Revisió i anàlisi de l’ICO de Bitclave

Bitclave – 0,041356 USD (-5,60%), 0,00000429 BTC (-4,32%), 0,00004863 ETH (-6,47%)

Detalls del projecte 

 • Data d’inici de l’ICO | 29-11-2017
 • Data de finalització de l’ICO | 29-11-2017
 • Monedes acceptades | Bitcoin, Ethereum
 • Jurisdicció de la constitució de l’empresa | Oficina a Mount-view, Califòrnia, Estats Units. Bitclave està registrat com a entitat legal segons la legislació de Singapur.
 • Tipus de projecte | Ecosistema de cerca descentralitzada

Bitclave ICO Review

Què és Bitclave?

“Bitclave és una start-up centrada en la creació de la propera generació de cerca descentralitzada impulsada per la privadesa i la seguretat de la tecnologia blockchain. En eliminar els intermediaris de l’ecosistema de publicitat digital, Bitclave proporciona a l’usuari control sobre les seves dades i els connecta directament amb l’empresa que busca.r. ” – L’equip de Bitclave

 • En paraules de Layman | Bitclave és un sistema de cerca descentralitzat, que ha estat premeditat amb la intenció de protegir la privadesa de dades i obres personals. A més, la política de privadesa del mateix funciona en establir i mantenir un nou estàndard per als proveïdors de serveis i la cooperació dels consumidors.

Tot i això, aquest projecte no és tot el que es preveu oferir, ja que “L’ecosistema de cerca activa de Bitclave” (BASE) permet als publicistes, propietari de marques comercials i operador recaptar compensacions de les pedreres d’exploració pertinents, sense mediadors.

Paràmetres ICO de bitclaveParàmetres ICO de bitclave

Revisió del mercat i de la indústria

tots som conscients de la dada que la promoció i el màrqueting en línia no garanteixen cap venda.

Tot i això, encara es detalla el mateix com a part dominant de la promoció. Al cap i a la fi, el mateix atrau probables clienteles i aquest és l’objectiu que els proveïdors i fabricants de serveis utilitzen encunyació en la progressió de formacions de publicitat en línia, demostració, visualitzacions i clics.

En resum, mentre que el mercat de la publicitat en línia ha assolit els 550.000 milions de dòlars, el mateix encara s’ha d’enumerar a la secció de eficient i eficaç..

En aquesta situació, Bitclave amb BASE té previst arribar al mercat amb un punt de vista diferent. L’ecosistema de cerca activa de bitclave és capaç d’emmagatzemar i gestionar un gran volum d’informació, també amb els minúsculs detalls.

Tot i això, l’equip no té previst vendre aquestes dades a promotors a gran escala, sinó que estan decidits a distribuir-los als consumidors amb l’ajut de la tecnologia descentralitzada de blockchain..

La revisió del producte

Els registres i les dades dels consumidors de bitclave estan protegits contra els pirates informàtics i, sens dubte, els consumidors poden regular la pràctica de les seves dades privades amb contractes blockchain.

 • Protegit contra àrbitres (meditadors) | El projecte Bitclave es basa en Ethereum plataforma blockchain que admet el mateix per assegurar-se que les dades personals dels consumidors i el seu identificador estan protegits dels intermediaris.
 • Ús del testimoni | L’objectiu principal de ‘Token d’activitat del consumidor”També conegut com a“ CAT ”seria una contribució a la gestió d’empreses BASE. En paraules més senzilles, els titulars de les fitxes serien empresaris i particulars. Bàsicament, s’utilitzarà ‘CAT’ com a recurs de pagament d’informació, serveis i béns dins l’ecosistema.

 Punts forts del projecte 

 • L’equip del projecte bitclave té previst treballar amb un bassal sense restriccions de possibles usuaris, inclosos compradors i venedors.
 • Per a l’èxit de qualsevol projecte, és important que l’equip que treballa en ell tingui experiència i experiència en el mateix terreny. Amb l’experiència de treballar en grans empreses, 20 professionals del projecte Bitclave incorporen una àmplia experiència i coneixement en el camp de la privadesa de dades, sistemes de pagament i informàtica..
 • El motor de cerca BASE es troba en fase de proves. Segona versió alfa del producte anomenada Match ICO ja està a punt per a la prova (matchico.com)

Debilitats del projecte

 • No hi ha cap pla de desenvolupament ni data de llançament al full de ruta
 • No hi ha cap indemnització si treballar en aquest podi seria tan fàcil i eficaç com a Google, en resum, la possible dimensió de la xarxa és incerta.

Revisió del llibre blanc

Ja sigui per trobar funcions d’enginyeria de la plataforma, col·laboració entre venedor i comprador o explicació del llibre major, amb tota la informació necessària es va proporcionar al públic un document blanc molt abans que es planifiqués l’ICO. A més, amb el mateix, també es va afegir una descripció del mercat dels motors de cerca amb interacció de cerca amb el venedor.

Revisió de l’equip

Fundat el 2016, l’equip es va reunir amb una visió de reconstruir la connexió entre empreses i clients basada en la confiança i la transparència dels contractes intel·ligents..

Des del principi, l’equip de Bitclave ha cregut que el món d’Internet es pot convertir en un lloc més prometedor si només es transformen les xarxes publicitàries ocultes i es converteixen en un soc basat en el moviment on les clienteles i les marques comercials participen igualment en la creació de valor. mentre que l’associació expressiva del desenvolupament relaciona elevacions i adquisicions.

Amb 20 enginyers, també hi ha assessors que estan preparats per oferir assessorament expert en el camp del sistema de pagament, la privadesa i la tecnologia blockchain. Amb pocs membres del personal que treballen a Rússia, la majoria dels membres de l’equip treballen des de San Francisco i Califòrnia.

El perfil complet del membre de l’equip es pot consultar a LinkedIn, amb Bitclave a la llista del lloc de treball actual.

Bitclave ICO ReviewEquip ICO de Bitclave

Alex Bessonov (CEO) – amb més de 20 anys d’experiència en el camp de la seguretat, la privadesa i la indústria blockchain, Alex va treballar amb LG Electronics com a cap del departament de seguretat.

Patrick Tague (CTO) – amb un títol acadèmic en ECE (enginyeria elèctrica i informàtica) per la Universitat Carnegie Mellon, Patrick té experiència en seguretat mòbil integrada i sense fils.

Emmanuel Owusu (arquitecte en cap) – candidat en ciències per la Universitat Carnegie Mellon.

Vasily Trofimchuk (cap de projecte) – amb experiència en publicitat, teoria de jocs, tecnologia i gestió de blockchain, Vasily té un MBA amb màster en desenvolupament de programari. També és el creador de la plataforma d’estudi Astra.

Yan Michalevsky (arquitecte de seguretat) – Tot i ser empresari i candidat a la ciència de la universitat de Stanford, Yan té experiència en el sistema informàtic i el suport a la programació de privadesa.

Andrey Shashlov (desenvolupador principal) – empresari, innovador i entusiasta de la tecnologia blockchain, Andrey és un desenvolupador de pila completa, que actualment se centra en Android i iOS.

La nostra visió del projecte

Servir com a solució per a un problema és un aspecte, tot i que assegurar-se que l’usuari sigui capaç d’entendre el mateix i difondre les seves propietats és totalment diferent. L’equip de Bitclave treballa força per assegurar-se que no només les persones expertes en tecnologia entenguin què passa Criptomoneda món, però tots han de tenir el mateix coneixement.

Bitclave ICO ReviewBitclave ICO Review

Valoració mitjana: 8,5 / 10

Voleu que revisem el vostre ICO, envieu-nos un correu a [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me