7 millors monedes de prova d’aposta (TPV): val la pena invertir

Millor prova de monedes d’aposta: val la pena invertir

Ja fa força temps que la tecnologia blockchain existeix i el que ha estat fascinant per a la majoria de la gent és el seu mecanisme de consens. El mecanisme de consens constitueix una part molt important de qualsevol blockchain, ja que és el que garanteix que tota la xarxa estigui d’acord col·lectivament amb el contingut del llibre major..

Tot i que hi ha hagut molts intents de construir un mecanisme de consens millor, els més populars són els sistemes de prova de treball (PoW) i de prova d’estaca (PoS). Tot i que la prova del treball es va conceptualitzar a principis dels anys 90, va ser Satoshi Nakamoto qui el va fer famós quan va incorporar el mateix al Llibre blanc de Bitcoin.

Tot i que PoW té el seu avantatge, amb el temps, la gent va començar a buscar un procés de mineria amb més incentius energètics. Això va conduir a la invenció de Prova d’estaca (TPV): un sistema que va demostrar ser una opció molt més ecològica en comparació amb els sistemes de prova de treball. A més de ser més ecològic, Proof of Stake també tenia els incentius econòmics que podrien fer un millor treball de promoció de la salut de la xarxa.

Què és la prova d’aposta?


En termes generals, La prova dels sistemes d’aposta són els mecanismes de consens que s’utilitzen per validar les transaccions i aconseguir l’aprovació col·lectiva de la xarxa. Molts poden considerar que és similar als sistemes de prova de treball, però no té cap trencaclosques matemàtic per resoldre. En canvi, el creador d’un nou bloc s’escull de manera determinista en funció de la seva participació. El sistema TPV també requereix que els validadors tinguin i siguin compatibles amb la moneda que estan comprovant per promocionar la imatge del joc.

Un altre punt important de distinció entre la prova d’estaca i la prova de treball és que, sota la prova d’estaca, no hi ha cap moneda nova creada pel procés de mineria. En el seu lloc, totes les monedes es creen al principi. Això significa que els convalidadors han de ser completament recompensats mitjançant comissions de transacció en lloc de les monedes recentment encunyades.

Invertir en proves de monedes d’aposta

Tot i que les monedes tenen un mecanisme de consens variat, la compra de monedes TPV (Prova d’estaca) ha estat una proposta fascinant per a molts. A causa de les seves característiques d’estalvi energètic, es considera que les monedes TPV són el futur del mecanisme de consens, els inversors solen pensar-hi com accions que paguen dividends. És com si l’inversor aposti més monedes, obtindrà recompenses similars als dividends. Per advertir, pot semblar una mica massa bo per ser cert. Tot i això, hi ha algunes dinàmiques addicionals que els inversors haurien de tenir en compte abans d’invertir.

Tot i que hi ha moltes monedes que adopten aquest mecanisme de consens, algunes de les monedes TPV ja han estat estimades pels inversors. Vegem la llista de monedes principals que fan servir el mecanisme TPV.

1. NEO

Igual que Ethereum, NEO també preveu ser un ecosistema de contractes intel·ligents. Sent una de les poques monedes TPV que proporcionen un ecosistema de contracte intel·ligent, NEO es converteix en una plataforma de llançament fàcil i un pont perfecte per a aquells que vulguin passar del consens de prova de treball a un mecanisme de prova d’estaca per a les aplicacions descentralitzades..

NEO té algunes funcions sorprenents que són úniques. Els usuaris tenen l’opció d’apostar tant NEO com la seva moneda GAS. A més, la fracció més petita per a NEO és una i és la quantitat mínima necessària que qualsevol persona necessita per jugar. Si algú està confós sobre l’enfocament de les dues monedes entre GAS i NEO, només cal prendre GAS com a combustible per a la cadena de blocs mentre que NEO representa una participació en la propietat.

2. Guió

DASH és una criptomoneda popular coneguda com efectiu digital. És una de les millors monedes per implementar un mecanisme de consens de prova de participació. Dash és únic ja que resideix al Bitcoin Core, però inclou una privadesa addicional i velocitats de transacció ràpides- PrivateSend i InstantSend. Dash es posiciona com una forma de diners digital descentralitzada P-2-P i preveu substituir el fiat existent per mantenir-se líquid. DASH també permet el seu HODLers per obtenir dividends en forma de DASH executant un Masternode. Però el problema és que per executar un Masternode es necessiten un mínim de 1000 unitats DASH.

Tot i que hi ha molts debats al voltant de Dash que no són una veritable prova d’aposta, el seu Masternodes treballa d’una manera molt similar.

3. PIVX

Un Dash Fork que es va separar el 2016, PIVX va sorgint lentament una forta moneda TPV que atrau inversors. PIVX, l’anacrònim de Transacció verificada instantània privada, es presenta com una moneda de privadesa que ofereix als seus usuaris la possibilitat d’executar un node mestre invertint en 10.000 PIV. PIVX no requereix cap retenció mínima per començar a apostar PIVX que el converteixi en un atractiu punt d’entrada de barrera baixa. Tanmateix, la cartera de l’usuari ha de romandre activa amb l’objectiu d’apostar.

El lloc web PIVX és bastant complet a l’hora d’explicar el mecanisme de participació de la moneda. Juntament amb la calculadora de joc, el lloc també ofereix una guia de nodes mestra i una guia de joc que és completa i proporciona una gran informació per a aquells que són nous.

PIVX té una aleatorietat única relacionada amb la participació, que sovint es compara amb la loteria en què el nombre de monedes és el mateix que el de tenir el mateix nombre de bitllets de loteria. PIVX té aleatorietat integrada intencionadament en el seu sistema de recompenses. L’equip darrere de la moneda ho va fer per motius de seguretat, però fa del càlcul de recompenses una proposta complicada.

4. VET (Vechain)

VeChain és un altre projecte i plataforma de criptomonedes que pot fer comparacions fàcilment amb Ethereum i NEO, ja que també treballa per permetre transaccions intel·ligents. L’FP té un fort enfocament en la indústria de la cadena de subministrament i també ha estat treballant en implementacions en la indústria farmacèutica. Amb diverses associacions en aquest espai que han fet que VeChain sigui famós a la comunitat de criptografia. VeChain té una moneda blockchain Proof of Authority, que és similar a una blockchain Proof of Stake, però amb un model de consens diferent.

Vechain també té dues aproximacions de moneda: VET i VTHO. Per a FP d’aposta, el Masternode rep VTHO. A Vechain, VTHO és el combustible, mentre que l’FP representa la propietat. Amb diferents nivells de nodes, econòmics i nodes X que ofereixen bonificacions, Vechain facilita la participació amb una aplicació mòbil elegant..

5. ARC

De nou, una moneda molt similar a Dash, Ark ofereix una moneda única que vol servir com a mitjà per aconseguir un fi. El projecte té la intenció d’enllaçar cadenes de blocs separades mitjançant la seva solució SmartBridge. Aquesta solució es comporta com un contracte intel·ligent que poden utilitzar diverses cadenes de blocs, fins i tot si tenen protocols completament diferents. La moneda Ark també es distingeix mitjançant l’ús d’una xarxa delegada de Prova d’estaca. Amb aquest tipus de sistemes, els usuaris no aposten directament de les seves monedes. El que fan en canvi és apostar el seu Ark per “votar” per un dels 51 delegats. A continuació, els delegats comparteixen les seves recompenses en bloc amb aquells que els han votat.

Similar a Dash, Ark té una advertència que els inversors poden trobar una mica agreujant. Ark només permet a cada cartera un vot a la vegada. Per tant, per a una participació múltiple, un usuari pot dividir el seu ARK en diverses carteres per votar a diversos delegats. Aquesta restricció serveix per protegir la xarxa de la corrompència de persones que tenen una gran quantitat d’Ark.

6. Lisk

Sovint conegut com Ethereum de l’home comú, Lisk és una moneda que permet escriure i executar aplicacions descentralitzades també anomenades dApps. Aquesta moneda fa servir JavaScript per al desenvolupament d’aplicacions, cosa que proporciona a la moneda una base d’usuaris general més àmplia. Igual que Ark, Lisk utilitza una xarxa delegada de prova de joc, que és un petit pas respecte al sistema pur de prova de joc. Els que tenen LSK l’utilitzen per votar pels seus delegats. Només es permet als 101 delegats principals forjar blocs, cosa que significa que rebran les recompenses associades.

Els usuaris necessiten un mínim de 4 LSK per votar un delegat. Els delegats poden triar com volen repartir les seves recompenses. Tanmateix, aquesta informació està disponible per a aquells que participin abans de votar per un delegat.

7. Navcoin

NavCoin és una cadena de blocs de codi obert amb un enfocament principal en la privadesa. També té un enfocament comunitari molt fort, però el que fa que Nav sigui interessant és una funció triple. Ser una criptomoneda basada en la privadesa és una, les altres dues és que és molt ràpid d’enviar i és barat. És una criptomoneda de TPV totalment funcional que opera des del 2014 basada en el codi bàsic de Bitcoin. la moneda va ser una de les primeres que va adoptar la prova d’estaca i és una de les monedes més fiables que no té requisits mínims per a l’usuari que vulgui jugar la moneda.

Tot i que no hi ha cap requisit mínim, com més participa un usuari amb NavCoin, més grans són les seves recompenses i més ràpides són. El 2018, NavCoin va afegir funcions d’aposta en fred, cosa que significa que podeu apostar fàcilment i de forma segura les vostres monedes d’una cartera freda.

El futur de la participació també probablement es veurà reforçat per la transició eventual d’Ethereum, actualment la segona criptomoneda més gran del món per capitalització de mercat, de PoW a PoS. Tot i que l’aposta està augmentant, es pot observar un interès continuat pels sistemes PoS i assegurar-se que hi haurà més innovacions i ajustos al model PoS a mesura que s’adapten les monedes antigues i apareixen noves monedes PoS..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me