10 millors carteres Monero [XMR] revisades (edició 2019)

Tot i que Internet s’ha convertit en una part integral de la vida de tothom, amb el pas del temps la gent s’ha adonat que moltes empreses infringeixen la privadesa de les persones. Amb l’augment de casos d’aquestes infraccions, la privadesa va començar a guanyar importància lentament i ara es converteix en un problema cada vegada més important i modern.

Amb l’aparició de la criptomoneda i el blockchain descentralitzat, molta gent va pensar que el món finalment tenia una solució per fer front als problemes de privadesa. Però amb el temps, totes les monedes principals, inclòs el bitcoin, van deixar un rastre que les va fer no completament privades. La recerca de la privadesa va fer que els desenvolupadors de criptografia descobrissin una nova moneda que utilitzava tècniques que ajuden a augmentar la privadesa d’una transacció. Un d’aquests resultats va ser Monero, un efectiu digital realment anònim que no es pot localitzar. Per a això, definitivament necessitareu una cartera per emmagatzemar la vostra XMR. Per tant, avui aquí revisem les millors carteres Monero disponibles ara mateix.

Què és Monero?

La caça d’una moneda de privadesa va portar al descobriment de Monero, que es va llançar a l’abril de 2014. Monero es basa en el CryptoNote protocol ideat per l’autor pseudònim ‘Nicolas van Saberhagen’. Tot i que Monero va proporcionar funcions com altres fitxes i monedes de blockchain, en el seu nucli, el testimoni és una criptomoneda de codi obert que se centra en la privadesa i la descentralització. Fins ara, s’han extret poc més de 17 milions de XMR, amb una capitalització total de mercat superior als 1.61 mil milions de dòlars. Això ocupa el lloc número 13 de Monero entre totes les criptomonedes en termes de capitalització de mercat i, posteriorment, l’interès per la criptomoneda ha augmentat.


Com funciona Monero?

Tot i que Monero és molt similar a la majoria de criptomonedes i utilitza un llibre major per registrar transaccions i les noves unitats es creen mitjançant la mineria, hi ha poques coses que faci aquesta moneda de manera diferent per millorar la privadesa, la seguretat i la traçabilitat. Això s’aconsegueix principalment mitjançant diverses funcions innovadores, com ara les adreces invisibles i les signatures de timbre.

També us poden agradar: 6 millors carteres de maquinari de múltiples criptomonedes revisades

Tot comença amb l’adreça Monero Wallet, que és una cadena de 95 caràcters i que consta de dos conjunts de claus criptogràfiques privades i públiques. Perquè es faci una transacció amb Monero, el remitent utilitza la clau de visualització pública i la clau de despesa pública dels receptors, així com algunes dades aleatòries per generar una clau pública única. Tot i que aquesta clau es veu públicament a la cadena de blocs de Monero, només les parts implicades en la transacció coneixen els detalls de la transacció.

Un cop finalitzada la transacció des del final del remitent, la cartera del receptor escaneja la cadena de blocs amb la seva clau de visualització privada fins que es troba la sortida adequada. Quan la cartera troba els detalls correctes de la transacció, calcula una clau privada única que es correspon amb la clau pública única generada anteriorment. Ara el receptor pot gastar els XMR que rep amb la seva clau de despesa privada.

Tot i que aquesta falsa explicació de la transacció va posar de relleu com funciona Monero és necessari per entendre les peces tècniques crítiques que fan que Monero sigui únic- Stealth Address, Ring Signatures i Kovri.

Direccions furtives

En termes senzills, l’adreça invisible és una adreça única i única que el remitent crea per a cada transacció en nom del destinatari. Aquestes adreces formen una part crucial en l’agenda de privadesa de Monero. En totes les transaccions, es genera i es registra automàticament una adreça invisible (també coneguda com a clau pública única) com a part d’una transacció. Això indica qui té permís per gastar una sortida en una futura transacció.

Com que un observador que visualitza aquesta informació des de l’exterior, a causa de les adreces invisibles, pot veure la transacció al llibre major però no pot desxifrar cap informació relacionada amb la transacció.

Signatures de timbre

La segona part del trencaclosques de privadesa de Monero és la tècnica que es coneix com a signatura d’anells. Les signatures de timbre asseguren que les sortides de les transaccions no es poden rastrejar. Ho aconsegueixen barrejant la producció de la despesa amb les sortides anteriors extretes de la cadena de blocs, cosa que fa que la transacció sigui totalment impossible de localitzar.

Tot i que les signatures de Ring van fer la feina perfectament, l’equip bàsic de Monero Labs l’acabà de millorar el gener de 2017 introduint Ring Confidential Transactions (Ring CT). Això va ser inventat pel desenvolupador de Bitcoin Core, Gregory Maxwell, i aconsegueix amagar els imports de les transaccions a tercers.

Kovri

La tercera i última part del trencaclosques de privadesa es diu Koveri, que evitar que tercers facin el seguiment de les transaccions entre nodes. Es tracta d’un programari que amaga les adreces IP de les parts implicades en la transacció i, per tant, permet enviar les transaccions de manera més privada que mai.

Kovri túnel trànsit a través de la xarxa I2P, mitjançant xifratge d’all i enrutament d’all. Això permet que la informació viatgi dins d’una xarxa privada de superposició i es xifra addicionalment cada vegada que es transmet. Els companys no poden llegir la informació que es transmet. Això crea una xarxa anònima d’usuaris de Monero protegida de la censura i la vigilància.

Carteres principals per a Monero

Com que s’ha establert que Monero no és una moneda habitual i les seves diferències tècniques la fan diferent per a d’altres, les carteres que fan servir els titulars de Monero també són molt diferents i úniques a la seva manera.

1. Monero GUI Wallet

De lluny, les millors carteres són les carteres oficials llançades pels projectes per emmagatzemar les seves monedes i Monero GUI Wallet és només això. Funciona com una aplicació d’escriptori amb una interfície gràfica d’usuari. Tot i que la sincronització i descàrrega d’aquesta cartera és un procés llarg a causa de les funcions de seguretat millorades, la cartera segueix sent una de les carteres més robustes disponibles per a Monero.

La cartera té una interfície menys complicada i és relativament senzilla i senzilla d’utilitzar. La cartera està disponible a totes les plataformes i la poden utilitzar els usuaris de Windows, Mac i Linux. La cartera GUI combina una contrasenya que protegeix el fitxer de la cartera a l’ordinador de l’usuari, a més de produir una frase inicial de recuperació de 25 paraules.

El major avantatge que té Monero GUI Wallet sobre altres carteres és que és fàcil d’utilitzar per a persones que no són realment expertes en carteres de criptomoneda i problemes de seguretat associats. El nivell d’accés que ofereix la cartera el converteix en el candidat ideal per als titulars que vulguin participar en la negociació de Monero, però que no voldrien fer servir alguna cosa complicada o potser comprar una cartera de maquinari cara..

2. MyMonero

MyMonero és una altra cartera popular que va ser desenvolupada per un membre de l’equip darrere de la mateixa Monero. Aquesta cartera és la més fàcil d’utilitzar, però no proporciona la necessària seguretat i anonimat que alguns titulars de Monero poden desitjar. La cartera està basada en la web i permet als usuaris crear un compte i consultar els seus fons de Monero a través d’un navegador web.

La cartera assegura a l’usuari una contrasenya de 13 paraules que l’usuari necessita per mantenir a mà i segura a llarg termini, cosa que el converteix en l’inconvenient més gran de My Monero. La majoria de carteres de criptomonedes com la interfície gràfica d’usuari de Monero i Ledger Nano S funcionen com a aplicacions locals o s’emmagatzemen en dispositius. Com que la targeta de trucada de Monero és anonimada, l’accés al compte d’un lloc web sembla estar minant aquest avantatge.

My Monero és estimat pels usuaris que necessiten una alternativa sense problemes per mantenir Monero sense executar un node complet.

la meva cartera monero

3. Ledger Nano S

Ledger Nano S és una de les millors carteres de criptografia de maquinari disponibles fins ara, que és capaç de gestionar els fons Monero dels usuaris. Un dels majors avantatges de Ledger Nano S és que es troba en una cartera de maquinari que és versàtil i portàtil. Els usuaris poden carregar-lo fàcilment fins a una memòria USB per permetre l’accés a la cartera des de qualsevol lloc que vulguin a tot el món.

No només això, Ledger Nano S també admet una gran quantitat de criptomonedes diferents i fins i tot algunes altcoins com Stellar, Ripple, Ethereum, Bitcoin, Litecoin i Ethereum Classic, cosa que el converteix en una solució de cartera única. Si un usuari compra Monero i probablement posa una gran prima en seguretat, Ledger Nano S és la millor opció. La cartera no només està equipada amb autenticació de dos factors, sinó també amb un codi PIN i accessibilitat inicial de recuperació. Això fa que sigui força hermètic a l’hora de mantenir segurs els vostres fons. També té una pantalla OLED perquè pugueu revisar els detalls de les transaccions fent clic en un botó.

Cartera monero Ledger Nano S revisada

4. Monerujo

Aquesta cartera es va crear com una aplicació mòbil Android de codi obert per emmagatzemar i transferir XMR. Com que el codi està obert, ha estat analitzat adequadament per verificadors independents de la comunitat Monero i s’ha confirmat que està lliure de qualsevol codi maliciós.

Monerujo continua funcionant com una solució lleugera, oferint als usuaris l’alternativa correcta de gestionar el seu propi node amb la cadena de blocs Monero. L’aplicació és lleugera i només requereix uns quants megabytes al dispositiu mòbil de l’usuari.

Tot i que l’aplicació és lleugera, Moneroujo està ple de funcions i funcions. La cartera permet a l’usuari importar o generar nombroses adreces, de manera que pugui gestionar els seus dipòsits XMR entre diversos subcomptes en una sola aplicació. Això pot ser útil quan l’usuari utilitza diverses carteres per a diferents propòsits: una per a retencions prolongades i una altra per negociar i comprar.

Monerujo utilitza l’eina integrada de lectura de codis QR que facilita les tasques i elimina la necessitat d’escriure adreces Monero llargues. Un altre element convenient és el servei XMR.to de l’aplicació que permet als usuaris enviar XMR a una adreça BTC, convertint-se automàticament en Bitcoin. Tot el procés s’executa en segon pla, de manera que és senzill i molt còmode quan es vol fer compres en línia mentre es manté l’anonimat. Tot i que aquesta característica encara falta a la versió de iOS.

Cartera mòbil Android Monerujo

5. Cartera de pastís

Si l’usuari és usuari d’IOS, la cartera Cake és una de les millors carteres Monero que està disponible. La cartera té una interfície d’usuari extremadament neta i intuïtiva que suposa un gran avantatge, ja que algunes altres aplicacions similars tenen una interfície més complexa que pot resultar intimidant per als usuaris nous..

Tot i que és una aplicació de cartera Monero, ve equipada amb un canvi integrat per altres criptomonedes com Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash i Dash. L’únic inconvenient important d’aquesta aplicació és la manca de compatibilitat amb els dispositius Android. A part d’això, si sou usuari d’un dispositiu iOS i busqueu una manera neta i intuïtiva de gestionar el vostre Monero, la cartera Cake és una aposta segura.

Cartera de pastís

6. Guarda

,/ span>

Guarda resulta ser els dipòsits de criptografia més versàtils disponibles avui en dia. Juntament amb Monero, la cartera admet diverses monedes, com ara Dash, Bitcoin, Bitcoin Cash, Stellar Lumens, Ethereum, Zcash, Ripple, cosa que la converteix en una bona presa de la cartera comercial. A diferència de les opcions d’escriptori, és molt lleuger i intuïtiu. La comoditat no està restringida només per això: Guarda és compatible amb dos sistemes operatius per a mòbils populars iOS de l’iPhone i Android de Google, i funciona bé en ambdós casos.

El punt més important de Guarda és que no guarda dades de clients ni codis privats. La clau personal es queda a la memòria segura del gadget i s’esborra quan els usuaris finalitzen la sessió. Una altra de les raons populars de Guarda és que permet als usuaris passar d’una moneda a la següent fàcilment, sense procediments i límits KYC que compliquin les operacions de verificació..

guarda

7. Cartera de paper Monero

Monero Paper Wallet és una de les maneres més intenses d’emmagatzemar el Monero, però ofereix l’opció més segura i anònima. Per explicar-ho en poques paraules, les carteres de paper són només un mitjà per imprimir un paper com Monero Wallet per emmagatzemar els usuaris Monero Wallet seed.

Pot semblar trivial, però en realitat hi ha una sèrie de mesures de seguretat que cal seguir per garantir la fiabilitat de la cartera. Per exemple, durant la creació de la cartera, es recomana utilitzar un dispositiu que només tingués una instal·lació neta del dispositiu operatiu o un ordinador amb aire buit que mai s’havia utilitzat abans. A més, l’ús d’una impressora per imprimir la llavor a la cartera de paper també és molt desaconsellable, ja que la majoria dels microprogramaris comercials de la impressora no estan endurits per la seguretat.

A causa del nombre de passos necessaris per crear una cartera de paper molt segura i fiable, és difícil recomanar els mateixos usuaris nous o persones que no saben realment el que fan. Dit això, és bastant difícil trencar aquesta cartera per no dir impossible. Si la seguretat és la màxima prioritat i se situa per sobre de la comoditat, Monero Paper Wallet és la millor opció disponible.

8. Cartera Edge

Un monòleg relativament nou, la cartera Edge es va llançar el febrer de 2018 i és capaç de manejar Monero. No només Monero, Edge permet als seus usuaris treballar amb diversos actius criptogràfics, inclosos XMR, BCH, ETH, BTC i alguns tokens ERC-20.

La cartera Edge està disponible per a diferents plataformes mòbils, però encara no tenen una versió de Windows. Una de les qualitats més destacades de Edge és la seva interfície d’usuari perfecta i fàcil d’utilitzar. Una altra cosa que destaca per Edge és que permet als usuaris negociar actius criptogràfics directament a la cartera. La cartera ho aconsegueix ja que ha col·laborat amb Glidera (una de les filials de Kraken) i cobra una comissió de l’1% per aquest servei.

Pel que fa a la seguretat, la cartera està carregada de diverses eines de seguretat que garanteixen als usuaris que els seus actius es mantinguin intactes pels pirates informàtics. Mitjançant la confirmació de dos factors (2FA), l’usuari ha d’escriure un codi únic enviat al seu telèfon mòbil cada vegada per obtenir autorització.

cartera de vora

9. Trezor T

Fins fa poc, Trezor no donava suport a Monero. Trezors Model One encara no admet XMR. No obstant això, el nou model T Monero va ser una de les monedes clau junt amb altres per trobar suport amb Trezor. Un dels aspectes distintius de la cartera Trezor és el seu disseny. És un petit aparell d’uns 5-7 polzades de llarg connectat mitjançant un cable USB. Fins i tot es pot utilitzar amb seguretat en ordinadors amb programari maliciós.

El seu menú es gestiona mitjançant Google Chrome o Trezor Bridge; no és gaire complicat en la navegació, de manera que fins i tot els usuaris nous aniran comprenent les regles del joc. La cartera Trezor està feta per estar perfectament connectada amb el vostre gadget Trezor, ajudant els clients a controlar les seves monedes, iniciar intercanvis i comprovar el saldo. Trezor permet afegir un nombre il·limitat d’adreces públiques segons sigui necessari per gestionar nombrosos pagaments.

En general, la interfície d’usuari de Trezor és prou intuïtiva per navegar, però, proporciona alguns components addicionals considerables a la seguretat que no tenen altres carteres diferents. Abans d’enviar el vostre XMR, els usuaris han de familiaritzar-se amb el sistema Trezor i com funciona per evitar errors que puguin provocar la pèrdua de criptografia..

Trezor és una de les opcions més segures fins ara. No es pot piratejar un dipòsit fora de línia sense accedir al gadget. Normalment hi ha un compromís entre seguretat i comoditat, però Trezor els ofereix tots dos. Per mantenir les monedes segures i desconnectades, bàsicament només cal transferir-les al dispositiu i amagar-les.

cartera trezor

10. Cartera Èxode

Exodus és una altra cartera fàcil d’utilitzar i incorpora un disseny net i intuïtiu. Actualment, la cartera admet més de 100 monedes digitals diferents, incloent XMR i els saldos de cartera també es poden mostrar en més de 30 monedes fiduciàries.

La cartera té les seves versions disponibles per a usuaris de Windows, Mac i Linux i l’equip també ha llançat recentment una aplicació per a mòbils. A més de ser una cartera criptogràfica, el client d’escriptori Exodus també conté un rastrejador de carteres i un intercanvi de criptomonedes integrat i funciona com un node lleuger, cosa que significa que no cal descarregar la cadena de blocs Monero ja que sol·licita les dades rellevants de nodes complets. a la xarxa.

Per proporcionar més seguretat, Exodus utilitza una contrasenya segura i proporciona una frase inicial de recuperació de 12 paraules; a més, les claus privades dels usuaris i les dades de transaccions es xifren i s’emmagatzemen localment als seus dispositius i es pot utilitzar la cartera sense enviar cap informació personal.

Malgrat tot, Exodus no és 100% de codi obert i requereix un nivell més alt de confiança en l’equip de desenvolupament. A més, com a cartera d’escriptori, és menys segura que una Ledger o Trezor i és la més adequada per emmagatzemar quantitats menys significatives..

èxode

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me