Crypto Faucets 101: Moon Litecoin és la millor litecoïna?

Crypto 101: Is Moon Litecoin: el millor Litecoin

L’auge de la indústria criptogràfica i el comerç de monedes ha introduït al món molts conceptes nous. Aquests inclouen: ICO, Atomic Swaps i yes Airdrops. Tot i que cadascun d’ells era fascinant per al món i hi havia una cosa que emocionava igualment a tothom. Introduïu les aixetes Crypto. Les aixetes Crypto des dels seus inicis s’han associat amb les paraules “Free Crypto”. Tot i que això no és erroni, en cap cas, associar-lo amb Free, també cal tenir en compte quant és realment gratuït. Per davant, l’article visitaria algunes de les aixetes més importants de Litecoin, inclosa la famosa Moon Litecoin –

Què és una aixeta Crypto?

A Crypto Faucet és un lloc web, una aplicació o un programari que ajuda a una persona a generar criptomonedes completant tasques senzilles. Normalment, un usuari reclama les monedes gratuïtes de l’aixeta fent clic a un botó i completant un captcha o fent alguna altra tasca. Les monedes s’acumulen lentament al compte d’usuaris del lloc fins que arriben al límit mínim de retirada.


Aquests llocs web solen ser venedors o proveïdors de solucions de màrqueting. Altres empreses s’associen directament amb elles o bé el lloc web només aconsegueix un enllaç d’afiliació, el publica a la seva plataforma i permet que la gent “faci els esforços pesats”. Totes les aixetes tenen el seu únic període de llançament de monedes gratuïtes. Alguns llocs d’aixetes permeten als usuaris reclamar cada 15 minuts, d’altres cada hora i d’altres només un cop al dia. La freqüència amb què els usuaris poden fer reclamacions està relacionada amb el pagament.

El que fa que les aixetes criptogràfiques siguin tan populars?

Tot i que la idea dels regals no és nova i s’ha convertit en una gran eina utilitzada pels venedors de màrqueting, les aixetes de criptografia tenen alguns avantatges. Pel que fa als regals, introdueixen a la gent en el concepte de criptomonedes com a moneda independent. En permetre a la gent guanyar i emmagatzemar les seves pròpies fitxes, les aixetes els ofereixen un enfocament pràctic perquè, quan comprin fitxes en el futur, no tinguin problemes per manipular-les. Les criptomonedes encara són noves i molta gent que està interessada en posseir-les, no té ni idea de com emmagatzemar-les o invertir-les. Les aixetes també obren portes als novells i també actuen com a fonts d’informació rellevant de Bitcoin a les quals els usuaris poden tenir dificultats per accedir d’una altra manera.

Tipus comuns de recompenses a les aixetes

  1. Recompenses de fidelitat: Aquests són els avantatges que obté l’usuari un cop al dia per visitar l’aixeta almenys un cop al dia.
  2. Recompenses de referència: Es configura per recompensar els usuaris per derivar nous usuaris a l’aixeta. Per a cada referència, els usuaris obtenen un punt percentual i continuaran acumulant.
  3. Recompenses de misteri: Aquesta és una recompensa que apareix de manera inesperada, normalment a la part inferior de la pàgina quan els usuaris intenten reclamar Bitcoins gratuïts. El seu contingut no es revela fins que arriba l’hora que l’aixeta el distribueixi, de manera que els usuaris no solen saber què esperar.
  4. Recompenses de l’oferta: Aquestes són recompenses especials que els usuaris poden obtenir completant ofertes i enquestes de diverses opcions. Com més ofertes es completin, més pot guanyar un usuari.
  5. Recompenses mineres: Es tracta d’una mena de bonificació del 100% quan l’aixeta utilitza l’ordinador d’un usuari per a un procés de prova de treball que extrau Bitcoin. Es calcula segons la quantitat de potència de processament que ha aportat l’usuari.

L’aixeta líder de Litecoin: la Moon Litecoin és en realitat la millor

Atès que s’ha establert el funcionament de les aixetes, cal entendre que no totes les aixetes proporcionen totes les monedes. La majoria d’aixetes estan dedicades a una criptomoneda, però les recents innovacions també han donat a llum a aixetes de diverses monedes. Tot i que hi ha tantes aixetes disponibles, l’article següent intenta centrar-s’hi aixetes Litecoin superiors.

MoonLitecoin

MoonLitecoin és l’aixeta Litecoin més popular. Qualsevol persona que hagi utilitzat una aixeta Litecoin definitivament aterraria en aquesta aixeta almenys una vegada que aquesta sigui la seva popularitat. A part de ser popular, l’aixeta permet als usuaris reclamar fins a 1.000 litoshi cada cinc minuts. Perquè els usuaris guanyin LTC gratuït, han de resoldre el captcha i funciona amb un temporitzador de 5 minuts.

El lloc afirma que els usuaris poden augmentar els seus guanys un 300% aprofitant els plans de bonificació per nivells. Tots els pagaments es realitzen de manera instantània i directa a la micro cartera dels usuaris CoinPot. El registre és senzill, ja que es requereix l’adreça de la cartera d’usuari Litecoin o el compte de CoinPot.

Litecoin-Faucet.com

Litecoin-Faucet.com proporciona als usuaris serveis d’aixetes per generar Litecoins resolent el captcha. El temps de l’aixeta es col·loca en 240 minuts i permet als usuaris reclamar alliberar Litecoin fins a 0,00000888 LTC. També hi ha una loteria diària on els usuaris poden guanyar més litecoins.

De nou, una aixeta popular, el lloc té més de 100.000 usuaris i fins ara ha processat prop de set milions de reclamacions. L’import total pagat fins ara supera els 6.000 dòlars. Els pagaments s’efectuen a través d’una micro-cartera del centre de l’aixeta.

Aixeta Litecoin

Igual que Litecoin-Faucet.com, Litecoin Faucet permet als usuaris guanyar LTC gratuït resolent el captcha. El lloc té un sistema de pagament per nivells amb fins a 2.500.000 litoshis que es poden agafar cada 60 minuts. El lloc té una integració de Changelly per a aquells que vulguin convertir la seva Litecoin en altres criptomonedes.

Amber Litecoin

Amber Litecoin és una aixeta Litecoin gratuïta que permet als usuaris guanyar LTC gratuït resolent el captcha. Un usuari pot reclamar fins a 3300 litoshi i el temporitzador de l’aixeta és de 5 minuts. Els pagaments són força instantanis i es fan mitjançant la micro cartera de l’aixeta. Tot i que Amber Litecoin s’ha aventurat en altres actius, està redactat principalment com a aixeta Litecoin.

Litecoinfaucet.co

Litecoinfaucet.co és una aixeta fàcil d’utilitzar que permet als usuaris guanyar fins a 0,00001176 LTC cada hora. El que atrau a la majoria d’usuaris aquí és que l’aixeta proporciona captcha i resol microtacs multimèdia bastant fàcils. Igual que altres, aquest lloc també ofereix pagaments diaris a través d’una micro-cartera d’aixetes. Aquests pagaments són gairebé instantanis.

TreasureBits

TreasureBits és una altra aixeta Litecoin gratuïta que premia els usuaris de LTC per resoldre el captcha i el solvemedia. Actualment, el lloc admet altres recursos digitals, a part de Litecoin, que inclou bitcoins (BTC), Dogecoin (DOGE) i molt més. Els usuaris poden reclamar fins a 2651 litoshi cada cinc minuts.

El lloc no es limita a les aixetes, sinó que també ofereix jocs, ofereix parets i accés a fitxes de llançament. Afegint-hi, els usuaris també poden extreure LTC mitjançant la funció de miner web del lloc. Els pagaments es realitzen a través d’una micro-cartera del centre de l’aixeta.

Claimulike- LTC

Claimulike és una aixeta multidivisa que torna a ser molt popular entre els usuaris de Litecoin Faucet. L’aixeta permet als usuaris guanyar litoshi gratis resolent el captcha. L’aixeta permet reclamacions de fins a 1400 litoshi amb un temporitzador ajustat a cinc minuts. L’aixeta requereix un registre que bàsicament inclou només proporcionar l’adreça Litecoin dels usuaris. Els pagaments s’efectuen mitjançant una micro-cartera del centre de l’aixeta.

ClaimLTC

ClaimLTC també és una aixeta de diversos actius que premia els usuaris amb LTC gratuït per resoldre el captcha. Els usuaris poden reclamar fins a 2071 litoshi cada cinc minuts i tots els pagaments es fan a través d’una micro-cartera del centre de l’aixeta. El temporitzador establert per a aquesta aixeta també és de 5 minuts i sembla que és l’opció perfecta si l’usuari prefereix l’aixeta multidivisa amb un elevat pagament de Litecoin..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me