Dogecoin és una bona inversió? El futur de Dogecoin

Dogecoin: una broma que es va convertir en una criptomoneda prometedora

Hi ha hagut moltes anècdotes a la indústria de la tecnologia, on petits experiments no seriosos han resultat ser grans invents. Però no molts creuen que les bromes o les burles poden conduir a quelcom sorprenent i prometedor. Aquesta és la història de Dogecoin: una de les monedes que han promès quedar-se.

Una breu història de la moneda ens diu que Dogecoin es va crear inicialment com a resultat d’una broma feta per Jackson Palmer el novembre del 2013. Després d’aquesta broma és quan el programador Billy Markus es va posar en contacte amb Palmer, van decidir convertir Dogecoin en una realitat. Mentre junten Dogecoin, Palmer i Markus van imaginar dissenyar aquesta moneda per ser una forma de criptomoneda més amigable i més accessible que pogués arribar a tots els usuaris de tot el món i que finalment es faria càrrec dels usuaris que es van sentir frustrats per la freda complexitat de Bitcoin.

Potser també t’agrada: La connexió criptogràfica d’Elon Musk avança, arriba al fundador de Dogecoin, Jackson Palmer

La comunitat Dogecoin, en el seu procés de creixement, es va convertir en una de les comunitats més actives i va recaptar freqüentment fons per a causes benèfiques, des dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2014 fins a NASCAR. El 2014, Dogecoin també va el seu primer caixer automàtic, amb llançament a Vancouver.


Tot va anar bé fins al 2015 (almenys suposem que ho va ser) abans que Jackson Palmer anunciés que prendria una “excedència prolongada” de la comunitat de criptomonedes. Calificant l’ecosistema de “tòxic”, Palmer va aprofitar l’ocasió per fer volar aspectes de la indústria, tot animant els usuaris de dogecoin a no perdre de vista les seves divertides i divertides arrels.

Què és Dogecoin

Dogecoin és una criptomoneda basada en Luckycoin (o, al seu torn, basada en Litecoin). Dogecoin es va dissenyar originalment per ser una alternativa més accessible a Bitcoin, Litecoin i altres criptomonedes. A part de la visió de ser una criptomoneda comuna i fàcil d’utilitzar, no hi ha cap característica innovadora que distingeixi Dogecoin del paquet.

El desenvolupament de la moneda s’ha mantingut estancat i no ha vist cap canvi ni actualització des que Jackson Palmer va marxar el 2015, però s’ha beneficiat significativament de les millores al codi Litecoin.

Tot i que el desenvolupament no ha estat un diferencial per a la moneda, el que en realitat la diferencia i aporta valor a Dogecoin és la comunitat forta, viva, vibrant i més activa que ha sorgit al seu voltant i ha mantingut viu el foc de Dogecoin.

Característiques inflacionistes de Dogecoin

Segons el codi, Dogecoin pot no diferir molt dels altres, però, de manera característica, Dogecoin se separa de la majoria de les altres criptomonedes. La moneda és inflacionista, en lloc de deflacionària, una criptomoneda. Bitcoin i moltes altres criptomonedes estan dissenyades amb un límit de subministrament dur de monedes. El problema potencial amb això és que un cop assolit el límit, pot ser que ja no sigui rendible per als miners continuar mantenint el sistema. Això comportaria comissions inacceptablement altes per animar els miners o temps de transacció molt llargs, ja que no hi hauria cap incentiu per processar transaccions de xarxa..

El creador de Dogecoin, que va arribar tard al joc, va intentar solucionar aquest problema assegurant que els miners sempre serien recompensats amb la nova Dogecoin i, per tant, sempre hi hauria un incentiu per extraure més monedes. També es va dissenyar un enfocament basat en la inflació per reemplaçar les monedes perdudes i mantenir Dogecoin en un nivell estable de 100.000 milions de monedes.

Per fer una idea de que Dogecoin era inflacionista, Jackson Palmer va escriure el 2014:

“L’objectiu de la moneda és mantenir aproximadament 100.000 milions de monedes en circulació; per tant, després de crear 100.000 milions de Dogecoins, les recompenses continuaran a 10.000 cada bloc. Això ajudarà a mantenir la mineria i estabilitzarà el nombre de monedes en circulació (tenint en compte les carteres perdudes i altres maneres de destruir les monedes) en 100.000 milions ”.

Diferenciadors de mineria Dogecoin

La principal raó per la qual tants usuaris extrauen aquesta criptomoneda en particular és que no necessita un ordinador potent. Qualsevol ordinador personal es converteix fàcilment en un acumulador de monedes atresorades. Per a la majoria de miners, calcular un bloc triga uns tres minuts. El procés de mineria en si no és diferent de la producció d’altres criptomonedes. Per començar, un miner només ha de tenir una cartera Dogecoin i instal·lar programari especial. Es recomana descarregar-lo de llocs de confiança; d’aquesta manera, poden protegir no només els ordinadors, sinó també la cartera.

Casos d’ús de Dogecoin

Dogecoin ha captat l’interès de la gent perquè, de tota la seva història i recorregut, ha estat destinada a ser satírica i només per divertir-se, convertint-se en un pilar fonamental del món de les criptomonedes. A causa d’aquesta popularitat, la gent ha utilitzat Dogecoin per diversos motius.

  • Com que Dogecoin té tarifes de transacció increïblement baixes i temps de transacció ràpids, a més d’un valor relativament estable, alguns comerciants l’utilitzen com a mitjà d’intercanvi. Per exemple, si algú vol retirar diners d’un intercanvi de criptomonedes, pot ser molt car fer-ho si la moneda està en bitcoins. Per tant, alguns comerciants poden optar per canviar primer el seu bitcoí per Dogecoin i després retirar la seva moneda com a Dogecoin abans de convertir-lo posteriorment en una altra cosa..
  • Com que el preu de cada unitat de Dogecoin és tan baix, molta gent l’utilitza exclusivament per especular. És possible comprar molts milions d’unitats sense gastar una fortuna i qualsevol petit augment de preu pot comportar guanys raonables del mercat.
  • Dogecoin també és molt àmpliament acceptat en gairebé totes les borses importants, així com en diversos serveis d’intercanvi instantani com Shapeshift i Flyp.me. Com que Dogecoin està integrat a Shapeshift, es pot utilitzar per pagar una àmplia varietat de serveis i béns que tenen integrada l’API Shapeshift..

Què impulsa els preus de Dogecoin? | Revisió Dogecoin

Fins i tot després de ser relativament estable, Dogecoin ha estat altament volàtil i propens a grans pujades i grans caigudes a la seva manera. Dogecoin, en particular, ha experimentat una història força turbulenta i és propens a canvis de preus força bruscos.

En els darrers tres mesos, la moneda ha experimentat un augment de prop del 20%, que és una barreja dels seus indicadors fonamentals i tècnics. La seva eficiència minera, un major valor intrínsec i un preu més baix són uns components fonamentals que fan que Dogecoin sigui interessant.

Per què Dogecoin pot augmentar en el futur?

Moneda inflacionària: Pot semblar contraintuitiu anomenar la inflació una bona cosa, ja que fa que el DOGE individual valgui menys que si hi hagués escassetat; no obstant això, és una característica que pot assegurar la supervivència de Dogecoin en el futur. Es pot perdre o danyar un gran nombre de monedes com a conseqüència de la pèrdua de maquinari, de l’oblit de contrasenyes de cartera, etc. Una moneda inflacionària pot ajudar a garantir un subministrament constant i que la mineria també sigui almenys semirendible.

Comunitat forta: Dogecoin té, sens dubte, una de les millors comunitats del món criptogràfic. També han recaptat diners per a organitzacions benèfiques, intenten posar una Dogecoin física a la lluna i enviar Dogecoin periòdicament com a consells a altres usuaris com a recompensa pel contingut entretingut o informatiu que els faci accessibles, amables i útils. Aquesta comunitat és la que ha permès a Dogecoin sobreviure durant tant de temps i significa que és poc probable que la criptomoneda mori aviat, de manera que és probable que no perdeu tota la vostra inversió..

1 doge sempre serà 1 doge: Un estreny habitual entre la comunitat Dogecoin és que, independentment del preu que augmenti en dòlars, 1 DOGE sempre serà igual a 1 DOGE. En essència, diuen que volen utilitzar la moneda com a moneda transaccional, en lloc de ser un actiu especulatiu. En realitat, això és molt bo des del punt de vista d’un comerciant. Vol dir que, tot i que Dogecoin pot no tenir una tecnologia d’avantguarda al darrere, molts usuaris la tracten com una moneda adequada, cosa que significa que té un propòsit d’utilitat..

En cas que hàgiu decidit comprar la Dogecoin, consulteu la nostra guia sobre – on i com comprar la Dogecoin.

A continuació, es detallen alguns articles seleccionats a mà que potser us interessa llegir a continuació:

  • Futur d’Ethereum: està mort o pujarà?
  • 7 Millor rastrejador de carteres de criptomonedes & Aplicacions de gestió (2019 ACTUALITZADA)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me