Ethereum Cloud Mining: Com guiar i els millors proveïdors de serveis / llocs web

No va ser fa molt de temps quan el món de la cadena de blocs estava dominat per Bitcoin. Però a mesura que més i més persones van començar a associar-se a blockchain, va començar a emergir la manca de Bitcoin.

Això va donar a llum Ethereum. Vitalik Buterin va descobrir i desenvolupar Ethereum per no només coincidir amb les habilitats de Bitcoin, sinó per millorar-lo ampliant les seves capacitats. El blockchain d’Ethereum també va donar al món el concepte de ‘contractes intel·ligents’, ja que donava suport a la creació de scripts i a la creació d’aplicacions descentralitzades a través de Màquina virtual Ethereum o comunament conegut com EVM. L’afirmació d’Ethereum de ser millor que el bitcoin i les funcions addicionals van fer creure a molts que Ethereum era la moneda del futur.

Mineria d’Ethereum

Amb la creença que Ethereum tenia l’encant de canviar el món, molts miners van canviar el seu enfocament de Bitcoin a Ethereum. La mineria d’Ethereum (Prova del treball) no era molt diferent de la de Bitcoin. Qualsevol miner que volgués aprofundir per aconseguir Ethereum, havia d’utilitzar ordinadors amb xips gràfics superiors per proporcionar solucions a trencaclosques matemàtics difícils fins que es confirmés el bloc i el miner rebés la seva recompensa a Ethereum.

Un miner d’Ethereum triga gairebé 12-15 segons a treure un bloc i obtenir les seves recompenses. Si la taxa de mineria cau i el miner triga més o menys a resoldre’s, l’algoritme ajusta automàticament els seus nivells de dificultat perquè els miners puguin recuperar el temps de solució de 12-15 segons.


Tot i que les coses semblen fàcils i que Ethereum extreu un pastís, cal recordar que és possible que Ethereum no necessiti serveis miners per sempre. Ethereum avança lentament a la prova d’aposta, abandonant l’algorisme de prova de treball per determinar la validesa de les transaccions. Això significaria que la xarxa estaria protegida pels propietaris de tokens i no pels miners. Per tant, comprar ASIC o equips de gamma alta pot no ser una opció molt intel·ligent.

Tipus de protocols descentralitzats Ethereum Mining

Tot i que els miners poden comprar els seus equips i executar-los sols, la mineria de criptografia continua sent un procediment molt difícil i complex.

A part dels equipaments de gamma alta, hi ha molts factors que s’han de tenir en compte i tenir en compte per rendibilitzar la mineria. Per tant, molts miners adhereixen molts cops a protocols descentralitzats que poden maximitzar la seva rendibilitat. Segons aquests protocols i en funció del maquinari i les posicions d’allotjament, la mineria d’Ethereum es podria classificar en dues categories: Mineria allotjada i mineria al núvol.

Mineria allotjada

A la mineria allotjada, el proveïdor crea i lloga directament o ven el material o el maquinari per al client directament. Aquest acord es pot modelar de diverses maneres, però en general és el client qui adquireix l’equip d’un servei allotjat o l’envia directament a un centre de dades allotjat o a la granja minera. Ara el client ha de pagar el cost d’energia i d’emmagatzematge que permet a algú extraure blocs amb maquinari comprat o arrendat. En utilitzar serveis allotjats, el miner no té problemes i no ha de fer front als problemes de manteniment, electricitat o emmagatzematge que pot haver de trobar mentre executa el maquinari tot sol..

Hi ha certs avantatges que la mineria allotjada aporta al miner, que inclou més control ja que tenen accés en qualsevol moment i lloc a les especificacions exactes relatives als seus equips de mineria i poden verificar-ho tenint accés remot al seu maquinari de mineria. L’altre avantatge se suma a la part de seguretat, ja que el client / miner és el propietari del dispositiu de mineria i el proveïdor de serveis d’allotjament no toca les monedes en cap moment. L’únic desavantatge aquí és el cost inicial que suposa el miner per comprar o llogar l’equip i reparar-ne, si n’hi ha, que ha de ser assumit pel miner..

Mineria al núvol

A diferència de la mineria allotjada, la mineria en núvol reuneix els clients i els seus poders de processament en un grup on minen junts Ethereum a granel i a un preu més baix. Sense cap cost inicial per part del miner per comprar o arrendar l’equip, la mineria en núvol resulta relativament més barata. El cost associat aquí és el de l’electricitat i les taxes respecte a la mineria juntament amb un percentatge de la recompensa obtinguda mitjançant blocs de mineria per als serveis de mineria al núvol.

Com a precaucions, el miner ha de mantenir un control dels serveis que utilitzen, donant-los una garantia de la taxa de hash i d’altres capacitats mineres. També han d’associar-se amb noms de renom perquè les recompenses de bloc siguin segures i siguin distribuïdes a temps pel proveïdor de serveis.

Així doncs, només per aportar una clara diferenciació entre els dos:

Serveis allotjats Mineria de núvols
El cost inicial de comprar o arrendar l’equip No hi ha cap cost inicial. És possible que hi hagi una petita tarifa d’embarcament (si n’hi ha)
Més control, ja que el miner pot comprovar el rendiment del seu equip Menys control ja que el miner no pot distingir el seu rendiment bifurcat 
Més segur ja que el proveïdor de serveis d’allotjament no toca les recompenses del bloc Menys segur ja que el miner ha de controlar les recompenses del bloc i ha de confiar en el proveïdor de serveis per ser just en la distribució de recompenses

Ethereum Cloud Mining

Amb el tipus de desafiaments als quals s’enfronta un miner d’Ethereum en termes de preus i la previsió de passar a l’algorisme de prova d’estaca, invertir en equips de mineria d’Ethereum i fins i tot anar a buscar serveis allotjats no resulta tan rendible per als miners. Per tant, molts d’ells passen a les opcions de mineria al núvol, ja que és relativament més barat sense compromisos inicials.

Ara hi ha diverses granges remotes que han començat a proporcionar-se Serveis de mineria al núvol d’Ethereum. Aquests diferents proveïdors de serveis cobren tarifes variables en funció de la capacitat i el poder hash que s’utilitzen. Els serveis de mineria al núvol també fan que els miners no facin cap problema, ja que no han de tenir cura del maquinari que mantenen professionals altament qualificats que són responsables de les operacions d’aquestes plantes. A més, el cost de l’electricitat és molt inferior per a aquests proveïdors de serveis de mineria al núvol, ja que se solen situar en molts llocs. El cost elèctric equivalent per a un miner que executa el dispositiu fora de casa pot ser significativament més alt i ple de molèsties.

Raons per les quals els miners prefereixen la mineria en núvol d’Ethereum

Tot i que la majoria de les raons se superposen a l’avantatge de la mineria al núvol, els miners d’Ethereum consideren interessant la mineria al núvol perquè:

 • Proporciona una font de beneficis passius durant el dia.
 • Les dades de l’usuari i les recompenses de token es conserven al núvol i hi ha molt poques possibilitats de perdre-les a causa de problemes de maquinari.
 • Increment de la rendibilitat a causa dels programes de socis.
 • La combinació de la taxa de hash ajuda a augmentar la rendibilitat, a més que junts tothom aconsegueixi més.
 • Sense molèsties de gestionar i mantenir el maquinari.
 • Fàcil accés a la mineria des de qualsevol lloc del món.

Llegiu també: Futur d’Ethereum: està mort o pujarà?

Proveïdors de mineria al núvol d’Ethereum

Amb la popularitat creixent per a la mineria al núvol d’Ethereum, hi ha moltes empreses que han començat a proporcionar aquests serveis. A continuació es mostra la llista dels proveïdors de serveis de mineria al núvol més populars d’Ethereum

Nom del proveïdor de serveis

Característiques

Hashflare
 • Hashrate mínim: 100 KH / s
 • Maquinari: GPU Rigs
 • Pagament automàtic en ETH
 • Comissió de manteniment: cap
 • Contracte d’un any
Genesis Mining
 • Múltiples plans segons els requisits de l’usuari 
 • Hashrate mínim: de 25 MH / s a ​​350 MH / s segons els plans
 • Comissions de manteniment de 0,004 USD per MH / s al dia.
 • Contracte de mineria Ethereum de 2 anys
HashGains
 • Múltiples plans segons els requisits de l’usuari
 • Hashrate mínim: de 25 MH / s a ​​100 MH / s segons els plans
 • Comissions de manteniment per GH / s / dia 3,2435 $
 • Contracte de mineria Ethereum de 2 anys
Hashshiny
 • Hashrate mínim: 100 KH / s
 • Comissió de manteniment: 0,0004 $ / 100 KH / s / dia
 • Maquinari: GPU Rigs
 • Pagament automàtic en ETH
 • Contracte de mineria Ethereum de 2 anys
Mineria del coeficient intel·lectual
 • Múltiples plans segons els requisits de l’usuari
 • Hashrate mínim: de 2 MH / s a ​​300 MH / s segons els plans
 • Despeses de manteniment: nul
 • Contracte de mineria Ethereum de 2 i 5 anys i també de per vida
 • Pagament cada dia
CCG Mining
 • Múltiples plans segons els requisits de l’usuari
 • Hashrate mínim: 1 MH / s a ​​100 MH / s segons els plans
 • Despeses de manteniment: nul
 • 1 any de contracte de mineria Ethereum

Conclusió

Els canvis que està experimentant Ethereum pel que fa al seu algoritme i al preu al qual es mou, la mineria al núvol és la millor opció.

Per als miners, no hi ha cap cost inicial per unir-se a les taxes de hash. Però sí, triar el jugador i el contracte adequats és la clau, ja que té un impacte directe en la rendibilitat. Per tant, cal una mica d’investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me