Principals operadors de criptografia a seguir a TradingView el 2021

Si sou un comerciant experimentat als mercats financers, probablement hàgiu utilitzat un lloc web o una plataforma que us ajudi a formar estratègies comercials i que us proporcioni eines d’anàlisi. Per a la majoria dels comerciants de criptografia, aquesta plataforma és TradingView, que s’integra en molts dels principals intercanvis de criptografia, com Binance i OKEx.. 

A part de les eines i gràfics d’anàlisi, TradingView ha fet el seu nom pel seu portal de comerç social que permet als comerciants connectar-se i discutir amb altres comerciants amb idees similars. Com que el comerç d’actius criptogràfics ha superat els màxims històrics el 2021, hi ha una sèrie de comerciants sofisticats a TradingView que ofereixen secrets i consells, a més d’una perspectiva àmplia i estreta sobre els preus futurs de la criptografia..

En aquest article, ens centrem en com utilitzar TradingView i els principals operadors de criptografia de la plataforma i què cal tenir en compte mentre seguiu un comerciant de criptomonedes.. 

Què és TradingView?

Per a aquells que no estiguin acostumats a la plataforma, TradingView és una plataforma d’estratègia de negociació social que proporciona eines de gràfics i analítiques per fer prediccions futures de preus en una àmplia varietat de classes d’actius, incloses les divises, renda variable, índexs i criptomonedes. Més important encara, la plataforma permet als comerciants connectar-se amb altres comerciants amb idees similars i compartir idees sobre les seves prediccions de preus. 


Aquests dos portals de la plataforma es combinen per proporcionar als principiants un ús fàcil i intuïtiu per a principiants i prou potent per als gràfics avançats.

Per a què serveix TradingView?

Com s’ha al·ludit, TradingView té com a objectiu proporcionar als comerciants nous i d’elit una plataforma per connectar, veure i compartir idees en el comerç. Els comerciants poden examinar les idees publicades, veure com es van desenvolupar les prediccions i comentar la predicció. Això ajuda els comerciants a negociar i invertir millor en veure les idees d’altres comerciants. 

Podeu crear un perfil a TradingView, publicar les vostres estratègies de preus i enviar-les fàcilment a Twitter o a qualsevol altre lloc web. La plataforma també ajuda els nous comerciants a fer arribar el seu nom al món del comerç fàcilment.

Quins paràmetres cal tenir en compte en seguir un operador de criptografia a TradingView?

La comunitat de comerç criptogràfic TradingView creix a un ritme apassionant: a mesura que apareixen nous operadors, idees i estratègies enmig d’un mercat alcista. Tot i així, no tots els comerciants de TradingView ofereixen les mateixes qualitats i estratègies guanyadores i, per tant, cal estar interessats en el que busqueu abans de seguir cegament qualsevol consell comercial.. 

Aquests són alguns consells que us poden ajudar a seleccionar els millors consells de negociació de criptografia, estratègies dels principals operadors de criptografia de TradingView. 

  • Reputació: Aquesta és una mesura de la col·laboració d’un comerciant a la comunitat TradingView. Tot i que això no mostra si un comerciant és millor, és important mostrar la quantitat activa d’un comerciant. Això proporciona una mètrica de mostrar quant un operador està versat en TradingView i les interaccions a la plataforma. 
  • Publicacions d’alta qualitat: Aquest és un punt clau per seleccionar quin operador seguir a TradingView. Una publicació ben escrita i explicada amb detall proporciona un flux clar del comerç i què esperar si el preu puja o baixa, cosa que realment ajuda els comerciants aficionats.
  • Estratègia comercial i operació real: La mètrica més fàcil i segura per mesurar el rendiment d’un comerciant és el percentatge d’operacions guanyadores. És probable que un comerciant amb un alt percentatge d’estratègies de comerç criptogràfic guanyador repeteixi les seves victòries i podria ser una bona idea a seguir. 
  • El nombre de M’agrada: Un nombre més gran d’agradaments és un bon factor per tenir en compte si un comerciant té un bon coneixement del seu ofici. 

Principals operadors de criptografia a seguir a TradingView

Trobar un perfil de comerciant de criptografia superior pot ser una pressa a TradingView atès el gran nombre de comerciants de la plataforma. No obstant això, trobar un comerciant coneixedor i rendible enmig de tota la volatilitat també pot ser un repte. Vam aprofundir en TradingView per trobar els millors operadors de criptografia que ofereixen les millors estratègies de rendibilitat i gestió de riscos en actius de criptografia.

NB: Els operadors de criptografia són seleccionats per la seva reputació comercial i la seva rendibilitat en les estratègies comercials de Bitcoin. 

Taula que mostra la reputació i les idees dels principals operadors de criptografia de TradingView

Nom

Nom d’usuari

Reputació

Nombre d’idees

M’agrada 

Seguidors

Altres enllaços

botje11 @ botje11 149.172 962 183.107 37.306 Twitter: https://twitter.com/botje11TV

Telegrama: https://t.me/botje11

MagicPoopCannon @MagicPoopCannon 245.057 756 136.939 77.477 Twitter: https://twitter.com/MagicPoopCannon
DLavrov @DLavrov 341.077 2.350 193.519 90.322 Twitter: https://twitter.com/TheDLavrov

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTKV7tRsdvXZgW8yFRJkVfw

Lloc web: https://linktr.ee/dlavrov

alanmasters @alanmasters 294.147 4.201 235.716 96.899 Twitter: https://twitter.com/AlanMastersT

Lloc web: https://alanmasterstrades.com/

EXCAVO @EXCAVO 411.943 1.709 196.690 103.710 Twitter: https://twitter.com/EXCAVO

Lloc web: https://excavo.finance/

Principals operadors de criptografia a TradingView

  • @ Botje11

Com a comerciant experimentat de criptomoneda, David (@ botje11), es va unir a TradingView fa 3 anys concentrant-se principalment en les criptomonedes. David ja ha escrit i compartit més de 680 més de publicacions sobre criptomonedes com Bitcoin, Ethereum, Chainlink, Tezos, etc. Durant l’inici de la pujada de Bitcoin a màxims històrics el desembre del 2020, @ botje11 va predir correctament el BTC va superar els 20.000 dòlars

No hauria d’estranyar que els parells de Bitcoin contra el dòlar (BTC / USD) ocupin una posició superior a la seva elecció d’idees i estratègies comercials amb borses criptogràfiques com Bitstamp, Coinbase i Bitfinex al capdavant de la llista. També ha publicat idees de negociació en altres classes d’actius, incloses les divises i els índexs. 

  • @MagicPoopCanon 

L’excentricitat del nom, @MagicPoopCanon, no hauria de ser una distracció pel valor que el comerciant ofereix als seus seguidors de TradingView. Com a maximista altcoin dedicat, el comerciant de criptografia escriu sobretot idees i analitza monedes altes, inclosos XRP, Dash i ZEC.

Tanmateix, Bitcoin continua sent un component clau de la seva cartera d’idees: 115 dels seus 756 articles amb el parell BTC / USD (T). MagicPoopCanon té un notable seguiment a Twitter, amb més de 35.000 seguidors en el seu controlador de “només criptografia”. 

  • @alanmasters

Més del 96% de Alanmasters Més de 4000 idees sobre TradingView se centren en projectes de criptomoneda. Com passa amb altres escriptors d’aquesta llista, el parell BTC / USD lidera la seva llista, però es centra en projectes més recents en els darrers temps. Projectes feixucs en el món de les finances descentralitzades (DeFi) com Yearn.Finance (YFI), DFI.Money (YFII) i Just (JST) s’han dirigit cap a l’anàlisi d’Alanmaster el 2021. 

Es va unir a TradingView el 2015 i ha augmentat els seus seguidors a prop de 97.000 operadors. Alan també dirigeix ​​la seva pròpia empresa, Oficis Alan Masters, que proporciona facilitats d’aprenentatge per als propers comerciants en el camp de les criptomonedes. 

  • @DLavrov

El comerciant rus, Dmitriy Lavrov (@DLavrov), és un dels escriptors més diversos de TradingView, amb una àmplia cartera de divises, productes bàsics i criptomonedes a la seva pàgina. Lavrov és un escriptor d’anàlisis tècniques amb preferència per mitjanes mòbils i indicadors de suport / resistència per a la predicció futura de preus. Ha creat una marca que explica àmpliament les seves idees i estratègies a TradingView i segueix el seu pla de negociació.  

Gold i Bitcoin es situen a la llista d’actius de Dmitriy que cobreix a la seva pàgina TradingView. Recentment va fer una predicció de preus de 50.000 dòlars per al parell BTC / USDT com a bona resistència – predir que el mercat retrocedirà fins als 40.000 dòlars. 

Ha acumulat més de 15.000 seguidors a Twitter, a mesura que escrivia, a causa dels seus consells comercials i habilitats de gràfics. 

Conclusió

La nostra llista no és exhaustiva, però ofereix una imatge clara dels operadors de criptografia que heu de seguir a TradingView. Els principals operadors de criptografia seleccionats són un principi ben seleccionat de la llista amb els comerciants que ofereixen prediccions d’alt rendiment, idees clares i ben explicades, així com interactuen amb els seus seguidors.. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me