Revisió inicial de la cartera de ballet | New Crypto Wallet de Bobby Lee

Les carteres de criptomonedes han estat un component crític de l’univers de la criptomoneda i de la cadena de blocs. Es tracta bàsicament de programes de programari que ajuden a tots els grups d’interès de l’univers criptogràfic a mantenir les seves criptomonedes i el seu testimoni. Ja sigui un intercanvi, una institució o un inversor individual, ningú no pot funcionar sense una cartera criptogràfica. El que fa bàsicament una cartera criptogràfica és emmagatzemar les claus públiques i privades del propietari i ajudar-lo a interactuar amb la cadena de blocs, cosa que li permet fer transaccions de fitxes i vigilar el seu saldo..

Durant l’última dècada, hi ha hagut diverses carteres criptogràfiques que han anat creixent, però no moltes han aconseguit que l’usuari l’utilitzi de manera senzilla. Els problemes de seguretat van dividir la comunitat de carteres en dos: bàsicament, les carteres en línia o calentes i les carteres fora de línia o les carteres fredes, cadascuna amb el seu propi conjunt d’avantatges i reptes..

Cartera de ballet: una cartera freda dirigida a l’adopció massiva

Fins i tot després de ser un component crític de l’ecosistema de les criptomonedes, la majoria de carteres mòbils no han estat tan fàcils d’utilitzar. Molta gent sol tenir problemes relacionats amb les contrasenyes, les còpies de seguretat, la gestió de diverses carteres i, fins i tot, alguns confien que tercers s’encarreguin dels seus actius. Tot i que la majoria d’usuaris continuen amb les seves lluites tècniques, sempre estan carregats amb el risc de fer alguna cosa malament i de perdre les seves monedes en qüestió de segons.

Mantenint-se al joc de criptografia durant més de vuit anys i treballant cap a l’adopció global de Bitcoin i criptomoneda, Bobby Lee, exdirector general i cofundador del primer intercanvi de criptomonedes de la Xina, experimentarà aquestes lluites de primera mà. Per tant, per abordar els problemes de facilitat d’ús i de seguretat i accessibilitat, va dissenyar i llançar una cartera anomenada Ballet: la primera cartera de maquinari no electrònica, multidivisa, que proporciona a l’usuari emmagatzematge en fred 100% fora de línia..


La visió darrere del Ballet és “fer que la criptomoneda sigui realment accessible a tothom, independentment de l’edat o els antecedents”. Per tant, l’equip de desenvolupadors darrere de la cartera ha treballat en els aspectes bàsics de l’elegància i la usabilitat, oferint a l’usuari una experiència perfecta de gestió i transacció de criptomonedes sense tenir les molèsties a què s’enfrontaven anteriorment..

El que sembla una targeta de crèdit d’acer inoxidable, Ballet intenta respondre a totes les preguntes, preguntes i complicacions que envolten la propietat de criptomonedes i les capacitats de transacció. La cartera intenta permetre a les persones utilitzar criptomonedes com efectiu.

Funcions clau de la cartera

 • Sense registre ni accés al compte: La cartera no requereix cap registre ni informació d’inici de sessió del compte. Els usuaris només han d’escanejar el codi QR que hi ha a la cartera Ballet i començar a utilitzar l’aplicació mòbil. No és necessari KYC ni cap tipus de registre necessari per iniciar una transacció.
 • Recursos fàcils de transacció: El ballet facilita la transacció en criptomonedes per als usuaris. Les instruccions de pantalla de l’aplicació són molt fàcils i ofereixen directrius clares sense crear confusió ni molèsties.
 • Accés al valor de la cartera en temps real: L’aplicació és molt senzilla i proporciona als usuaris valor en temps real dels seus actius. No hi ha cap molèstia a l’hora de fer servir l’aplicació.
 • Privadesa: L’aplicació per a mòbils està dissenyada de manera que no retingui ni emmagatzemi cap clau privada que faci servir l’usuari. La cartera tampoc no rastreja ni emmagatzema cap informació personal ni financera de l’usuari fora dels dispositius on està instal·lat.
 • Activació multidivisa: L’aplicació té capacitat per mantenir diverses monedes en un sol lloc. Tot i que hi ha tarifes i càrrecs addicionals associats.
 • Norma de la indústria: La cartera i l’aplicació Ballet s’han desenvolupat de manera competitiva i utilitzen el protocol estàndard BIP38 per generar claus privades que coincideixin amb l’estàndard de la indústria seguit durant tot.

Amigable amb el client

El ballet, per disseny, funciona sense limitacions ni límits normalment associats a les carteres criptogràfiques a l’hora d’accedir a la transacció i la gestió de criptomonedes. Ballet no requereix instal·lar cap programari de configuració ni controladors ni maquinari ni requereix cap tipus de contrasenya ni KYC. Ja sigui un nen o el seu avi, ja sigui un home tècnic o un laic, utilitzar Ballet és un passeig per a tothom.

Potser també t’agrada: Trezor vs Ledger: comparació i revisió de la millor cartera

Seguretat i seguretat

Actualment, moltes carteres criptogràfiques no han coincidit amb la seguretat necessària per a les criptomonedes. L’amenaça dels pirates informàtics o confiar en un tercer per mantenir la custòdia dels actius han estat problemes clau per a la majoria de les empreses de carteres criptogràfiques. Considerant el mateix, Ballet ha tingut molta cura en dissenyar aquesta característica, donant una veritable tranquil·litat als titulars de monedes.

Ballet, per primera vegada, ha introduït la generació de claus de 2 factors (2FKG) per aportar una capa de seguretat addicional. Aquest és el procés que utilitza la cartera per a la producció i generació de claus privades per a les seves carteres de targetes físiques. Aquesta tecnologia també garanteix els millors estàndards de seguretat per als actius criptogràfics que resideixen a la cartera.

La cartera física dissenyada com a targeta proporciona un emmagatzematge en fred 100% fora de línia per evitar l’accés no autoritzat a les monedes i els testimonis de la cartera. La targeta també té un disseny sense manipulacions i fàcil de detectar si s’ha manipulat la cartera.

La targeta d’acer té diverses funcions de seguretat que mostren detalls com:

 • Moneda primària a la targeta
 • Número de sèrie únic de la targeta
 • Codi QR amb proves de manipulació fàcilment visibles
 • Marcatge invisible que només és visible sota la llum UV
 • Frase de contrasenya de Wallet que s’ha de ratllar; torna a proporcionar proves falses

Suport per a múltiples divises

A partir de les impressions inicials, la cartera Ballet podria esdevenir una bona solució per als inversors que tinguessin una cartera de divises. Un dels obstacles més importants amb totes les bones carteres era que proporcionaven suport a algunes monedes. Aquí és on s’omple la cartera de ballet i proporciona suport a 16 monedes criptogràfiques principals, incloses BTC, ETH XRP, etc., amb suport per a 18 monedes més.

L’aplicació mòbil

Per utilitzar Ballet Wallet, la companyia ha llançat una aplicació complementària per a mòbils que permet als usuaris rebre, enviar i mantenir les seves criptomonedes. L’aplicació també permet als usuaris comprovar els seus saldos en temps real i també activar monedes addicionals a part de la moneda principal. L’aplicació està disponible a Tenda d’aplicacions i Google PlayStore. L’equip també ha llançat un APK per Android per al seu desenvolupament.

Revisió inicial de la comunitat a la cartera de ballet

La comunitat s’havia barrejat amb ressenyes negatives en el llançament de la cartera. Seguint la discussió del fòrum a Bitcointalk, alguns usuaris no estaven realment contents amb la cartera. Algunes van fer consultes basades en l’estratègia BTCC de Bobby Lee de vendre monedes físiques que explotaven directament i emetien la centralització, mentre que uns quants van mencionar que no els agradaven les monedes físiques prefinançades. Alguns fins i tot van plantejar la qüestió de la generació de la clau privada pel fabricant que la titllava de boja.

Diferència entre la cartera freda i calenta

Tot i que totes dues carteres fredes i calentes proporcionen la funció bàsica d’emmagatzemar criptomonedes per als seus propietaris, són bastant diferents pel que fa a les altres característiques que ofereixen. L’accessibilitat i la seguretat són definitivament els punts principals que diferencien una cartera calenta d’una cartera freda i els usuaris han de prendre una decisió encertada sobre quina cartera els és més adequada.

Cartera calenta

Cartera freda

Les carteres calentes estan disponibles en línia i sempre estan connectades a Internet. Les carteres fora de línia solen residir en algun tipus de maquinari que pot ser tan senzill com un paper o una mica complex com un Pendrive. Aquestes carteres són necessàries per connectar-se a Internet abans que es faci una transacció.
Com que Hot Wallets sempre està en línia, l’accessibilitat i les transaccions es produeixen a l’instant. Les carteres fora de línia solen trigar una mica a realitzar una transacció, ja que necessiten estar connectades a Internet abans de poder realitzar una transacció. Algunes carteres de maquinari també requereixen que els usuaris instal·lin controladors bàsics abans que es pugui comprar per utilitzar-los.
Estant connectat a Internet tot el temps, les carteres calentes són vulnerables a atacs i pirates informàtics. Fins i tot el millor de la cartera no pot garantir la seguretat al 100% d’aquestes activitats malicioses. La seguretat és l’avantatge més important de la importància de les carteres fredes. Al no tenir cap connexió a Internet (tret que l’usuari estigui connectat), les carteres fredes són difícils de piratejar. 
Preferit pels comerciants i usuaris que realitzen transaccions amb criptografia amb freqüència. Preferit per inversors o usuaris que utilitzen criptomonedes amb poca freqüència.

Conclusió

Definitivament val la pena mirar el que Bobby Lee ha intentat aportar al món. Tot i que la comunitat no està molt satisfeta amb certes funcions i l’equip Ballet Wallet té una mica de feina per fer front a aquestes mancances. Never the Less, l’experiència que Bobby porta amb si definitivament val la pena trucar-la i el suport de Ribbit Capital només pot augmentar aquesta aventura. Un cop en ús, la cartera donarà una millor idea de com es desenvolupa el seu futur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me