Actualització setmanal, del 19 al 23 de novembre: millors configuracions de Forex i esdeveniments econòmics comercials

 • El dòlar va acabar la setmana amb pèrdues, ja que els bous es mantenen prudents davant els comentaris de dos funcionaris de la Reserva Federal dels Estats Units sobre el creixement econòmic mundial.
 • La lliura britànica continua sent vulnerable ja que les incerteses de l’acord del Brexit continuen arribant al mercat.
 • La inflació de la zona euro va augmentar a l’octubre al ritme més ràpid en gairebé sis anys, tot i que l’EUR / USD manté un impuls baixista.
 • Què esperar aquesta setmana? Fonaments & Perspectives tècniques del dòlar, EUR / USD i GBP / USD.

Índex de dòlars: triangle ascendent a punt per suportar

El dòlar nord-americà va disminuir després que un oficial de la Reserva Federal declarés que els tipus d’interès s’aproximaven a un tipus neutral, mentre que el risc continu del Brexit supera la moneda. Fonamentalment, la setmana que ve no ofereix cap esdeveniment econòmic important que pugui impulsar grans moviments del dòlar. És per això que voldria que centréssim el nostre focus en el vessant tècnic. L’únic esdeveniment econòmic que val la pena tenir en compte són les comandes bàsiques de productes duradors.

Comandes bàsiques de béns duradors m / m – Dimecres, les dades es presentaran a les 13:30 (GMT). Una bona notícia és que s’espera que les vendes al detall als EUA augmentin un 0,4%, molt superior al 0% a l’octubre. Per als novells, és un canvi en el valor total de les noves comandes de compra realitzades als fabricants de béns duradors, excloent els articles de transport. És un indicador principal de la producció: les ordres de compra en augment indiquen que els fabricants augmentaran l’activitat a mesura que treballin per omplir les comandes.

Nivells tècnics setmanals

Suport a la resistència

96,02 97,04


95,71 97,35

95,2 97,86

Nivell clau de negociació: 96,53

Punts tècnics clau

L’índex del dòlar cotitza per sobre dels 20 & EMA de 50 períodes que significa un sentiment alcista dels comerciants.

 • En el termini diari, el dòlar mostra una forta venda sobre els fonaments. Però heus aquí la qüestió: és probable que la línia de tendència a l’alça sigui compatible amb els 96,15 dòlars.
 • El RSI & Els estocàstics continuen per sobre dels 50, cosa que indica un fort impuls alcista del dòlar.
 • L’espelma baixista que envolta pot provocar una continuació de la tendència de venda fins als 96,15 dòlars.
 • La ruptura baixista el pot conduir a 95,70 dòlars

EUR / USD – Bullish Engulfing setmanalment, és la inversió apuntant?

La moneda única L’euro ha començat a enfortir-se sobre el dòlar més feble. Els efectes secundaris de les discussions sobre la guerra comercial estan eclipsant la crisi del deute d’Itàlia. Segons ha informat la CNBC, “el president Donald Trump va donar un impuls al mercat divendres quan va dir que esperava que els EUA i la Xina arribessin a un acord sobre el comerç, un focus principal per a les accions. Però els funcionaris de la Casa Blanca més tard van minimitzar els seus comentaris i van dir que no hi havia signes que aviat arribés “.

 • Els inversors han invertit en dòlars a causa de la guerra comercial, ja que creuen que és probable que aquesta guerra comercial no afecti els Estats Units.
 • Però si Trump està aprofitant ara els Estats Units per sobre dels aranzels, revertirà tota la idea darrere de prendre posicions en el dòlar.

Tècnicament, l’EUR / USD es negociava alcista a 1,1415 dòlars després de situar-se en un mínim inferior a 1,1215 dòlars. Ha format una mena d’enfonsament alcista o un patró de martell seguit d’una forta tendència baixista. Normalment, aquest tipus de patrons sovint inverteixen les tendències.

 

Dit això, podem esperar que EUR / USD continuïn cotitzant fins a 1,1535 $, mentre que el suport es manté en 1,1310 $.

Esdeveniments econòmics potencials amb impacte divendres – L’economia europea ha de llançar una sèrie d’esdeveniments econòmics que inclouen:

 • PMI francès de fabricació flash – La xifra es deu a les 8:15 (GMT) amb una previsió de 51,3 vs. 51,2 durant el mes anterior.
 • French Flash Services PMI – A més del PMI francès de fabricació, s’observaran els serveis PMI. Es preveu que baixi lleugerament fins als 54,9 enfront dels 55,3.
 • PMI alemany de fabricació flash – Les dades es publicaran just després de 15 minuts de serveis francesos i PMI de fabricació a les 8:30 (GMT). Es preveu que passarà de 52,3 a 52,2.
 • PMI alemany de Flash Services – Està programat amb una previsió de 54,6, lleugerament per sota de la xifra del mes anterior de 54,7.

Nivells tècnics setmanals

Suport a la resistència

1.1313 1.1455

1.1268 1.15

1.1197 1.1571

Nivell clau de negociació: 1.1384

EUR / USD – Pla comercial

La idea és mantenir-se alcista per sobre de 1,1380 dòlars amb una pèrdua stop per sota de 1,1340 dòlars i obtenir beneficis a 1,1460 dòlars i 1,1535 dòlars. Tot i que es prefereix vendre per sota de 1,1310 dòlars.

 

GBP / USD – La incertesa sobre el Brexit fa caure la lliura esterlina

La lliura esterlina es va esforçar per estabilitzar-se després d’haver patit un turbulent desplaçament dijous. Els inversors que temen les turbulències polítiques al país podrien veure-la sortir de la Unió Europea sense un acord de divorci. La venda va ser greu després de la dimissió de ministres clau del seu govern britànic, intensificant la pressió per a la primera ministra britànica Theresa May.

GBP / USD: perspectives tècniques

Al gràfic de 4 hores, el cable va fer un gir alcista per provar els EMA de 20 períodes a 1,3035 dòlars, però no ens va donar un creixement alcista. Això significa incertesa quant a la inversió alcista del parell. És una setmana fonamentalment impulsada i no podem determinar molt en funció de les tècniques.

Nivells tècnics setmanals

Suport a la resistència

1.2707 1.3021

1,2585 1,3212

1,2272 1,3525

Nivell clau de negociació: 1.2899

GBP / USD- Perspectives fonamentals

Audiències de l’informe d’inflació – Dimarts, a les 10:00, el governador i el MPC (Comitè de Política Monetària) declararan sobre l’informe d’inflació davant el Parlament. Les audiències tenen unes hores de durada i poden generar volatilitat del mercat durant tota la durada. Cal destacar especialment els comentaris directes sobre els mercats de divises.

Recordem que la taxa d’inflació del Regne Unit encara està en el rang, però aquest mes ha caigut del 2,5% al ​​2,4%. Tot el que necessitem és veure què esperen en el futur.

GBP / USD – Pla comercial

El parell pot afrontar una resistència immediata prop de 1,2845 $ i 1,2950 $ juntament amb un suport prop de 1,2800 $. Per tant, la idea és mantenir-se a la baixa per sota d’1.2925 dòlars per arribar als 1.275.000 dòlars.

Bona sort i seguiu seguint els líders FX durant una altra setmana rendible.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me