Una entrevista amb Yoda (Jude) G Regev, fundador de Jointer

Yoda (Jude) Fundador G Regev & El conseller delegat de JointerYoda és un empresari en sèrie el talent del qual per desenvolupar idees i solucions efectives ha donat com a resultat el creixement amb èxit de cinc empreses amb tres sortides amb èxit. Fa uns anys, es va traslladar a Silicon Valley, Califòrnia, i es va autodidactar a parlar anglès amb fluïdesa.

https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/10/26144710/2020-10-26-1-min.png

P1: Abans, les fitxes de seguretat eren les molèsties innovadores de la indústria immobiliària. Per què creieu que això no és suficient per eliminar els problemes recurrents d’aquest sector?

Yoda: Vam crear béns immobles comercials simbolitzats els primers dies de Jointer. Després de debatre amb alguns dels nostres assessors, va quedar clar que la tokenització només perpetua l’antiga manera de fer negocis en lloc de crear un nou camí cap a la inversió i la sindicació de béns arrels comercials.. 

Tothom s’equivoca pensant que la tokenització no és la solució correcta. La tokenització com a producte independent no pot funcionar per a usuaris no sofisticats, no pot democratitzar la indústria per a inversors no acreditats i no pot funcionar sense una solució de liquiditat integrada. A més, sense mercats secundaris, les tokenitzacions no solucionaran el problema que es proposaven resoldre.


P2: Jointer ha proposat i implementat un enfocament únic impulsat per DeFi per resoldre problemes de llarga data en el sector immobiliari. Ens podeu explicar més sobre això?

Yoda: Per experiència, vam veure el difícil que era per als propietaris de béns arrels comercials sindicar propietats i també el desafiament de trobar propietats fortes per invertir en una persona mitjana. Per tant, quan es va desenvolupar Jointer, l’enfocament va ser construir alguna cosa que reduís el risc per als inversors públics i ajudar aquells amb propietats lucratives a sindicar ràpidament fons d’una font en lloc d’haver de trobar molts.. 

Quan els compradors de béns arrels comercials adquireixen una propietat, obtenen la major part dels fons del prestador com a hipoteca i la resta els reparteixen a diversos jugadors. Jointer canvia el joc en permetre als propietaris obtenir un xec del prestador de la hipoteca i un altre xec de Joitner pel pagament inicial necessari. A l’altra banda, Jointer permet al públic invertir en solucions de juntes, obtenint un rendiment no correlacionat amb una liquiditat il·limitada

Ho vam solucionar organitzant la nostra subhasta diària de DeFi amb modelització teòrica de jocs integrada i múltiples lleis de l’escassetat dissenyades de manera descentralitzada. En fer-ho, Jointer es converteix en el sindicador de fons i pot oferir un xec als inversors del CRE.

P3: perquè aquestes implementacions funcionin eficaçment, crec que hauria d’haver un pont que funcioni entre el mercat immobiliari convencional i el mercat d’actius digitals. És per això que heu introduït JNTR per transferir liquiditat sense problemes?

Yoda: Actualment, si teniu una propietat immobiliària comercial lucrativa, no hi ha cap incentiu perquè invertiu el fort cost i el risc de simbolitzar la vostra propietat. Quan es tracta de Jointer, fem que el procés sigui suau i més lucratiu per a la migració de tots els bilions de dòlars de béns arrels comercials a la cadena de blocs. JNTR també és recolzat a la porta del darrere per béns arrels comercials a través d’una relació de garantia transversal amb els valors de Jointer, JNTR / ETN i JNTR / STOCK. 

P4: expliqueu-nos més informació sobre la tècnica de JNTR, especialment el procés d’encunyació, i sobre com conserva el seu valor mitjançant l’economia de liquiditat de Jointer.?

Yoda: Jointer va incorporar més de 52 contractes intel·ligents a l’ecosistema de tokens creant el testimoni més fortament dissenyat en la història de la criptomoneda. El testimoni JNTR està dissenyat amb contractes anti-manipulació de manera que es limiti el valor nominal del testimoni a la disminució. L’encunyació diària de JNTR ve determinada per un dels 52 contractes intel·ligents i es basa en el rendiment de la subhasta d’ahir de Jointer.. 

P5: Quins avantatges té participar en Jointer Auctions i com es poden adherir els inversors?

Yoda: Tot el que han de fer els inversors és anar a Jointer.io i fer clic a “Invertir”. És una bona oportunitat per als inversors perquè hem creat un testimoni amb un valor nominal que no es pot manipular ni baixar. També vam incorporar una protecció contra el 90% a la subhasta i tots els inversors la reben a l’instant. La protecció a la baixa és quan els fons dels inversors estan bloquejats en un contracte intel·ligent que protegeix el 90% de la inversió. Quan l’inversor estigui satisfet amb el rendiment de JNTR, es pot eliminar la protecció a la baixa i l’inversor pot continuar mantenint o jugant aquestes fitxes per guanyar més JNTR. 

P6: He llegit que Jointer va introduir una aposta flexible atorgant un 10% APY directament al testimoni JNTR / b. Com funciona?

Yoda: No volíem que els usuaris haguessin d’enviar les seves fitxes a un contracte per guanyar recompenses, però volíem recompensar-les per tenir una de les fitxes pont JNTR. Per això, Jointer es va convertir en JNTR / b, un contracte intel·ligent que permet als usuaris guanyar un 10% APY simplement mantenint JNTR / b a la cartera. L’adopció massiva ha de ser senzilla, no difícil. 

Q7: Hem d’esperar l’aparició de més solucions basades en DeFi en el sector immobiliari en un futur proper? Si és així, quins altres canvis pot aportar DeFi a la taula?

Yoda: El futur de DeFi serà més madur i començarem a veure personatges menys anònims apareixent nous productes de copiar-cat. A mesura que DeFi evoluciona, amb les solucions tecnològiques, per exemple, Jointer va crear 52 contractes intel·ligents a més del protocol bàsic d’intercanvi per al sistema de reserva de liquiditat de Jointer per proporcionar liquiditat il·limitada i un valor nominal que mai no pot disminuir..

Quant a Yoda:

Yoda és un empresari en sèrie el talent del qual per desenvolupar idees i solucions efectives ha donat com a resultat el creixement amb èxit de cinc empreses amb tres sortides amb èxit. Fa uns anys, es va traslladar a Silicon Valley, Califòrnia, i es va autodidactar a parlar anglès amb fluïdesa. 

A més de la passió per les startups, l’afició de Yoda és arquitecturar mecanismes financers descentralitzats profunds, on una vegada més, ensenyant-se i aprenent d’altres professionals, ha analitzat i elaborat aplicacions tokenòmiques impecables per a la vida quotidiana… 

L’inici actual de Yoda, Jointer.io, es va iniciar sense voler després de construir un algoritme per a ús personal per resoldre el problema de com identificar instantàniament les oportunitats immobiliàries comercials més lucratives. Això es va convertir en la creació d’Element Zero Network, que va partir de la necessitat de Jointer de proporcionar als seus usuaris una solució per a intercanvis i pagaments de criptomonedes estables i descentralitzats.. 

Un cop es van crear aquests dos DAO, la fortalesa de l’enginyeria financera de Yoda va combinar ambdues empreses per crear una solució de sindicació DeFi realment descentralitzada que es pot aplicar a innombrables indústries, incloses assegurances, hipoteques, préstecs estudiantils, startups i molt més.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me