Top 10 de monedes criptogràfiques més senzilles (2019 ACTUALITZAT)

El món de les criptomonedes va obrir moltes portes perquè la gent guanyés diners i una d’elles és definitivament la mineria de criptografia. Per a aquells que no són conscients de la mineria de criptografia, per definició, és un procés de verificació i addició de transaccions al llibre digital d’una cadena de blocs concreta per a la qual el miner rep criptomonedes respectives com a recompensa.

El procés de mineria no és realment fàcil, ja que molts miners competeixen entre ells per resoldre complicades i difícils equacions matemàtiques amb funcions de hash de naturalesa criptogràfica i vinculades a un bloc que conté les dades d’una transacció concreta..

I a mesura que cada vegada hi ha més miners que s’uneixen a la meva, la dificultat de la mineria va augmentar i es va fer més lenta i constant. Tot i que moltes criptomonedes, incloses les bitcoins, s’han tornat més dures, encara n’hi ha moltes que són més senzilles.

Per entendre-ho millor, cal examinar els factors que fan que la meva criptomoneda sigui fàcil i lucrativa.


Què és el Hashrate de xarxa?

En termes d’una definició tecnològica simple, es pot definir una taxa de hash com la velocitat a la qual opera una determinada màquina minera. Al món de les criptomonedes, la taxa de hash és la velocitat amb què la màquina minera fa milers o fins i tot milions d’endevinalles per segon per trobar les respostes adequades per resoldre el bloc..

La taxa de hash és un factor crític en la mineria de criptografia, ja que afecta directament la rendibilitat dels miners. La relació entre ells és com si en un punt determinat de temps augmentés la dificultat de Bitcoin o de qualsevol altra xarxa de cryptos, augmentés la taxa de hash i, en conseqüència, el miner guanyés la criptomoneda i les comissions de transacció. El nombre de miners a la xarxa augmenta la dificultat, ja que un miner necessita calcular més endevinances per segon, de manera que torna el cicle a taxes de hash.

Una altra manera de mirar-ho és: si els miners han de produir i verificar blocs que no tenen cap valor transaccional i reben la moneda de recompensa, els preus de les monedes disminuiran i, ja que la producció de blocs és un procés lent; les transaccions de la cadena de blocs determinades es quedaran estancades, depreciant així el preu de la moneda una vegada més. Aquí és on comencen a créixer els nivells de dificultat.

Què és la dificultat minera?

Si s’intenta buscar la definició més senzilla de dificultat minera, s’adonaria que el terme és just la complexitat que comporta la resolució del problema matemàtic amb què s’enfronten les mines mentre es crea un bloc. Aquesta dificultat sol canviar amb el pas del temps i, en la majoria dels casos, es fa difícil. A més, molt depèn del hashrate de la xarxa en què el miner està minant.

Si hi ha molt pocs miners, la dificultat de minar aquesta criptomoneda disminueix i, a l’altra banda, si hi ha molts miners, la dificultat per minar aquestes monedes comença a créixer, cosa que fa que sigui encara més difícil enganxar un miner concret. per trobar o fins i tot trobar aquest bloc. Cadascun dels miners es dedica a la mineria o a la recollida de tantes monedes com sigui possible. Per tant, és important saber quant és la recompensa en dòlars nord-americans perquè es pugui mesurar l’esforç dels miners. Es relaciona directament amb el preu al qual s’està negociant la criptografia, si el preu de la criptografia creix a la borsa de criptocurrency, el valor de la recompensa en bloc també augmenta en dòlars nord-americans..

La mesura que s’utilitza per avaluar la dificultat en la mineria es troba en hash (el més baix és el terahashes – TH), que significa la unitat de treball realitzada i la mesura per avaluar el hashrat de la xarxa o el nethash de la xarxa (que significa el nombre de miners) és a la unitat hash per segon (TH / s).

La dificultat de la xarxa s’ajusta per si sola i sempre està alineada a la fórmula difficult / nethash = block time (https://www.investopedia.com/terms/b/block-time-cryptocurrency.asp)

Amb les definicions establertes, entenem que les monedes que tenen un hashrat inferior són desafiant les que són més fàcils de miar. Per obtenir l’últim hashrate de cadascuna de les monedes, vam examinar dos agregats de dades i els principals llocs web de mineria de criptomonedes, és a dir, WhatToMine.com i CoinWarz.com. Les dades de tots dos llocs web eren força inconsistents, de manera que vam optar per triar les millors monedes entre les dues que mostren la diferència més baixa. Això excloïa l’algorisme i les monedes de NiceHash que no tenien dades hashrate.

La llista de les monedes fàcilment minables és la següent (com el 17-08-2019)

Deutsche eMark (DEM)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 326,81 MH / s
 • Recompensa per blocs: 50,00
 • Blocs: 2.423.280
 • Temps de bloqueig: 2.00 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia: 0,84 dòlars / (2,85 dòlars)

El Deutsche eMark és una moneda digital descentralitzada i programada mitjançant algoritmes criptogràfics. La moneda rep el seu nom del Marc alemany, que era la moneda popular d’Alemanya Occidental. L’eMark, com molts dels seus companys, utilitza el llibre major distribuït i la xarxa blockchain, cosa que fa que les transaccions siguin ràpides, segures i completament descentralitzades..

Monero (XMR)

Estadístiques mineres clau

 • Velocitat de xarxa: 327,55 MH / s
 • Recompensa per blocs: 4.86930501
 • Blocs: 1.902.321
 • Temps de bloqueig: 2.00 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia: 3,23 $ / 0,98 $

Monero ha estat un estimat inversor ja que va ser una de les primeres monedes que es van construir al voltant de la premissa de la privadesa de les transaccions. La majoria dels actius criptogràfics predominants, inclosos Bitcoin i Ethereum, s’han basat en cadenes de blocs transparents, cosa que significa que les transaccions que s’hi fan són verificables obertament poden ser rastrejades per qualsevol persona que vulgui rastrejar-les com els governs i les autoritats. A més, si algú fa un seguiment continu de l’activitat de transaccions de cada cartera, sempre hi ha la possibilitat que pugui trobar la identitat real del titular de la cartera. Això no es pot fer a Monero, ja que utilitza tecnologia criptogràfica que protegeix les adreces del remitent i del receptor, juntament amb altres detalls de la transacció..

Potser també t’agrada: 10 millors carteres Monero [XMR] revisades (edició 2019)

ZCash (ZEC)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 4,44 GH / s
 • Recompensa per blocs: 10.000080
 • Blocs: 586.487
 • Temps de bloqueig: 2.50 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia: 3,17 $ / 1,68 $

Zcash, de la mateixa manera que Monero se centra en la privadesa. Zcash ofereix dos tipus d’adreces: les adreces transparents que són visibles públicament a la cadena de blocs de Zcash i les adreces blindades més privades, ja que la privadesa és el pilar sobre el qual es basa l’arquitectura de Zcah. No hi ha cap base de dades central associada amb Zcash, per tant, no temeu que no hi hagi cap punt de fallada ni que hi hagi probabilitats de ser piratejat. En ser gestionat per diversos ordinadors i xarxes de sistemes, és gairebé impossible que les autoritats el controlin o el tanquin. Igual que Monero, les transaccions de Zcash també es fan sense revelar el remitent, el receptor ni l’import realitzat.

Feathercoin (FTC)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 5,22 GH / s
 • Recompensa per blocs: 40,00
 • Blocs: 2.788.198
 • Temps de bloqueig: 1.00 minut (s)
 • Ingressos / Beneficis per dia: 0,10 $ / (0,86 $)

El nom Feathercoin van ser donats a la moneda pels fundadors mentre van imaginar desenvolupar una fitxa que fos més lleugera que la llum. Aquesta lleugeresa i idoneïtat de la moneda solen resultar en pagaments de ploma lleugera, cosa que fa que la verificació i el processament de blocs siguin més ràpids (normalment prop d’un bloc cada minut). La moneda té un subministrament força gran de 336 milions de monedes (actualment hi ha 210 milions en circulació). Molts analistes del carrer comparen Feathercoin amb una versió avançada i modificada de Bitcoin, que es creu que inicialment es va derivar del codi font de Litecoin. Els usuaris de Feathercoin tenen fàcil accés a dues carteres (FeathercoinCore i Electrum) que funcionen exactament d’acord amb Bitcoin Wallets, la diferència és que són més lleugers i molt més ràpids en els blocs de processament. A més de les dues carteres d’escriptori, Feathercoin troba el suport d’una varietat de carteres mòbils que la converteixen en una moneda bastant comuna.

Llegiu també: Litecoin [LTC] Predicció de preus per al 2019/2020/2025

Einsteinium (EMC2)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 79,42 GH / s
 • Recompensa per blocs: 2,00
 • Blocs: 2.456.664
 • Temps de bloqueig: 1.00 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia: 1,54 dòlars / (2,06 dòlars)

Einsteinium és una moneda digital desenvolupada amb la intenció de finançar projectes tecnològics, científics i humanitaris. La moneda també és una font de finançament i circula mitjançant una prova de càlcul de treball igual que Bitcoin. Per tant, amb tota la seva pràctica, Einsteinium funciona molt similar a Bitcoin, que s’adjunta a un fons benèfic. La companyia darrere de EMC2, la Fundació Einsteinium, és la primera xarxa de codi obert basada en cadenes de blocs que es relaciona amb la recaptació de fons per a empreses científiques i tecnològiques centrades en la millora i el desenvolupament de la ciència i la innovació..

StartCoin (INICI)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 105,68 GH / s
 • Recompensa per blocs: 5,00
 • Blocs: 2.033.754
 • Temps de bloqueig: 1.00 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia: 0,02 $ / (3,58 $)

StartCOIN, de manera similar a EMC2, també ajuda a donar suport i promoure iniciatives de finançament col·lectiu (amb un enfocament clau en les organitzacions benèfiques). A part de recaptar diners, la moneda també funciona com a testimoni de recompensa per als titulars quan comparteixen i donen suport a projectes finançats amb participació. La moneda i el projecte es van llançar el juliol de 2014 i es van eliminar les diferències de Litecoin, ja que no utilitza l’algorisme Scrypt de Litecoin. Hi ha un límit en el subministrament total de monedes que és de 84 milions de dòlars, amb una recompensa per blocs a la meitat cada any.

GameCredits (GAME)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 203,95 GH / s
 • Recompensa per blocs: 12,50
 • Blocs: 2.461.344
 • Temps de bloqueig: 1.50 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia: 1,94 dòlars / (1,66 dòlars)

GameCredits (GAME) es va llançar el 2014 amb un enfocament a la indústria del joc que permetia als titulars utilitzar-lo per a compres en línia de béns digitals i serveis de jocs. L’empresa que hi ha darrere de la moneda, GameCredits Inc., va ser fundada a Sèrbia el 2016 i ara compta amb un equip de 100 persones repartides en cinc països. Una moneda que fonamenta Bitcoin, GameCredits s’inspira en ella. La mineria de la criptomoneda utilitza l’algorisme Scrypt d’acord amb el principi PoW (prova de treball).

Florincoin (FLO)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 390,92 GH / s
 • Recompensa per blocs: 6,25
 • Blocs: 3.596.760
 • Temps de bloqueig: 40.00 segons
 • Ingressos / beneficis per dia: 1,65 $ / (1,95 $)

FlorinCoin es presenta com una plataforma que s’utilitza creant aplicacions totalment descentralitzades. La moneda assegura el rendiment de tota la xarxa Florin i ajuda a mantenir una alta velocitat de processament de transaccions amb un temps de formació de blocs de 40 segons. El principal diferenciador d’aquest projecte va ser la possibilitat d’afegir comentaris de fins a 528 caràcters a cada transacció. La major part de FlorinCoin es basa en el codi obert de Bitcoin, però amb escumes de Litecoin.

Verge (XVG)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 755,13 GH / s
 • Recompensa per blocs: 730,00
 • Blocs: 3.369.191
 • Temps de bloqueig: 30.00 segons
 • Ingressos / beneficis per dia: 1,67 $ / (1,93 $)

Verge és una versió millorada de la cadena de blocs original de Bitcoin que preveu assolir la seva missió de proporcionar a les persones i a les empreses una forma ràpida, eficaç i descentralitzada de fer transaccions directes amb l’avantatge de la privadesa. L’objectiu final de la moneda és portar criptomoneda perquè la gent l’utilitzi cada dia. Amb Verge Currency, les empreses i els particulars tenen accés a opcions flexibles per enviar i rebre pagaments.

Vertcoin (VTC)

Estadístiques mineres clau

 • Hashrate de xarxa: 778,68 GH / s
 • Recompensa per blocs: 25.00
 • Blocs: 1.192.732
 • Temps de bloqueig: 2.50 minut (s)
 • Ingressos / beneficis per dia:

El disseny de Vertcoin blockchain es va fer de manera que la potència minera no es consolidés. Aquest va ser l’esforç de la moneda per mantenir la moneda completament descentralitzada en tot moment. Després de tenir cura de la descentralització, els fundadors van assegurar-se que la moneda era fàcilment minable, cosa que facilitaria la criptomoneda minera per a tothom. Molt similar a Litecoin, l’algoritme de consens de Vertcoin és molt resistent a VTC ASIC. A diferència de molts altres altcoins que existeixen avui en dia, Vertcoin mai va tenir bonificacions ICO, llançament a l’aeronau o pre-mines. Això també va ser dissenyat per una raó perquè no aporti cap avantatge indegut a un grup o a unes persones en proporcionar-los accés a Vertcoin davant el públic en general..

Conclusió

Tot i que aquestes monedes són fàcils de minar, és necessari que un nou miner prengui nota d’un altre factor que els pot canviar, com ara l’ús de piscines. La criptomoneda més senzilla també depèn de com es cobren les comissions del pool. Formar part de la piscina augmenta la freqüència de pagaments de tots els que formen part de la piscina. Mantenint totes les coses sota control, un miner definitivament necessita els millors recursos a la seva disposició per facilitar la mineria de criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me