Quant pot augmentar Ripple (XRP)? | El futur de XRP

La premissa que les criptomonedes augmentaran en el futur es basa enormement en el fet que aquests petits trossos d’innovació trobaran casos d’ús reals. Tot i que moltes de les ICO i les fitxes que van néixer a l’alça del 2017 van desaparèixer perquè no tenien cap cas d’ús. Si s’ha de separar els homes dels nois de la indústria criptogràfica en funció dels seus casos d’ús, el XRP de Ripple definitivament encapçalarà la llista de l’home. La companyia, Ripple, ha fet tots els passos per connectar el món tradicional dels negocis amb el futur món de la descentralització i les criptomonedes, i això també pel nervi de les empreses: finances i banca.

Podeu trobar aquest article interessant: Futur d’Ethereum: està mort o pujarà?

Tot i que XRP sembla la moneda criptogràfica més prometedora, té un conjunt d’emissions on intenta demostrar-se que és una autèntica moneda descentralitzada. Això és el que manté allunyat a molts inversors, ja que XRP es troba en una zona realment complicada si la moneda pujarà com un fènix o es convertirà en cendra per la seva certa “seguretat” i no farà funcions “descentralitzades”..

Què és Ripple i la seva moneda XRP?

Ripple com a empresa es va fundar el 2012 amb els seus objectius i inversors fixats. Mentre que en el seu any inicial, la moneda es va comparar amb Bitcoin, però lentament el món va veure arribar la diferenciació. Tot i que hi ha altres motius pel qual el diferencial clau era que, Bitcoin funcionava amb mineria (prova de treball), mentre que Ripple, en canvi, feia servir un llibre de consens iteratiu i validava la xarxa de servidors juntament amb els tokens de criptomoneda XRP.


La idea principal de Ripple era crear un sistema de transferències directes d’actius en temps real que fos més barat, més transparent i segur que els mètodes de pagament existents, com els pagaments SWIFT. Avui, l’empresa Ripple tenia oficines a Austràlia, Luxemburg i el Regne Unit i socis bancaris prou bons per oferir-los una experiència per fer transaccions globals sense friccions i de forma totalment segura mitjançant blockchain. En unir-se a les mans de la creixent xarxa de Ripple, els bancs i altres institucions financeres tenen ara la capacitat molt necessària per processar els pagaments dels seus clients a qualsevol lloc del món a cop de mà, de la manera més fiable i rendible..

Prediccions clau sobre XRP

Amb bona part dels aspectes positius al seu favor, hi ha hagut diverses prediccions a l’alça sobre XRP.

Roman Guelfi, un reconegut entusiasta de la criptografia, ha plantejat que el 2019 és l’any per Ripple i que la companyia i la seva moneda assoliran fites més grans. Segons ell, mentre el mercat comença a veure enormes projectes que esperen executar-se, la majoria de les criptomonedes en funcionament final acabaran posant-se al darrere i el mercat XRP governarà el lloc aquí a causa de les seves aplicacions de la vida real..

I no només Roman Guelfi, altres fonts són super optimistes de l’ascens de XRP. Segons la predicció d’Oracle Times, que esmentava recentment en un dels seus articles, XRP pot experimentar un enorme augment fins al 2000%, la premissa de que el Ripple té tots els elements que podrien ajudar-lo a convertir-se en la millor opció per als pagaments transfronterers. per part d’institucions financeres. Segons ells, Ripple està preparat per capturar la pole position de la indústria de pagaments transfronterers, que es preveu que pugui arribar als 9,8 bilions de dòlars.

Tot i que el Ripple invariable amb la seva cadena de blocs i XRP pot canviar la vida del sistema bancari, té alguns problemes propis que cal afrontar. Per tant, treure una conclusió massa optimista respecte al preu és lleugerament més complicat en aquest estat.

Per tant, vam intentar agrupar “tiradors” i “impulsors” rellevants del preu de XRP.

Tiradors que tiraran de XRP cap amunt

1. RippleNet

RippleNet és una xarxa semblant a una malla completament descentralitzada i basada en un acord entre Ripple i els altres participants de la xarxa. Aquests participants també utilitzen la mateixa tecnologia que Ripple i segueixen un conjunt bastant consistent de normes i estàndards per als pagaments. En estar a RippleNet, els bancs de tot el món poden experimentar una experiència única i sense friccions per als pagaments globals. Els bancs i altres institucions financeres també es beneficiaran de la connectivitat dinàmica i sòlida, la tecnologia comuna i estàndard juntament amb els fitxers adjunts de dades rics amb cada transacció. La tecnologia distribuïda de Ripple, fins i tot en el seu origen, és molt superior a la infraestructura de pagament transfronterera actual en quilòmetres, ja que redueix els costos, augmenta la velocitat de processament i proporciona visibilitat de punta a punta en les comissions de pagament, el temps i l’entrega.

RippleNet

El programari de Ripple crea una malla interconnectada que connecta aquestes xarxes siled individuals a través d’un protocol obert i neutre que s’anomena Protocol Interledger (ILP). Aquest protocol aporta una nova eficiència a la liquidació financera, ja que permet la liquidació en temps real, garantint així la seguretat de les transaccions. Aquest protocol també elimina el risc de liquidació. El programari i protocol de Ripple també proporcionen la necessària missatgeria rica en dades entre totes les parts que realitzen la transacció, oferint així una experiència de pagament en temps real als usuaris finals.

experiència de pagament en temps real per als usuaris finals

Demostració: com funciona RippleNet: una visió general del producte

2. xCurrent

El programari de Ripple, xCurrent, permet als bancs separar-se superiorment proporcionant nous serveis de pagaments transfronterers i reduint el cost total incorregut en la liquidació. El programari, que està específicament desenvolupat i dissenyat de manera que pugui satisfer les demandes necessàries dels bancs i les institucions financeres integrant-se sense interferir en l’arquitectura existent que inclou els marcs de risc, compliment i seguretat de la informació existents. El producte xCurrent de Ripple s’instal·la i s’integra directament dins de l’arquitectura de programari de la institució financera i és totalment compatible amb els sistemes bancaris mitjançant una interfície API o mitjançant una capa de traducció que pot consumir formats tradicionals de missatges de pagament i comprimir tot el període de temps d’integració a setmanes.

Tots els membres socis de RippleNet estan connectats mitjançant la tecnologia estandarditzada de Ripple, xCurrent, que és el primer sistema global d’assentament brut en temps real (RTGS) d’aquest tipus. xCurrent també permet als bancs enviar missatges juntament amb compensar i liquidar les seves transaccions amb una velocitat, transparència i eficiència millorades a través de la petjada global de bancs i proveïdors de pagaments de RippleNet.

xCurrent té 4 components de solució que pràcticament resol i cobreix el procés complet de les transaccions bancàries. Ells són –

  • Missatger: Messenger és una part integral de xCurrent, que és un mòdul de missatgeria basat en API que permet la comunicació bidireccional entre els bancs connectats a RippleNet. També es connecta a la instància de Messenger del banc beneficiari per intercanviar KYC i altres detalls de pagament i transacció.
  • Ticker FX: FX Ticker és un altre component important de xCurrent que permet l’intercanvi entre dos llibres comptables proporcionant liquiditat als proveïdors de serveis, cosa que els permet publicar tarifes FX. Aquest mòdul també proporciona la taxa de canvi entre qualsevol parell de llibres que estigui configurat amb la xarxa.
  • Validador: El validador és un mòdul que proporciona criptogràficament informació sobre l’èxit o el fracàs d’una transacció. També coordina el moviment de fons entre dues parts a través dels llibres majors d’una manera que elimina tot el risc de liquidació tradicional i també redueix els retards en la liquidació. El mòdul Validator proporciona una font de veritat d’una pinta per a les contraparts en relació amb l’èxit o el fracàs d’una transacció.
  • ILP Ledger: IP Ledger és una mena de subregistre del llibre major de cada banc soci. Aquest mòdul de xCurrent s’utilitza per fer un seguiment dels crèdits, dèbits i liquiditat entre les parts implicades en la transacció. IP Ledger permet que les parts que realitzen transaccions liquidin fons automàticament, cosa que també significa que tota la transacció es liquidarà amb un sol dit, independentment de quants participants participin en la transacció..

xCurrent

3. L’associació de Ripple amb els principals bancs

Ripple s’ha esforçat i ha aconseguit els bancs més destacats de tot el món a RippleNet Avui RippleNet, les hores extraordinàries s’han convertit en una xarxa potent i robusta que facilita la connexió i la transacció entre més de 200 bancs mundials i proveïdors de pagaments de tot el món. Els bancs ara tenen l’opció d’aprofitar fàcilment la tecnologia blockchain i descentralitzada més avançada de la indústria de pagaments global actual, que proporciona liquiditat a la demanda en transaccions transfrontereres i coherència operativa a través d’un marc comú anomenat RippleNet. RippleNet és actualment –

  • Proporcionar-los accés a una xarxa normalitzada d’institucions a tot el món.
  • Ajudar-los a fer transaccions en qüestió de segons, no de dies, amb una liquidació instantània.
  • Proporcionar visibilitat d’extrem a extrem de les taxes, l’estat i la informació del client.
  • Reducció dels requisits de capital per als pagaments transfronterers.

A continuació es mostra la llista de les associacions marquesines de Ripple amb bancs:

Ripple's Partnership amb principals bancs

Ripple's Partnership amb principals bancs

Ripple's Partnership amb principals bancs

4. xRapid

Tot i que xCurrent ha jugat el seu paper a l’hora d’aconseguir XRP a un nivell, es creu que el proper viatge cap amunt ara serà en xRapid pràctic. xRapid és el segon producte de Ripple Labs que utilitzarà activament el testimoni XRP de Ripple. Aquest és un servei de liquidació més comú que qualsevol proveïdor de serveis de pagament o proveïdor de processament de pagaments pot utilitzar i obtenir avantatges per liquidar el pagament al mateix país, regió o a l’estranger. El potencial de xRapid es pot veure mitjançant un anunci recent sobre l’associació entre Fleetcor i Ripple. Fleetcor és una empresa de serveis de pagament de 19.000 milions de dòlars amb seu als Estats Units, que va anunciar a principis d’aquest any que pilotaria i provaria amb el programari xRapid de Ripple. Fleetcor és un jugador molt important en la indústria de pagaments que processa transaccions per valor de milers de milions de dòlars anuals i compta amb una enorme base de clients d’empreses que fan pagaments internacionals a proveïdors i empleats de tot el món..

xRapid

Impulsors que poden reduir XRP

Tot i que hi ha hagut molts aspectes positius, hi ha hagut crítiques que afirmen que el XRP no és tan gran. Hi ha hagut diversos motius, la més comuna és que XRP i Ripple estan centralitzats. A continuació es detallen els motius que se solen escriure per què XRP és una mala inversió:

1. Hi ha una gran demanda pendent contra Ripple

R3 Holdco LLC ha demandat Ripple per un contracte d’opcions i hi ha hagut un llarg procés d’audiència que espera el resultat. Aquest antic soci de Ripple afirma que la companyia va rescindir unilateralment el seu contracte (per correu electrònic, que és molt poc professional) i que ara vol fins a 1 mil milions de dòlars de Ripple. Una quantitat tan gran de diners pot provocar que Ripple llanci encara més XRP als mercats, diluint encara més el seu preu. I poden deixar tot el que vulguin.

2. En estar en mans d’uns pocs, els laboratoris Ripple poden gestionar l’oferta de XRP als mercats

El XRP de Ripple es consolida en mans de pocs que poden abocar la quantitat que vulguin. Hi ha hagut anuncis que Ripple Labs llançarà “50.000 milions de XRP addicionals en pocs anys”, amb “forma discrecional”. Si es creu en criptomonedes descentralitzades i aquesta és la raó per invertir en aquesta moneda, doncs, aquest supòsit és incorrecte o almenys desafiat diverses vegades perquè XRP és pitjor que el fiat en aquest sentit, ja que, a diferència de Bitcoin, Ripple manté un excés d’oferta de potència total i pot inflar el mercat amb les seves monedes virtuals com considerin oportú. Els bancs centrals tenen almenys regles estrictes quant a la impressió de diners. XRP és criptomoneda corporativa, però no s’hauria d’anomenar cripto aleshores, però potser “fiat corporatiu”.

Conclusió

El XRP de Ripple té prou potència de foc per augmentar fins a nivells més recents i, si ho fa, tots els objectius indicats en general seran només números. Però sí, no es pot negar el risc que pot convertir en realitat XRP en un “shitcoin”. Caldrà esperar i veure com Ripple mitiga els seus desafiaments i sorgeix de les seves cendres com un fènix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me