Llista de 5 monedes Crypto Airdrop (agost de 2019) + Guia pas a pas per aconseguir-les

La criptomoneda, amb ella mateixa, ha comprat molts conceptes nous perquè la gent s’hi pugui enganxar. Els regals, els trucs de màrqueting i les estratègies han canviat completament en certa manera des que han arribat les criptos i les cadenes de blocs que aporten la nova faceta. Una d’aquestes estratègies és Airdrops i alguns projectes els han utilitzat de manera efectiva.

Què és un Airdrop?

Per definició, un llançament aeri és un moviment tàctic realitzat per un projecte mitjançant el qual distribueix les seves fitxes a les carteres de determinats usuaris, de forma totalment gratuïta.. Es tracta literalment de diners lliurats als titulars de monedes per diversos motius. Tot i que això sona bastant fascinant per als usuaris, els llançaments aeris són eines de màrqueting calculades que realment estalvien a les empreses molts diners a la llarga.

Raó per la qual els projectes fan Airdrops

En realitat, hi ha diverses raons per les quals les companyies poden voler fer llançaments aeris. Els més populars són els següents:


 • Generar consciència: Una de les raons més importants i habituals que fan els projectes per llançar aerosol és crear consciència per a un nou projecte. Això permet als projectes captar fàcilment l’atenció dels inversors durant una ICO / IEO.
 • Entendre els usuaris: Alguns airdrops demanen als usuaris que omplin un formulari amb diverses preguntes. D’aquesta manera, els projectes intenten obtenir més informació sobre els seus usuaris, un usuari potencial que ajudarà l’equip del projecte a dissenyar solucions i estratègies de màrqueting més enfocades cap al seu públic ideal..
 • Recompensar o inspirar la lleialtat: La lleialtat entre els usuaris de criptografia és una cosa molt rara. L’usuari mitjà vol guanyar tants diners com sigui possible i la manera de fer-ho és corrent constantment darrere del “següent gran testimoni” deixant enrere els nouvinguts. Per tant, alguns Airdrops han construït de manera que, com més fitxers tingui l’usuari / inversor, més reben en Airdrops posteriors. Per tant, si un usuari és realment fidel a un testimoni i en conserva una quantitat substancial a la cartera, la companyia pot rebre recompenses amb més fitxes.
 • Distribució més àmplia de fitxes: Una ICO pot quedar malament amb una intervenció de balenes. Una balena amb tots els seus poders monetaris pot segrestar i prendre possessió. Per tant, Airdrops és una eina realment important per distribuir uniformement el seu testimoni. Els Airdrops són un mètode força eficaç per aconseguir una distribució àmplia i uniforme.
 • Forquilles dures: Per definició, una bifurcació és una condició per la qual l’estat de la cadena de blocs es divideix en cadenes en què una part de la xarxa té una perspectiva diferent de la història de les transaccions que una part diferent de la xarxa. Per tant, amb motiu d’una forquilla dura, els usuaris de la moneda original poden obtenir les noves monedes com a resultat d’un llançament aeri.

També us pot interessar  Com triar el primer ICO en què invertir?

Airdrops en curs i propers més calents

1. Tron

Especificacions clau

 • Airdrop comença el 15 de juliol de 2019
 • Airdrop finalitza el 15 d’agost de 2019
 • Enllaç Airdrop: Aneu a Enllaç
 • Valor total: 30.000.000 USDT

TRON és una xarxa descentralitzada a gran escala que permet a qualsevol persona crear lliurement contingut, aplicacions i serveis. Ha estat una de les monedes més extravagants del 2018 i encapçalada per Justin Sun. El llançament va ser anunciat per Raybo Technology, una empresa tecnològica amb seu a Pequín, Xina, que va anunciar un obsequi de 30 dies a partir del 15 de juliol, oferint pagar un bo a qui tingui USDT basat en TRC20. Els titulars rebran diàriament una bonificació de llançament aeri, amb un percentatge anual del 100%.

Per participar en aquest llançament aeri, els usuaris han de convertir el seu USDT existent a USDT-TRON. Els interessos addicionals es distribuiran a les plataformes que admetin USDT-TRON automàticament. Les plataformes que donen suport a aquest llançament són:

plataformes per Tron airdrop

Guia pas a pas
 1. Mantingueu qualsevol quantitat de USDT basat en TRC-20 a la cartera privada dels usuaris o als intercanvis admesos.
 2. La Fundació TRON llançarà un total de 30.000.000 USDT a les carteres elegibles.
 3. El llançament aeri començarà del 15 de juliol, de les 09:00 al 15 d’agost, de les 08:59.
 4. Els titulars rebran diàriament un bo de llançament aeri.
 5. L’import recompensat es calcula en funció del saldo dels usuaris TRC20 USDT * TAE / 365.
 6. TAE significa percentatge anualitzat. El TAE del primer dia del llançament és del 100%. Així que si tenen 1.000 dòlars
 7. SDT-TRON es calcularà en $ 1000/365 = $ 2,74.

tron airdrop

Llegiu també: Predicció de preus de Tron (TRX): anàlisi projectada del 2019

2. Jersey Binance

Especificacions clau

 • Airdrop comença el 9 de juliol de 2019
 • Enllaç Airdrop: Aneu a Enllaç
 • Valor total: 100.000 €

Binance Jersey és un nou intercanvi cripto-fiat basat en la tecnologia desenvolupada per Binance, l’intercanvi criptogràfic líder al món i un dels casos d’èxit més ràpids de la indústria blockchain. Binance Jersey està especialitzada en el comerç de divises a criptografia on poden comprar i vendre Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) amb lliures (GBP) i euros (EUR).

Binance Jersey llança 10 EUR per a tots els usuaris que s’inscriguin i completin el procés KYC. També poden guanyar fins a 100 € convidant amics.

Guia pas a pas:
 1. Visiteu Binance Jersey i feu clic a “Registra’t”.
 2. Registreu-vos i verifiqueu l’adreça de correu electrònic.
 3. Inicieu la sessió a Binance Jersey.
 4. Feu clic a “Verifica” a la configuració del perfil i completeu la verificació del compte (KYC).
 5. Les recompenses s’emetran en un termini de 7 dies hàbils després d’acabar la promoció. L’usuari podrà iniciar la sessió i veure la seva recompensa mitjançant la secció Historial de distribució del Centre de comptes.
 6. Les recompenses només es poden utilitzar per pagar comissions de transacció i retirada i no es poden retirar.

3. Testimoni bàsic d’atenció

Especificacions clau

El testimoni bàsic d’atenció és el testimoni de la indústria de la publicitat digital creat pel fundador de Javascript. Paga als editors el seu contingut i als usuaris la seva atenció alhora que proporciona als anunciants més a canvi dels seus anuncis. Basic Attention Token comparteix el 70% dels seus ingressos publicitaris amb els seus usuaris. Simplement descarregueu el navegador Brave, activeu “Brave Ads” al navegador i rebreu notificacions sobre els anuncis per guanyar BAT gratis mentre navegueu per la web. Un usuari també pot guanyar BAT demanant subvencions de token aleatòries per valor de 25-40 BAT. Normalment, les noves subvencions simbòliques estan disponibles mensualment. Els usuaris poden sol·licitar subvencions simbòliques un cop cada 30 dies per ordre d’arribada. Els usuaris han de tenir en compte que Brave Ads està restringit geogràficament als països següents: Estats Units, Regne Unit, Canadà, Alemanya i França. Properament hi haurà més geografies disponibles.

Guia pas a pas
 1. Un usuari pot descarregar i instal·lar el navegador Brave en un dispositiu d’escriptori.
 2. Un cop descarregat l’usuari ha d’iniciar el navegador Brave i fer clic al logotip del triangle BAT al costat de la barra d’adreces.
 3. Es produirà una finestra emergent en què l’usuari ha d’habilitar les recompenses fent clic a “Uneix-me a recompenses”.
 4. Ara navegueu per recompensar la configuració des de la finestra emergent o escrivint “brave: // recompenses /” i assegureu-vos que la commutació “Anuncis valents” estigui activada.
 5. A partir d’ara es presentarà a l’usuari ofertes en forma de notificacions en un moment que el navegador consideri adequat i no perjudicial.
 6. Simplement participeu amb aquestes notificacions, consulteu els anuncis i un usuari tingui l’oportunitat de guanyar un 70% de la quota d’ingressos de l’anunci vist, mentre que Brave només rep el 30% restant.
 7. Al final del cicle mensual de Brave Rewards, l’usuari pot reclamar les seves fitxes acumulades. Les BAT es poden donar automàticament mensualment als llocs més visitats o utilitzar-les per donar propines als creadors de contingut favorits o als amics. Aviat, també podran utilitzar BAT per a contingut premium, així com canviar-la per recompenses del món real, com ara estades a hotels, vals de restaurants i targetes regal. Brave també està treballant en una opció per permetre als usuaris retirar les BAT de les seves carteres per al seu ús personal, convertint les seves BAT a moneda local a través de socis d’intercanvi.

4. Bitpanda

Especificacions clau

 • Enllaç Airdrop: Ves a l’enllaç
 • Valor total: 20.000.000 MILLOR
 • Data d’inici de la reclamació d’Airdrop: 9 de juliol de 2019
 • Data d’inici de la reclamació d’Airdrop: 9 de juliol de 2019

Bitpanda és una plataforma de comerç senzilla i senzilla d’utilitzar, que redueix les barreres d’entrada i fa que les inversions siguin accessibles per a tothom. Proporcionen llicència de proveïdor de serveis de pagament PSD2, seguretat d’última generació i experiència d’usuari simplificada. Bitpanda envia un total de 20.000.000 de BEST tokens als membres de la comunitat. Mantenen un llançament per a usuaris verificats de Bitpanda i també un titular per als titulars de PAN. Participa en tots dos airdrops per obtenir més BEST tokens.

Guia pas a pas:

Airdrop 1: 10.000.000 BEST en total per a usuaris Bitpanda verificats

 1. Visiteu el lloc web de Bitpanda.
 2. L’usuari s’ha de registrar i verificar la seva adreça de correu electrònic.
 3. Després han de verificar el compte completant KYC.
 4. Tots els usuaris de Bitpanda verificats que reclamin el llançament aeri entre el 9 de juliol de 2019 i el 12 d’agost de 2019 rebran els BEST tokens gratuïts.

NOTA: Activat ha de ser un usuari verificat per ser apte per a aquest llançament aeri

Airdrop 2: 10.000.000 BEST en total per als titulars de PAN (no es requereix cap verificació)

 1. L’usuari hauria de tenir un mínim de 500 PAN per ser apte per a aquest llançament aeri.
 2. La instantània de la mateixa tindrà lloc el 13 d’agost de 2019, entre les 13 i les 14 hores (CET).
 3. Com més nombre de PAN tingui un usuari, més MILLORS rebran.
 4. Les recompenses s’abonaran a la cartera de l’usuari just després de la data de la instantània.

5. Estel·lar (XLM)

Especificacions clau

 • Data d’inici d’Airdrop: 20 de juliol de 2019
 • Enllaç Airdrop (Binance): Ves a l’enllaç
 • Valor total: NA

Stellar és un protocol descentralitzat de codi obert per a transferències de divises digitals a divises que permet transaccions transfrontereres entre qualsevol parell de divises. El protocol Stellar està recolzat per una organització sense ànim de lucre, Stellar Development Foundation.

Binance començarà a col·locar les seves carteres fredes i calentes Stellar (XLM) a partir del 20 de juliol de 2019 i automàticament llançarà recompenses de participació mensual als titulars de XLM. També es distribuiran 9.500.000 XLM addicionals d’activitats d’aposta anteriors als titulars de XLM. Per optar a recompenses de participació, només cal que tingueu un mínim de 10 XLM a la cartera Binance i rebeu XLM gratuït en funció del total de recompenses de participació de Binance. Binance realitza l’aposta automàticament, de manera que no cal fer cap acció manual.

Guia pas a pas:
 1. L’usuari ha de crear un compte a Binance.
 2. Hauran de tenir un mínim de 10 XLM a la cartera Binance per classificar-se per obtenir recompenses.
 3. Binance prendrà instantànies diàries a partir del 20/07/2019 a les 00:00 UTC i distribuirà recompenses mensualment.
 4. La distribució d’aposta XLM es calcularà de la següent manera:
 1. XLM generat per cada usuari = Recompenses d’aposta XLM totals rebudes per Binance * Relació de participacions XLM d’usuari.
 2. Relació de fons XLM d’usuari = Fons XLM d’usuari / Total XLM participat per Binance.
 • Les recompenses es calcularan diàriament i es distribuiran el dia 5 de cada mes. La distribució inicial de les recompenses de participació de XLM es calcularà fins al 01/09/2019 i els saldos mitjans de XLM d’usuari es calcularan en funció de les instantànies diàries i els 40 dies de recompenses de participació de XLM es distribuiran l’1 de setembre de 2019.
 • També es distribuiran 9.500.000 XLM addicionals d’activitats d’aposta anteriors als titulars de XLM en funció de les seves participacions diàries mitjanes.
 • Binance realitza l’aposta automàticament, de manera que no cal fer cap acció manual.
 • Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me