BCE, RBA i NFP proporcionaran alguna acció als mercats.

Sempre m’agrada quan la setmana que ve conté notícies importants. Sempre és el més fàcil guanyar diners quan els mercats es mouen molt i esdeveniments com les decisions sobre tipus d’interès, les dades del mercat laboral nord-americà i una decisió sobre el tipus del BCE podrien ser el que necessitem per a una acció explosiva de preus aquesta setmana..

El primer esdeveniment important del registre és una decisió sobre el tipus d’interès del RBA (Reserve Bank of Australia) juntament amb el seu estat de tipus. Serà el dimarts a les 03:30 GMT. Per descomptat, aquesta no és l’única notícia important a Austràlia aquesta setmana. Dilluns tenim números de vendes al detall a les 00:30 GMT. La decisió sobre el tipus d’interès té, òbviament, més potencial de moviment del mercat que el nombre de vendes al detall, excepte en el cas d’una lectura molt extrema del número de vendes al detall. Fem una ullada a les tècniques AUD / USD:

 

AUD / USD: la idea curta es juga molt bé

He esmentat al pla de negociació del 28 de febrer (The Aussie is Coming Down! Weekly Timeframe is Haunting the AUD / USD), que l’AUD / USD podria enfrontar-se a una pressió de venda en les properes setmanes. Mentrestant, aquest parell ha cotitzat a la baixa i la seva perspectiva tècnica continua sent baixista. Tot i això, hauríem de tenir cura dels esdeveniments esmentats, ja que sens dubte tenen el potencial de sorprendre els óssos el dilluns i el dimarts. Aquí teniu un gràfic setmanal de l’USD / USD:

BCE, RBA i NFP 1Gràfic setmanal AUD / USD


El que realment em va fer curt aquest parell, són les espelmes baixistes de rebuig que recentment han perforat aquesta zona de resistència vermella al gràfic anterior. Un gràfic setmanal realment conté moltes dades, cosa que fa que l’anàlisi que s’hi faci sigui realment precisa. Els períodes setmanals i diaris són realment importants per als comerciants professionals i institucionals per la seva fiabilitat. Els períodes de temps més petits són útils quan es tracta d’afinar entrades comercials.

Vegem un gràfic diari de l’AUD / USD:

BCE, RBA i NFP 2Gràfic diari AUD / USD

En aquest gràfic, és obvi que hi ha hagut un canvi estructural en els darrers dos dies de negociació. En primer lloc, la forta espelma baixista que es va tancar per sota de la mitjana mòbil exponencial de 20 dies ens indica que el mercat finalment ha decidit que vol baixar. Abans d’aquest descens decisiu, aquest parell feia bastants dies que cotitzava en gran mesura cap als costats.

Si examineu de prop el gràfic anterior, veureu que aquesta última espelma baixista té un rang superior a la mitjana. De fet, té la gamma més àmplia de les darreres 55 espelmes. Quan veiem una barra diària tan gran, sens dubte és una cosa a tenir en compte, sobretot si l’espelma es tanca a la mínima en cas d’espelma baixista, com era el cas d’aquesta espelma en particular. No m’estranyaria si veiéssim un fort seguiment d’aquest impuls baixista en els propers dies. Per descomptat, les dades econòmiques d’Austràlia aquesta setmana podrien tenir un paper important en el tipus de canvi, per no oblidar-nos de les nòmines no agrícoles dels Estats Units divendres, que se sap que són els principals impulsors del mercat..

 

GBP / USD: restringit a l’interval

BCE, RBA i NFP 3Gràfic diari GBP / USD

El GBP / USD segueix cotitzant en un ampli rang. El preu s’ha cotitzat per sota del 20-EMA des de fa un parell de dies i sembla que possiblement podríem veure una nova prova de la gamma inferior en les properes setmanes.

L’economia britànica encara queda eclipsada pel fosc núvol d’incertesa del Brexit. És difícil dir com sortirà la lliura en els propers dotze a divuit mesos. De moment, potser seria millor ser reactiu als senyals d’acció dels preus en lloc d’intentar predir on serà el tipus de canvi d’aquí a uns mesos. A veure si aconseguim una retrocés al 20-EMA en els propers dies. Potser trobarem un senyal de venda útil a aquesta regió per aprofitar-lo.

 

EUR / USD: canvi estructural?

BCE, RBA i NFP 4Gràfic diari EUR / USD

L’espelma diària de divendres a l’euro / dòlar americà és un clar advertiment per als ossos amb compte. Primer de tot, aquesta espelma és realment agressiva amb una gamma de més de 100 pips i gairebé a prop del seu màxim. En segon lloc, es va tancar per sobre de la mitjana mòbil exponencial de 20 dies, que sens dubte no és una cosa que voldríeu veure quan estigueu en una posició curta..

Sembla que l’EUR / USD podria mantenir-se confinat en un interval durant molt de temps. M’hauria agradat veure el parell canviar fins al seu mínim anual, però sembla que els ossos s’han acabat de moment.

Si esteu negociant el parell EUR / USD o qualsevol altre parell d’euros aquesta setmana, tingueu cura de la decisió sobre el tipus d’interès del BCE i de la conferència de premsa de dijous. Aquests esdeveniments poden causar una gran volatilitat dels efectes, especialment en parells d’euros.

Per cert, si voleu perfeccionar les vostres habilitats comercials, assegureu-vos de consultar totes les nostres estratègies de comerç de divises!

 

Nikkei 225: també és limitat

BCE, RBA i NFP 5Gràfic diari de Nikkei 225

El Nikkei va rebotar la setmana passada, però no va ser capaç d’esborrar la gamma superior, que també conté el màxim anual. Potser ens trobarem amb altres accions laterals de preus en les properes setmanes. Recordeu que aquest índex borsari japonès es troba en una tendència alcista quan analitzem el panorama general i cotitza molt per sobre de la seva mitjana mòbil de 200 dies. La probabilitat es troba a la part superior, de manera que si voleu jugar a la gamma aquí, seria millor comprar a la gamma de serveis que no pas vendre a la gamma superior. Probablement, aquest índex creixerà més alt.

Si encara no heu canviat el Nikkei, aquest és un dels nous instruments en què oferim senyals de negociació.

 

S&P 500 – The Stud Bull

BCE, RBA i NFP 6S&Gràfic diari P 500

Aquesta gran tendència del toro és realment impressionant. Només puc recomanar comprar caigudes en aquest índex borsari. El preu podria aproximar-se al 20-EMA en els propers dies si aconseguim algun tipus de consolidació. Vigileu les espelmes de rebuig alcista perquè el disparador es faci llarg. Això us ajudarà a entrar en operacions amb alta probabilitat. Aquí teniu un exemple d’una espelma de rebuig alcista que vaig canviar fa unes setmanes. També en vaig escriure en aquest article: Dòlars nord-americans es dediquen a la negociació mentre les accions es redueixen a la baixa.

BCE, RBA i NFP 7S&Gràfic diari P 500

Com podeu veure, aquesta espelma en particular va ser un gran desencadenant d’un llarg comerç que va produir un benefici considerable. Potser tindrem una altra oportunitat d’or en les properes setmanes per atrapar una altra d’aquestes belleses.

Això és tot per ara, nois. Recordeu que heu de tenir cura de tots aquests riscos d’esdeveniments i no us oblideu de l’informe divendres de la PFN dels EUA. Tingueu una setmana rendible!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me