Una entrevista exclusiva amb el CEO d’una plataforma de negociació d’actius múltiples, CryptoRocket

Ted Foxworth, CEO de CryptoRocket, CEO de CryptoRocket, Ted Foxworth té experiència en el comerç de divises i va començar quan era adolescent. Amb l’aparició de Bitcoin i la popularitat que l’envoltava, l’atenció de Ted es va centrar ràpidament en el comerç d’actius digitals. L’experiència que Ted ha adquirit al llarg dels anys el va convertir en el candidat ideal per liderar el broker emergent d’ECN, CryptoRocket. -e1583244055186.png

En una entrevista exclusiva amb Ted Foxworth, el conseller delegat de CryptoRocket, una plataforma de negociació amb múltiples actius, va explicar com Bitcoin s’ha convertit en un nom conegut i com la seva volatilitat atrau els comerciants, especialment els comerciants del cuir cabellut..

  1. Podeu introduir breument què és CryptoRocket i en què sou diferents dels molts altres corredors que hi ha?

CryptoRocket és un broker nou en línia que ofereix el comerç de múltiples actius en una gamma d’instruments mitjançant el comerç apalancat a la plataforma de negociació MT4. Som un veritable broker ECN i es va llançar el 2019. CryptoRocket utilitza l’execució de processos directament que elimina qualsevol conflicte d’interessos que els nostres usuaris obtinguin velocitats d’execució ràpides i els millors preus dels proveïdors de liquiditat de primer nivell.

Volíem crear un espai on els nostres usuaris poguessin negociar amb diversos actius amb palanquejament. Creiem fermament en la simplicitat i l’experiència de l’usuari és extremadament important per a nosaltres, com a tal, ens agrada mantenir les coses senzilles només oferint un tipus de compte. Sovint veiem corredors en línia que ofereixen operacions apalancades però amb una prima. Creiem en donar accessibilitat al comerç a persones que tradicionalment poden ser preus fora dels mercats. 

 Oferim el comerç de microtots des de 0,01 lots fins a 1.000 lots, atenent a usuaris nous que vulguin provar les aigües i també als comerciants professionals..


A més del nostre compromís amb l’accessibilitat, els usuaris poden començar a negociar a partir de només 10,00 $ i registrar-se és gratuït. També hi ha un compte de demostració per a qualsevol persona que vulgui provar la nostra plataforma abans de fer el dipòsit.

  1. Què poden intercanviar tots els recursos d’un usuari a la vostra plataforma?

Oferim operacions de palanquejament amb diversos actius, però el nostre objectiu principal és proporcionar als nostres usuaris operacions en criptomonedes, especialment el Top 4 per capitalització de mercat, és a dir, Bitcoin, Ethereum, Ripple i Bitcoin Cash. El comerç de BTC USD és un instrument extremadament popular per als nostres clients, sobretot tenint en compte que oferim un palanquejament de 1: 100 a les criptomonedes.

També oferim negociació 1: 500 en 55 parells de divises, incloses totes les majors, creus i una gran varietat d’exòtics per a forint hongarès, zloty polonès i Peso mexicà..

Per als nostres entusiastes del mercat de valors, oferim 64 accions amb un apalancament màxim de 1:20.

Oferim energies com el petroli i el gas que tenen un apalancament màxim d’1: 200. Tenim 11 índexs, inclosos UK100 i AUS200, que també inclouen un palanquejament de 1: 200.

També tenim metalls, inclòs l’or, que va assolir un màxim de set anys recentment després de l’epidèmia de coronavirus.  

Oferim dòlars i productes bàsics, inclosos NGAS, UKOil i USOil.

Animem els nostres usuaris a entendre perfectament com operar amb Leverage i, per tant, els animem a fer ús del compte de demostració per desenvolupar una estratègia. En crear un compte de negociació, els nostres usuaris poden seleccionar el seu palanquejament desitjat i poden tenir tants comptes com vulguin amb diferents configuracions de palanquejament que vulguin..

  1. Assegut el 2020, quina creieu que és la barrera més gran per a l’adopció de criptografia?

Suposo que la confiança del consumidor. Les criptomonedes són volàtils, és cert, però la volatilitat els converteix en actius ideals per operar. Especialment els scalpers que volen entrar i sortir d’un mercat ràpidament. I sí, permetem escalpar i cobrir.

En termes de confiança, Bitcoin ha mostrat un ressorgiment recentment i s’ha estabilitzat al voltant dels 8.600 dòlars. Bitcoin és ara un nom conegut i molts inversors primerencs han tingut un gran èxit gràcies a la pujada de preus de BTC en els darrers anys.

Hi ha reticències per a molts titulars de BTC a dipositar en comptes que utilitzin BTC per por de perdre un preu a l’alça. Per combatre això, vam trobar una solució del sistema Vault. Oferim als nostres usuaris llibertat d’elecció sobre com retenir fons als seus comptes. Per a aquells que vulguin protegir la seva inversió, poden dipositar en USD, GBP o EUR, assegurant-se que l’import dipositat estigui bloquejat.

L’únic del nostre producte és que els usuaris poden emmagatzemar els fons dipositats en una cartera BIT. Això significa que la volta fluctuarà igual que BTC en temps real. Ho vam fer per atendre els HODLers que volien un accés ràpid a la negociació sense córrer el risc de perdre’s una pujada del preu de la BTC. En essència, ofereix als comerciants una cobertura avantatjosa per superar els màxims i sortir dels mínims, mentre que encara es negocia, cosa que no es pot fer en un intercanvi.

  1. Com a corredor de divises, esteu assistint al virus Corona que afecta tant el mercat criptogràfic com el mercat convencional? Quins pensaments teniu??

No hi ha dubte que el virus ha afectat els mercats. Hem notat que molts clients van a curt termini a curt termini, ja que la confiança en els mercats es ressent. Tanmateix, si ens fixem en inversions a llarg termini, aquest podria ser el moment de comprar mentre esperem que es recuperin els mercats.

  1. Creieu que el 2020 veurà un nou màxim de criptomonedes i bitcoins??

Hi ha un gran esdeveniment a l’horitzó de Bitcoin.  Crec que la data estimada és el 12 de maig de 2020. La reducció a la meitat o la reducció a la meitat està en camí. Aquest és el tercer esdeveniment d’aquest tipus des que es va llançar Bitcoin el 2010.

Cada 210.000 blocs extrets, la recompensa per als miners es redueix a la meitat. L’última reducció a la meitat reduirà la recompensa de BTC a 6,25 BTC de 12,5, de manera que podem veure una baralla per a les persones que compren BTC i obren posicions de compra, ja que la història ha demostrat que, en els mesos posteriors a les reduccions anteriors, el mercat tendeix a rebotar i augmentar el valor de BTC.

  1. Què seguirà per a CryptoRocket?

Ens centrem en continuar oferint als nostres clients les millors condicions comercials del mercat.  

Hem llançat el nostre nou programa d’afiliació que ofereix als afiliats bonics beneficis per derivar persones a la nostra plataforma. Per cada lot negociat d’un comerciant referit, els afiliats rebran 5 USD per lot negociat.  

Per ajudar amb les campanyes de màrqueting d’afiliació, disposem d’un paquet de mitjans d’afiliació i accés exclusiu a un gestor d’afiliats per ajudar-lo en el camí.

Com a part del nostre compromís permanent amb la satisfacció del client, oferim atenció al client durant tot el dia del nostre equip professional dedicat.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me