estic molt positiu respecte al 2015 i faré el que pugui per ajudar els nouvinguts a entendre-ho una mica millor, a la meva manera.

Quines característiques del vostre lloc web considereu revolucionàries?

No m’obsessiona ni el preu ni la tecnologia. Bitcointalk és una part d’Internet i la majoria d’usuaris nouvinguts estan descoratjats intentant trobar-hi informació, amb informació repartida en diverses publicacions.

Poso el meu bitcoins on és la meva boca. He invertit en maquinari i electricitat i, en lloc d’enfonsar les meves monedes, les reinverteixo en empreses que facin coses que crec que són genials. Documento el procés, arriscant el meu propi bitcoin, per fer saber a la gent si és legítim o no.

Té una predicció de preus de Bitcoin?

Caos semiorganitzat. 🙂

Finalment, per a aquells que no reben Bitcoin, teniu algun suggeriment? I qualsevol cosa més que vulgueu afegir?

Comenceu a fer preguntes a reddit o bitcointalk. Són simpàtics i la gent ha fet moltes preguntes. Bitcoin ftw! 🙂

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me