Una entrevista exclusiva amb Jack Ge, director general de Cybervein [CVT]

Jack Ge Director general de CyberVeinGeneral Manager de CyberVein, on treballem per crear bases de dades interconnectades que abasten tot el món. Fundador de la posada en marxa de cases intel·ligents per l’accelerador de maquinari HAX el 2016 i exalumnes de postgrau de l’Imperial College de Londres. Dediqueu molt de temps a viatjar a conferències explicant els avantatges del DAG respecte a la cadena de blocs i com funciona a la xarxa CyberVein. un debat obert i saludable sobre la tecnologia. http://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

En una entrevista exclusiva amb Jack Ge, el director general de Ciberveina, discutim sobre el desenvolupament, el disseny, la tokenòmica criptogràfica i els avantatges d’utilitzar la xarxa per a una gestió eficient de bases de dades. També discutim nous temes com la prova de contribució, el futur del projecte de ciberveina & molt més. Comencem, doncs.

P1. Podeu presentar breument CyberVein als nostres lectors i com esteu contribuint a l’ecosistema criptogràfic?

Cybervein va ser finançat per CV Technology, una organització sense ànim de lucre fundada a Singapur el 2017.

No som exactament un projecte de cadena de blocs, o per dir-ho d’un projecte de cadena pública. Som una solució de big data que consisteix en tres productes diferents orientats a problemes de la indústria de la big data,


  • Base de dades distribuïda PISR per a la gestió de dades
  • Cadena d’emmagatzematge DAG per a la seguretat que se centra en l’emmagatzematge i la còpia de seguretat
  • Una plataforma d’aprenentatge federat per a l’obtenció d’ingressos de dades

En realitat, som força diferents de les criptomonedes, que estan impulsant el rendiment, l’escalabilitat, la seguretat o la descentralització. Més aviat ens centrem en les aplicacions del món real perquè,

No podeu eliminar el factor humà de l’equació, ens centrem en les arrels de la immutabilitat i el compliment de les tecnologies actuals que són: dades.

P2. Podeu informar els lectors sobre el disseny arquitectònic i com és millor per a altres plataformes de gestió de bases de dades?

El motiu pel qual estem construint una plataforma de dades grans que consta de tres productes és que hi ha preocupacions creixents sobre la privadesa, la seguretat i la monetització de les dades. De fet, vam tenir un incident a la Xina, fa uns mesos, en què un programador va esborrar només algunes línies de codi i va perdre dades de milions de dòlars. I per cert, no se’ns va ocórrer, a Google se li va acudir la idea original.

Es tracta bàsicament d’una base de dades més segura, amb l’emmagatzematge privat en constant evolució a partir de l’aprenentatge federat i la còpia de seguretat a la xarxa DAG. L’aprenentatge federat proporciona un entorn segur i compatible per a la monetització de dades. Canviar el flux de treball de l’aprenentatge automàtic perquè la recollida centralitzada de dades comporta molts problemes.

Disposem de la base de dades distribuïda PISR que garanteix que totes les dades indiquen totes les accions especialment adequades per a les empreses. La xarxa DAG proporciona còpia de seguretat en una cadena de blocs pública.

L’estat de la base de dades es registra al consorci, però la còpia de seguretat s’emmagatzema a la xarxa DAG i es divideix.

Es distribueix i el flux de treball és diferent. Però, en l’aprenentatge federat, tenim models realment formats al vostre terminal local. 

La nostra cadena de blocs no funciona de primer ordre, ja que s’utilitzen servidors centralitzats per a l’emmagatzematge principal. Tot i això, en comprometre’ns amb això, hem millorat la seguretat i l’escalabilitat. A més, el nostre model ofereix una solució completa per a empreses existents.  

P3. Ens podeu explicar més sobre el mecanisme de treball de Cybervein? Com funciona la prova de contribució?

Jack Ge – La prova de contribució és similar a la prova d’emmagatzematge. A més, l’emmagatzematge del DAG públic és opcional. La base de dades es troba, diguem-ne, en el propi servidor de l’empresa, però, a més, podeu utilitzar la xarxa DAG. La base de dades es reflectirà i es farà una còpia de seguretat a la xarxa DAG.

Si fos col·laborador, se’m recompensaria. I, per totes les dades que s’extreguin per a l’aprenentatge federat, també se’m recompensaria.

A la nostra xarxa, només són 1 i 0 i fitxers esmicolats. D’aquesta manera, s’elimina el taló d’Aquil·les per seguretat, eliminant l’incentiu per als atacs. 

P5. Cybervein també té un cas d’ús a la investigació en medicina. Com pot contribuir a una situació tal com la tenim ara mateix?

Jack Ge – A la indústria mèdica, en realitat vam aconseguir provar els tres productes per complet com a plataforma de dades massives. No vam desenvolupar Cybervein tot sol. Vam tenir un laboratori amb la Universitat de Zhejiang a la Xina on vam desenvolupar el codi font. 

Una de les primeres coses que vam provar va ser amb l’institut mèdic de la universitat per fer una prova de dades massives. Bàsicament és com recopilar totes les dades juntes sense problemes de reclamació. Diguem per aquesta pandèmia que ens hem trobat amb molts problemes. Disposem d’aquest sistema de codis QR, on les persones d’una ciutat poden escanejar el codi i demostrar-se que estan segurs dins de la ciutat. Va anar a una ciutat diferent i va haver de fer 14 dies de quarantena. Bases de dades reconciliades entre si.

Bàsicament, ens hem sacrificat una mica pel rendiment per guanyar seguretat i escalabilitat.

Q6. Vam observar que CVT és una de les monedes amb millor rendiment el 2020 fins ara. Com reflexiona sobre això? Què creieu que us ha anat bé aquest any??

Principalment, crec que perquè la R&D lab ha conclòs la base de dades distribuïda. Hem consensuat PoC i hem acabat la gestió de dades per a l’aprenentatge federat. Tenim la cadena de blocs que actua com una màquina del temps que emmagatzema els estats i les accions de la base de dades. 

També comptem amb el suport de bases de dades perquè l’empresa pugui crear les seves pròpies cadenes laterals i fitxes. Hem provat la nostra plataforma amb una empresa de marisc i una empresa de venda de bitllets, on han aconseguit crear les seves pròpies fitxes per dirigir el seu negoci i complir els seus objectius.

CVTUSDGràfic de preus CVT / USDT a Okex (TradingView)

També hem desenvolupat gestió de comptes, SDK, API i també oferim contractes intel·ligents basats en la solidesa. A més, el nostre navegador blockchain ofereix accés a aplicacions descentralitzades, que també es poden utilitzar com a extensió blockchain a Chrome.

Q7. Com funciona la monetització de dades a Cybervein?

Jack Ge – Actualment, estem en desenvolupament perquè la xarxa DAG s’integri amb la nostra base de dades distribuïda. Tenim el PoC descobert, hi ha un sistema de votació perquè tots els titulars de fitxes puguin triar un col·laborador a la xarxa i seran recompensats. Crec que la tokenòmica que hem provat fins ara funciona bastant bé.

Tenim un proveïdor de dades que ha de pagar l’emmagatzematge per als col·laboradors de l’emmagatzematge i que l’adquirent de dades paga fitxes al proveïdor i emmagatzemador de dades perquè estan prenent dades de, per exemple, un hospital per al desenvolupament mèdic..

El proveïdor de dades també paga el model si té un acord comercial. Estem en el camí de definir la distribució de tokens. A més, tots els ingressos que obtinguem de “Cybervein” es prendran de les transaccions a la xarxa i es cremaran totes les fitxes.

Així és com els nord-americans van augmentar el NASDAQ i així ho farem també. Tenim la intenció de mantenir un intricat equilibri entre el preu de les fitxes i el desenvolupament tecnològic.

Q8. Com fa el vostre equip el problema per bloquejar el coronavirus i afecta el vostre full de ruta?

Jack Ge – Tenim diverses ubicacions diferents a nivell mundial. Actualment, a Shenzhen, Xina, tenim l’equip directiu principal, però el nostre equip de desenvolupament principal es troba al laboratori de la Universitat de Zhejiang. 

El funcionament dels dos equips es va veure afectat a principis d’any a causa de l’extensió de l’epidèmia, però la tranquil·litat, el telegrama i el zoom han estat els nostres amics. De fet, ens ha estalviat temps en els nostres desplaçaments diaris i tot està funcionant força bé. Tot i això, l’equip de màrqueting s’ha vist profundament afectat.

Si no fos per la pandèmia, tindríem un gran pla per a una hackató massiva. Tot i que aquestes coses no s’han fet, ho hem estat fent bastant bé en línia.

S’han ajornat la trobada mundial i el hackathon als EUA, Regne Unit, Índia, Turquia, Suïssa i Japó. Sembla que la pandèmia estigui controlada a nivell mundial i, amb sort, tornarem a marxar.

P9. Què seguirà per Cybervein?

Jack Ge – A principis del 2019, vam anar a Dubai a una competició de desenvolupament per a l’intercanvi de dades per construir la cadena de blocs per a Smart Dubai. Tot i així, a causa de la incomplecció de tot el nostre model, vam quedar segons en la cursa. 

Un any per davant, Cybervein ja pot donar suport a models avançats d’intel·ligència artificial (intel·ligència artificial) i IoT (Internet de les coses), a més de proporcionar solucions de gestió de bases de dades a les empreses. 

Quan acabi la pandèmia, treballarem amb Dubai Expo per proporcionar una “solució de venda de bitllets”. Crec que és enorme en una de les exposicions més luxoses i més grans del món. L’equip de màrqueting té com a objectiu un reconeixement generalitzat i col·laboracions en els propers mesos. 

Podeu atrapar a Jack i a l’equip de Cybervein en directe Canal de YouTube al proper episodi de Crypto over Beer, on es discuteixen diversos temes del desenvolupament de Blockchain. 

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me