Una entrevista exclusiva amb el vicepresident d’un proveïdor de serveis de mineria al núvol multifuncional, Cryptouniverse

En una entrevista exclusiva amb el vicepresident de Cryptouniverse, va explicar com un miner no necessita fer una gran inversió per començar a minar. Va explicar com, amb Cryptouniverse, un usuari pot començar a minar amb només 50 dòlars [aprox].

          1. Com va sorgir el projecte CryptoUniverse.io? 

La nostra història es remunta al 2015. La indústria criptogràfica tot just començava a formar-se. Per a dos dels meus amics la mineria era una passió. Analitzaríem la tecnologia blockchain, les criptomonedes i la mineria POW, compraríem i provaríem totes les targetes de vídeo que podríem trobar. 

El 2017 vam crear la nostra primera granja de proves. Vam començar només amb dues plataformes, però dos mesos després ja teníem 54 plataformes, 10 ASIC S9, i esperàvem que es lliurés un flamant L3. L’octubre vam crear la segona granja minera. L’execució de granges de proves ens va permetre recollir una gran quantitat d’estadístiques inestimables i fer-nos una idea del que funciona i del que no. 


2. Quan va ser fundada l’empresa i per qui? 

Vam crear CryptoUniverse el 14 de febrer de 2018, amb els meus dos companys que havien participat en el projecte des del principi. Aleshores teníem un equip de vuit persones, però en només un parell de mesos vam obrir una nova oficina i el nostre personal es va quadruplicar. A continuació, vam reunir tota la nostra experiència i estadístiques mineres i vam construir el nostre primer centre de dades completament funcional a Kirishi, la regió de Leningrad. Des de llavors ens hem anat expandint. Actualment, la nostra empresa compta actualment amb 126 empleats i estem representats a diversos països.

3. Proporcioneu el resum actual de l’empresa. Quins eren els objectius de la creació de CryptoUniverse?

La nostra visió inicial era introduir més persones al món de la criptomoneda i el blockchain. L’objectiu és generar confiança i crear una plataforma transparent i fàcil d’utilitzar on tothom pugui accedir fàcilment a la indústria minera. 

De moment, CryptoUniverse ofereix serveis de mineria al núvol amb una àmplia gamma de contractes per a qualsevol estratègia i pressupost, i també estan desenvolupant noves funcions. Posem les necessitats dels nostres clients en primer lloc, de manera que pretenem reduir el nombre de clics. Un dels darrers avenços és una opció per fer pagaments amb Visa i Mastercard. 

4. Plans per als propers cinc anys?

Com que el nombre de clients creix constantment, augmentem. Aquest estiu, tenim previst obrir un nou centre de dades avançat. Serà un tecnoparc, on, a més de criptomonedes, treballarem amb AI, BigData i IoT. En segon lloc, estem desenvolupant una nova plataforma amb funcions avançades. Serà un espai on podeu extreure, emmagatzemar els vostres guanys, intercanviar criptomonedes, vendre i comprar contractes miners, etc.. 

A més, tenim previst entrar al mercat nord-americà. També treballarem en els nostres projectes paral·lels, per exemple, la Mining University, on proporcionarem coneixements rellevants en el camp de les criptomonedes.. 

5. On es troben els centres de dades? 

El nostre centre de dades principal es troba a Kirishi, Rússia, i el nou es construirà a la regió d’Irkutsk. Vam decidir aprofitar el fred clima siberià i el fàcil accés a l’energia hidràulica. Ens permet estalviar en sistemes de refrigeració, de manera que podem ser més eficients energèticament, establir preus contractuals baixos i, per últim, però no menys important, ser més ecològics.

6. Parleu del vostre equip: és competitiu?

Absolutament. Provem constantment nous models de miners als nostres centres de dades i només oferim aquells models que han demostrat ser més eficients. Per exemple, el maig passat vam comprar nous miners a Сanaan (AvalonMiner 852, 911 1041F, 1041) i Bitmain Antminers (S15, T15, S17, T17). Col·laborem amb els principals fabricants d’equips miners: hem estat treballant amb Bitmain i Canaan i Innosilicon s’unirà a ells en el futur més proper com a nou soci.

7. Es pot dissipar el mite que per ser miner es necessita molta capital inicial per a equipament? 

En realitat, no és un mite. Els costos miners dependran de les vostres estratègies. Si creeu el vostre propi sistema de mineria, el capital inicial requerit és elevat, així com els costos de manteniment. Els miners basats en la llar han d’aprendre a treballar amb el programari, mantenir l’estat de funcionament, proporcionar refrigeració constant dels equips i fer front al problema del soroll. Els costos d’electricitat poden consumir més del 50 per cent dels seus ingressos. La mineria al núvol és molt més accessible. Quan decidiu fer-ho al núvol, delegueu tots aquests problemes al vostre proveïdor de mineria al núvol.

8. Quant capital és suficient per convertir-se en miner de la vostra plataforma? 

No necessitareu un gran capital per començar a minar amb CryptoUniverse. L’import mínim de la inversió inicial és d’uns 50 dòlars. Estic dient “sobre”, perquè la volatilitat del mercat de criptografia és elevada i els preus canvien lleugerament tot el temps, de vegades fins i tot amb més freqüència que una vegada al dia. No obstant això, el preu del contracte és comparable amb el cost de sortir a un bar. La mineria és una alternativa més saludable.

9. Com es pot invertir en aquestes plataformes?

Comprant hashrate, comprant miners o invertint directament a l’empresa. Comprar hashrate és la manera més senzilla de començar a minar. Comprar el vostre propi miner és més rendible a la llarga, però suposa una inversió a llarg termini: 2-3 anys com a mínim. En el futur, també hi haurà una opció de participació en accions en la compra d’un miner.

Darrerament, hi ha hagut molts criptoprojectes sospitosos i sóc conscient que molts inversors tenen por d’entrar al mercat per por de pèrdues o fraus. CryptoUniverse significa confiança i total transparència. Els nostres centres de dades són reals i oberts per a una visita a tots els nostres clients i inversors potencials.

10. Quines criptomonedes o mètodes de pagament utilitzeu?  

Extreem BTC i LTС, les criptomonedes que han demostrat ser les més estables al llarg dels anys. Per descomptat, els acceptem tots dos. També hi ha opcions de fer pagaments mitjançant SWIFT i el sistema europeu SEPA al compte corrent IBAN. Recentment, ens hem associat amb Connectum, un banc en línia que té una llicència financera a Gran Bretanya i que adquireix llicències de VISA i Mastercard, que garanteixen la fiabilitat i l’alta qualitat dels serveis que ofereixen. Per tant, ara també acceptem pagaments amb targeta.

11. Quines garanties ofereu als vostres clients en termes de seguretat? Hi ha hagut casos de pirates informàtics que entraven en carteres i intercanvis.

Vam abordar de manera exhaustiva la qüestió de la seguretat, començant per l’elecció de materials de construcció per als nostres centres de dades, fins a una protecció contra el pirata i el frau elaborada. CryptoUniverse té un sistema de seguretat i control unificat amb un sistema d’alerta duplicat. Els especialistes en seguretat i informàtica són deures les 24 hores del dia. 

El sistema està protegit contra atacs de DDOS i pirates informàtics i els servidors s’auditen cada mes. Per protegir els fons, fem servir carteres fredes i claus privades encriptades. Quan algú intenta retirar diners, el sistema realitza anàlisis de comportament; després, cada transacció passa per una auditoria manual. Sí, augmenta el temps de processament, però proporciona un alt nivell de protecció a canvi. Gràcies a aquest sistema, no hi ha hagut cap situació discutible relacionada amb el procés de retirada en tota la història de CryptoUniverse. A més de tot l’anterior, tenim 700.000 dòlars en el nostre capital social, de manera que assumim la responsabilitat financera total. Som propietaris del terreny i dels edificis, cosa que ens fa independents dels llogaters i també constitueix una part valuosa dels nostres actius.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me