Comprar Dogecoin – 3 Steps Guide per

Comprar Dogecoin – 3 Steps Guide per CoinGape

Dogecoin es troba entre les primeres criptomonedes. La majoria dels entusiastes de les criptomonedes sabran sobre la divertida història que hi ha darrere de la moneda, però no es troben en pèrdua quan els pregunteu sobre com comprar dogecoin o fins i tot per què comprar-la. 

En aquest article, respondrem a totes les preguntes importants sobre Dogecoin per ajudar-vos a prendre una decisió d’inversió encertada.

Què és Dogecoin?


Dogecoin va ser creada per Billy Markus, enginyer de programari i Jackson Palmer, ex gerent de productes d’Adobe Systems al juny del 2013. La moneda estava pensada per ser una broma, però l’adopció massiva de la comunitat la va convertir en un altcoin important. 

Palmer va comprar el nom de domini dogecoin.com i hi va posar la imatge del gos Shiba Inu. Markus va ajustar una moneda digital existent, Luckycoin. I, així, va néixer Dogecoin. Al juny de 2014, la moneda havia assolit una valoració de mercat de 60 milions de dòlars. 

Ara, Dogecoin gaudeix de 29a posició a CoinMarketCap i té una valoració de mercat de més de 300 milions de dòlars. El seu símbol ticker és DOGE. I, simplement, no us podeu imaginar Dogecoin sense l’emblemàtic gos Shiba Inu. 

Per a què es pot utilitzar Dogecoin?

Dogecoin no té una utilitat definida. No obstant això, ha estat utilitzat per la comunitat amb diversos propòsits benèfics. El seu cas d’ús més popular és “propinar” els creadors i els usuaris que comparteixen contingut. També s’ha utilitzat per recaptar fons per a equips esportius i jugadors individuals. El 2014, la comunitat Dogecoin va aconseguir recaptar 67,8 milions de Dogecoins, que aleshores valien uns 55.000 dòlars patrocinador Josh Wise, un controlador NASCAR. 

doge va començar com una bromaFont: El guardià

En cas d’invertir en DogeCoin?

Dogecoin és un altcoin conegut entre els entusiastes experimentats de les criptomonedes i ha sobreviscut als alts i baixos del mercat.. 

gràfic dogecoinFont: CoinMarketCap

Aquest any, s’ha cotitzat entre 0,0019 i 0,0037 dòlars, que és un ventall força ampli. La moneda no es veu molt afectada pel bombo i és relativament estable. La moneda ha arribat fins ara a causa del suport comunitari que té i es pot suposar amb seguretat que aquest suport continuarà. Per tant, els inversors de dogecoin tenen la possibilitat d’obtenir beneficis amb la moneda. No obstant això, la inversió en dogecoin pot no ser tan rendible com invertir en altres monedes. 

Potser també t’agrada: Dogecoin és una bona inversió: el futur de Dogecoin

Com comprar i vendre Dogecoin

Si voleu comprar Dogecoin, aquests són els tres passos que heu de seguir. 

Pas 1: aconseguir una cartera

Abans de comprar Dogecoin, heu de tenir una cartera per emmagatzemar-la. Sempre és una millor opció per emmagatzemar les vostres criptomonedes en carteres externes que a l’intercanvi. Els intercanvis són susceptibles de ser piratejats, de manera que les vostres monedes no són prou segures quan s’emmagatzemen en una borsa. Quan compreu dogecoin en una borsa, us recomanem que el traslladeu immediatament a una cartera externa. 

Hi ha diverses maneres d’emmagatzemar Dogecoin. Vegem algunes d’aquestes maneres:

  1. Cartera Dogecoin – Aquesta cartera és de la pròpia empresa dogecoin. És una cartera suau dissenyada especialment per a DOGE. És una de les millors opcions per emmagatzemar DOGE, ja que és fàcil d’utilitzar.
  2. Cartera de paper Dogecoin – Una cartera de paper dogecoin és simplement escriure la clau privada en un tros de paper i guardar-la de manera segura. Tot i que les carteres de paper són ideals per protegir l’usuari dels atacs, també són incòmodes. Es poden perdre, perdre el lloc o destruir-se fàcilment.
  3. Carteres de maquinari – Les carteres de maquinari són carteres de tipus USB que ajuden a emmagatzemar les claus privades de forma digital. Són molt segurs perquè emmagatzemen les vostres claus privades per separat del sistema informàtic i estan protegides mitjançant una autenticació de dos factors en la majoria dels casos. Les principals carteres de maquinari de Dogecoin són Ledger NanoS, KeepKey, i Trezor. El seu inconvenient és que poden ser cars per a l’usuari mitjà. (També podeu consultar la nostra revisió de la cartera Trezor Vs Ledger)
  4. Carteres suaus – Hi ha carteres suaus diferents de la cartera dogecoin que poden emmagatzemar fàcilment els vostres fons de moneda. Jaxx, Coinomi, Èxode, i Atòmic hi ha algunes carteres toves populars que admeten Dogecoin. 

Pas 2: trobar un intercanvi per comprar Dogecoin

La millor manera de comprar dogecoin seria mitjançant un intercanvi. Diversos grans intercanvis ofereixen DOGE per BTC, altcoins o stablecoins. Aquests intercanvis inclouen Poloniex, Upbit, Kraken, Changelly, i Binance. A les seccions següents, discutirem com comprar dogecoin amb diferents mètodes de pagament. 

Per comprar DOGE a una borsa, registreu el vostre compte a la borsa i ingresseu-hi fons. Si l’intercanvi us permet comprar DOGE directament amb USD, podeu dipositar fàcilment USD a l’intercanvi. Però, si l’intercanvi només permet operar en criptomonedes, primer haureu de comprar la criptomoneda que es vincula amb DOGE i dipositar-la al vostre compte.. 

Pas 3: Com vendre / canviar / retirar / canviar la vostra Dogecoin

Podeu vendre DOGE a la bossa on l’heu comprat. Aneu a la pestanya “Vendre DOGE” i canvieu-la per les criptomonedes disponibles. Si heu rebut BTC o ETH a canvi del vostre DOGE, podeu convertir-lo en dòlars nord-americans en un intercanvi que admeti parells cripto-fiat. 

Com comprar Dogecoin amb diferents mètodes de pagament?

Hi ha diversos mètodes de pagament amb els quals podeu comprar dogecoin. Vegem alguns dels mètodes més populars per comprar DOGE.

1. Comprar Dogecoin amb USD 

No hi ha molts intercanvis que donin l’opció de comprar DOGE amb USD. No obstant això, Changelly us ajudarà a comprar la moneda amb USD. Es tracta d’un intercanvi instantani de criptomonedes que s’ha associat amb altres intercanvis importants com Binance i Poloniex per facilitar transaccions de criptografia ràpides. La plataforma cobra una comissió de transacció del 0,25%, i també heu de suportar les tarifes de xarxa estàndard. Però, amb Changelly, podreu comprar DOGE amb USD en pocs clics. 

YoBit, Livecoin, i Exrates són alguns dels altres intercanvis que admeten el parell DOGE / USD. 

2. Compra Dogecoin amb Bitcoin

És més fàcil comprar DOGE amb BTC que no pas amb USD. Diversos intercanvis importants, inclosos Kraken i Binance, admeten el parell DOGE / BTC. Tan, si teniu BTC, tot el que heu de fer és dipositar-lo a la borsa i comprar DOGE

Per exemple, si voleu comprar DOGE a Kraken, aquí us expliquem com podeu fer-ho. Si ja teniu BTC, podeu configurar el vostre compte a la borsa i dipositar-hi el BTC. O bé, podeu comprar BTC amb fiat a la mateixa borsa. Amb BTC, podeu comprar fàcilment dogecoin a la borsa. 

Per comprar dogecoin a l’intercanvi, aneu a la pestanya “Nova comanda” i seleccioneu l’opció comercial “Simple”. Trieu el parell DOGE / BTC i introduïu l’import que voleu gastar. Després d’assegurar-vos que tots els valors s’han introduït correctament, feu la comanda. 

3. Comprar Dogecoin amb targeta de crèdit 

Segons la nostra informació, no hi ha grans intercanvis que permetin comprar dogecoin amb targetes de crèdit. Però, BTC es pot comprar fàcilment amb la targeta de crèdit en diverses borses i després es pot convertir a DOGE. 

AtomicWallet us permet comprar BTC amb una targeta de crèdit i convertir el BTC en DOGE ràpidament. Coindirecte és un mercat d’igual a igual que us ajuda a comprar diverses criptomonedes, inclosa dogecoin amb ZAR, EUR, GBP, NGN, KSH. 

Compra Dogecoin amb Paypal

Coindirect, el mercat peer-to-peer, ofereix pagaments Paypal als països que admet. Si viviu a Sud-àfrica o Europa, podeu comprar dogecoin amb Paypal

Si viviu als Estats Units, podríeu utilitzar Paypal per comprar BTC en una borsa com localbitcoins.com i eToro. A continuació, podeu transferir el BTC a una borsa que ofereixi DOGE per fer la vostra compra. 

Algunes preguntes freqüents sobre DogeCoin

1. És aconsellable comprar dogecoin ara? Diversos analistes de criptomonedes han predit que vindrà l’Altseason. Des del 71%, el domini de BTC ha caigut fins al 67,3%, cosa que demostra que la temporada dels Alts ja ha començat. Si els Alts continuen creixent, és probable que la dogecoïna també creixi. Per tant, comprar dogecoin en aquest moment no seria una mala decisió, sempre que el mercat d’altcoins continuï amb el seu moviment alcista. 2. Quant val ara la dogecoin? Dogecoin cotitza a 0,002753 dòlars al moment de la premsa. El 19 de setembre, va establir una nova màxima de 30 dies a 0,002993 dòlars enmig de la cursa del mercat altcoins. 3. Es pot extraure Dogecoin? Sí, dogecoin es pot extraure amb una CPU d’ordinador. Utilitza l’algorisme Scrypt que fa que la mineria de dogecoines sigui molt menys intensa que la mineria de bitcoins. El temps mitjà de bloqueig de la xarxa dogecoin és d’1 minut. La recompensa per explotar un bloc de dogecoin és de 10.000 DOGE. 4. Per què puja la dogecoin?? En l’actualitat, és probable que la dogecoin pugi perquè el mercat de les monedes altes augmenta. Es beneficia d’aquesta corrida de bous. 5. Com convertir dogecoin a bitcoin? Aquí hi ha una llista dels intercanvis que permeten el comerç al comptat de DOGE / BTC – https://coinmarketcap.com/currencies/dogecoin/#markets. 6. On emmagatzemar Dogecoin?

Podeu emmagatzemar dogecoin de les maneres següents:

En una cartera de paper

En una cartera dura com Trezor, Ledger NanoS o KeepKey.

En una cartera suau com la cartera dogecoin, Jaxx Wallet o AtomicWallet.

7. Quant pot arribar Dogecoin? ATH de Dogecoin és de 0,018773 USD, que va arribar el 7 de gener de 2018. Si veiem una cursa de bous que porta els Alts principals als seus ATH, és probable que DOGE també torni a tocar el seu ATH. Fins i tot podria superar el nivell anterior si la comunitat continua donant-hi suport.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me