Les millors plataformes comercials amb fonts d’ingressos alternatives el 2020

Triar la plataforma de negociació adequada és prou complicat, però triar la correcta que també inclogui fluxos d’ingressos alternatius, com ara programes de referència o ofertes d’afiliats, és com trobar una agulla en un paller..

Hi ha dotzenes de desenes de plataformes, així que, per reduir millor la cerca necessària i el temps necessari per descobrir tots els avantatges més importants que cada plataforma ofereix, hem elaborat aquesta llista de la millor plataforma comercial amb ingressos alternatius fonts el 2020.

Cada plataforma inclosa no només és una plataforma de negociació sòlida que ofereix una experiència fiable, eines estàndard de la indústria, una varietat d’instruments i molt més, que poden proporcionar als comerciants encara més ingressos combinant els beneficis comercials amb el flux d’ingressos generat pels programes de referència proporcionats. per cada plataforma.

Aquestes són les principals plataformes amb programes d’afiliació o de referència el 2020, que poden generar fluxos d’ingressos addicionals més enllà del comerç.

Opció IQ


Opció IQ és una plataforma de negociació pionera en divises, accions, productes bàsics i molt més, que és igualment coneguda per la seva experiència de negociació fiable com pel seu programa de referència..

Hi ha dues ofertes úniques que els usuaris poden aprofitar. El primer ofereix fins a un 50% de comissions a tots els comerciants referits a la plataforma col·lectivament. La segona oferta només guanya un 40%, però, trenca cada operador individualment evitant que la mitjana col·lectiva obstaculitzi el creixement dels ingressos.

Es coneix que ambdues opcions generen un flux d’ingressos independent que no implica operar en si mateix, cosa que fa que la plataforma sigui encara més interessant des d’una perspectiva de beneficis.

Binance 

Binance, una popular plataforma de negociació de criptomonedes que ofereix el comerç puntual d’altcoins, futurs de Bitcoin, negociació de marges criptogràfics i el que anomenen Friend Commission Kickback.

Els usuaris poden dividir els guanys amb els que fan referència. Això permet als comerciants intercanviar i oferir un incentiu als usuaris de la seva xarxa social i del seu cercle personal per registrar-se a la plataforma.

La divisió en si es divideix en un 20%, desglossant-se a 10/10 o 15/5. A més, jugant amb el tema dels amics, Binance inclou diverses maneres de compartir fàcilment el seu enllaç de referència amb els amics, inclosos els botons de la xarxa social i molt més.

Binance també premia els usuaris que tinguin el seu testimoni d’utilitat, Binance Coin. Aquells que tinguin més de 500 BNB a Binance rebran un 20% addicional per dividir-se entre el seu amic, el que suposa un total del 40% de comissions i fins a un 20/20.

En certa manera, mantenir Binance Coin en si pot comportar guanys als comerciants si el valor augmenta, però el seu valor també pot disminuir.

PrimeXBT

Construït des de zero per obtenir beneficis, El programa de referència de PrimeXBT i les ofertes de CPA són gairebé tan lucratives com les eines comercials que ofereix la plataforma per a operadors actius.

Els comerciants guanyaran un 20% en comissions per derivacions directes. Tanmateix, qualsevol usuari nou que faci referència en el futur també obtindrà ingressos per comissions addicionals al referent original, convertint uns quants registres inicials en una xarxa de generació d’ingressos massiva. Els principals guanyadors ja tenen més de 50 BTC per demostrar els seus esforços, segons un marcador al lloc web.

També s’ofereix un programa CPA per a professionals del màrqueting, com ara propietaris de llocs web, influencers i molt més. L’oferta de CPA proporciona pagaments des de 40 dòlars per a dipòsits per primera vegada, fins a 1.250 dòlars per als comerciants actius.

També s’ofereixen tarifes individualitzades als socis més avançats, que van des de 60 dòlars cadascun per al soci que ha subscrit més de 100 dipòsits inicials fins a 80 dòlars per als socis amb més de 200 dipòsits inicials.

A més, s’ofereix un model de quota d’ingressos a la comunitat comercial professional, que permet als socis obtenir ingressos passius amb comissions d’entre el 40% i el 70% durant la vida dels seus comptes..

Huobi Global

Huobi Global  és un altre gran jugador de l’espai mundial de criptomonedes amb una sòlida reputació i una gran varietat de productes comercials. 

El programa de referència és una oferta extremadament senzilla: fins a un 30% de recompensa en tots els negocis durant tota la vida del comerciant, pagat mitjançant fitxes Huobi o USDT.

Tot i que la simplicitat és benvinguda, a la plataforma li falten nivells de comissió addicionals per als socis amb millor rendiment.

Bitfinex

Bitfinex ofereix comissions de fins al 38% quan els usuaris compleixen diverses condicions. El primer grau guanya als usuaris un 18%, mentre que el segon i el tercer desbloqueixen un 6% i un 2% addicionals, respectivament.

Els multiplicadors poden augmentar encara més els guanys i s’afegeixen quan els usuaris passen cada nivell de verificació KYC, connecten els seus comptes de xarxes socials o tenen un compte a la plataforma amb una participació de UNES SED LEO, el testimoni d’utilitat d’aquesta plataforma. No obstant això, és possible que aquells que valoren la seva privadesa vulguin evitar-la.

Igual que Binance, el testimoni en si pot generar beneficis, però, també és possible la disminució i s’ha de tenir en compte a l’hora de mantenir l’actiu.

eToro

Després de llegir la confusa estructura de comissions de Bitfinex, la simplicitat de eToro pot venir com una respiració d’aire fresc.

eToro ofereix una comissió reduïda i seca de 50 dòlars per cada inscripció que es porti a la plataforma. No només això, sinó que la plataforma també oferirà 50 dòlars al nou usuari, cosa que permetrà a l’usuari inicial promocionar els 50 dòlars gratuïts a amics i familiars per instar-los a registrar-se.

Això fa que guanyar ingressos a eToro sigui fàcil de vendre, ja que només podeu oferir 50 dòlars gratuïts a tothom i a tots els interessats, juntament amb el vostre enllaç de referència. Guanyareu 50 dòlars i també ho faran, guanyant tots els avantatges.

OKEx

eToro és una venda fàcil, però OKEx, no tant. Si teniu una extensa xarxa de comerciants d’alta riquesa, es pot guanyar fortuna amb el programa de referència de la plataforma, però en cas contrari, pot ser una dificultat començar a guanyar.

OKEx té dos nivells diferents, amb el segon desbloquejat després de complir certes condicions.

El primer nivell requereix referències per passar el procés KYC i operar en transaccions per valor de més de 16.000 dòlars dins dels 180 dies posteriors al registre. Un cop l’usuari referit hagi completat els passos necessaris, el referent guanya 10 USD en USDT.

El segon nivell només es desbloqueja després de completar un total de deu al nivell 1. La nova configuració paga un 30% de comissions per cada referència. Les referències han de complir les mateixes condicions que el nivell un per comptar. Tot i així, la captura és que els ingressos es limiten a només 100 dòlars setmanals, cosa que no suposa gaire importar 160.000 dòlars a la plataforma durant els primers sis mesos després de la inscripció.

BitMEX

Com eToro, BitMEX  sovint és una venda fàcil, ja que permet als usuaris contactar amb altres persones amb una oferta pròpia en mà: descomptes del 10% en la negociació durant els sis primers mesos de negociació després d’haver-se inscrit a través d’un enllaç de referència.

Uniu-ho amb la popularitat de la plataforma i ja teniu la recepta per registrar-vos ràpidament. L’únic problema és que els usuaris referits hauran de registrar-se a corre-cuita, ja que la derivació no compta tret que es registri durant els primers set dies de fer clic a l’enllaç.

Les taxes pugen fins al 20% i requereixen una facturació superior a 10.000 BTC. Un 1.000 BTC més raonable a 10.000 BTC és només el 15% i el nivell més baix ofereix només un 10% de comissions per a qualsevol cosa inferior a 1.000 BTC.

Resumint-ho tot: quina plataforma ofereix el màxim potencial d’ingressos?

La millor plataforma per generar ingressos globals també és la plataforma de negociació que ofereix les millors eines, l’experiència més fiable, la majoria d’actius i les millors funcions; entre les funcions més atractives hi ha els fluxos d’ingressos alternatius mitjançant programes de referència i ofertes de CPA..

En aquest llistat es descriuen una gran varietat d’ofertes disponibles per als comerciants i s’ofereixen algunes indicacions que poden ser adequades per a vostè. Al final, triar la plataforma que millor s’adapti a les seves necessitats individuals és el que farà que tingueu més èxit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me