3 passos per fer-ho a Forex: 1) – Feu el mínim / sobreviu; 2) – Feu el possible / Guanyeu quan pugueu; 3) – A continuació, feu l’impossible / convertiu-vos en un guanyador constant

Moltes persones, quan comencen a cotitzar per primera vegada, intenten saltar els passos de l’evolució i esperen guanyar milions força ràpidament. Intenten aconseguir oficis guanyadors un darrere l’altre i, quan no ho fan, es mostren ansiosos i sovint deprimits. Si les coses comencen a anar malament, comencen a canviar les seves estratègies comercials i es confonen, fins i tot els comerciants experimentats es confonen i comencen a qüestionar les seves estratègies i ells mateixos quan passen un període difícil. Però normalment el problema és que saltem els passos per experimentar-nos quan som nous i saltem els passos dels comerços quan tenim experiència.

Tres passos perquè cada nou comerciant i cada nou comerç tinguin èxit

Feu el mínim / sobreviu

Per als nous comerciants, el primer que haurien de pensar és sobreviure. Molts “es desenganxen amb una sangonera”, com diu una dita, i pretenen tenir èxit d’un dia per l’altre. Alguns dupliquen i tripliquen les seves posicions després de perdre operacions per tal d’aconseguir el que van perdre i d’altres més; alguns ho qüestionen tot i canvien les estratègies, com algunes persones canvien de número de telèfon. De debò, què passa amb les persones que canvien de número de telèfon cada mes? Però el que han de fer és el mínim, només sobreviure. Si no perds finalment guanyaràs, no? Han d’intentar evitar perdre oficis. Això vol dir tenir en compte diferents aspectes dels seus oficis. cosa que ens porta al mínim exigit per als comerciants experimentats.

Per als comerciants experimentats, cada comerç nou és com un comerciant nou. Segur que sabem una cosa o dues, però cap comerç és el mateix que qualsevol altre. Per tant, en primer lloc hauríem de mirar les possibles coses que podrien fer que un comerç fallés i intentar eliminar-les. Quines són aquestes coses?

  • Trieu el fons amb cura – Quan intentem entrar en un comerç, hauríem de fixar-nos en indicadors principals com ara nivells de suport i resistència, mitjanes mòbils, línies de tendència, etc. Aquests indicadors són on es produeixen inversions o comença una tendència. Hauríem d’esperar fins que el preu assoleixi aquests indicadors i no precipitar-nos cap a un comerç.
  • Obteniu la confirmació d’una reversió – Si el preu arriba a un o més d’aquests indicadors si s’agrupen junts, hauríem d’obtenir la confirmació que aquest és el final del retrocés, suposant que volem seguir la tendència. Una bona confirmació seria l’indicador estocàstic que es venia en aquell moment o que invertís els canelobres com dojis, pins, martells, etc..
  • Mireu l’acció de preus – A més, hauríem de veure de quin costat té més sentiment el sentiment. Quan un actiu té una tendència alcista i es retira cap a un indicador de suport com el 50 SMA (groc) de l’alemany [[DAX30]], hauríem de mirar l’acció del preu durant un temps per veure si s’ha acabat l’impuls baixista. Si els compradors no aconsegueixen nous mínims, és un senyal que l’impuls pot canviar a l’alça.
  • Dóna al comerç una mica de respiració – Això també és força important. Ens agrada minimitzar les pèrdues i molts comerciants nous cometen l’error de posar parades massa a prop del punt d’entrada. Els mercats financers són volàtils i les divises no són una ciència exacta, de manera que hem de donar marge de seguretat als comerços fins que l’impuls es desplaci correctament a l’altra banda.


3 nivells excel·lents per als compradors de DAX

Feu el possible / guanyeu quan pugueu

Aquests altres dos passos són senzills i tenen sobretot a veure les nostres personalitats com a comerciants. Si som nous en aquest negoci o tenim una ratxa de derrotes, és quan ens sentim més emocionats i ens costa mantenir el cap clar. Un comerç guanyador en aquests casos és com una gota d’aigua dolça al desert i tendim a estar massa segurs quan aconseguim un guanyador. Però hem d’abstenir-nos i entrar només quan les estrelles s’alineïn per a nosaltres, com al pas anterior. És millor aconseguir un comerç guanyador en un o dos dies, en lloc d’amuntegar-se en la pèrdua d’oficis. L’acumulació d’oficis guanyadors d’un en un augmenta la confiança, de la mateixa manera que “Una poma al dia fa desaparèixer el metge”.

Fer l’impossible / convertir-se en un guanyador constant

Si ho mantenim senzill i escollim el moment i el nivell adequats per entrar en operacions, aviat acumularem guanyadors un darrere l’altre. Per descomptat, també hem de triar el punt de sortida, però si escollim l’entrada correcta i el moment adequat, és probable que acabem amb un comerç guanyador o amb un equilibri. Si això passa sovint, aviat acabarem sent coherents en el nostre comerç. Aconseguirem confiança amb el temps i farem l’impossible per a alguns, esdevindrem un guanyador constant.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me