Entrevista exclusiva amb el director general de YPTOspace, Gregory STOOS

En una recent entrevista amb Geregory STOOS, CEO de YPTOSPACE, dispara des del maluc i ens explica per què creu que el món necessita una plataforma revolucionària i polifacètica com YPTOspace.

Com vau iniciar YPTOspace?

La meva experiència ha estat bastant variada en màrqueting, desenvolupament de negocis i, durant els darrers dos anys, he estat desenvolupant tecnologia de criptomoneda amb un gran equip de persones que es dediquen a aconseguir que YPTOspace passi al corrent. Vam determinar que, si no podem actualitzar el sector bancari sobre el valor de la criptomoneda per a les transaccions financeres estàndard, hauríem de portar-lo al públic. El nostre objectiu és animar el sector comercial a donar suport a YPTOspace.

En trencar amb els mètodes bancaris i de pagament tradicionals; fins i tot el sistema actual mitjançant el qual la banca tradicional i les transaccions en moneda fiduciària es combinen amb criptomoneda no és sostenible, i és per això que hi ha tants problemes quan la gent intenta utilitzar-la.

Crec fermament que la gent necessita més llibertat per utilitzar els seus diners sense haver de pagar grans taxes. A més, la tecnologia blockchain ofereix un mètode totalment segur però anònim per a persones que potser no tenen un compte bancari però necessiten una forma segura de pagar en línia.


Per què s’escriu tan poc sobre el vostre equip de YPTOspace?

Hem passat els darrers dos anys buscant l’equip adequat, a qui hem format i tothom està a bord amb la plataforma. Es necessita molt de temps, diners i esforç per aconseguir el grup adequat, que és el que tenim després de dos anys de treballar junts, de manera que ara no necessitem la molèstia de robar algú a l’empresa..

Què és YPTOspace?

YPTOspace té moltes coses, però la meva ambició és crear un ecosistema global que permeti a tothom tenir la llibertat de gestionar els seus actius i operacions financeres. Un lloc on els usuaris poden enviar Bitcoin i fer-los arribar com a dòlars o euros. On els usuaris poden fer pagaments en euros i les empreses els poden rebre com a criptografia, per exemple, ETH o BTC, o bé, la moneda criptogràfica nativa de la plataforma: YPTO Coins.

Com he dit abans, necessitem criptomonedes per passar al corrent principal. Per a això, necessitem una plataforma que utilitzi tecnologia blockchain; un model descentralitzat que aporta moneda digital no només per al comerç d’actius, sinó per a l’ús quotidià. La tecnologia té protocols específics que faciliten la transacció i la seguretat de tots els usuaris.

El que fa que YPTOspace sigui diferent d’altres plataformes de criptomoneda?

YPTOSPACE és la primera plataforma construïda al voltant de la criptomoneda on els usuaris disposen de múltiples eines per al pagament, la gestió financera i el comerç, inclosa una funció de bot de negociació automatitzada, apostes i apostes, compres i molt més. La sòlida tecnologia blockchain garanteix la seguretat del client i l’escalabilitat d’alta velocitat per fer pagaments ràpids i tot sense cap comissió per la transferència de fons!

En crear una plataforma ràpida i fàcil d’utilitzar, l’equip de YPTOspace creu que milions d’usuaris de tot el món adoptaran aquest model poc convencional i el convertiran en un sistema convencional de pagament convencional.

Com a solució P2P amb un mecanisme de dipòsit integrat per a més seguretat, l’aplicació de la plataforma té els components per dinamitzar les empreses per accedir al mercat de criptomonedes. Amb totes les eines proporcionades, no hi ha cap dubte en la meva ment que YPTOspace es convertirà en un nom familiar i es classificarà al costat de Google, Microsoft, Facebook, Apple, PayPal i Amazon quan la gent pensi en criptomoneda, pensaran que YPTOspace.

Per què llança l’ICO?

Volem apropar YPTOspace a més usuaris i, per a això, hem de llançar la plataforma. A més, si volem fer bé la nostra feina, hem de continuar amb el desenvolupament. Tot això requereix diners i molts d’ells.

Hem arrencat la plataforma i creiem que és hora que els grups d’interès semblants s’involucrin en el que sabem que és un revolucionari canviador de jocs de criptomoneda. Amb la inversió dels grups d’interès i les persones que utilitzen YPTOcoin, podem agafar els serveis actualment separats (comptes bancaris, casinos en línia, borses, comerç, inversió, etc.) i unificar-los.

La criptomoneda és un sistema descentralitzat, però sembla que cap dels jugadors del mercat està donant solucions per a persones i empreses. Les empreses actuals del mercat criptogràfic segueixen decidides a mantenir l’status quo on utilitzar els seus sistemes, costa molts diners mitjançant l’estructura de tarifes i estan feliços de continuar fent-ho. La criptomoneda continua desafiant els banquers i els governs. Tots fugen en lloc de cap a la criptografia com a solució a aquestes obstruccions reals als mercats financers.

Sé que molta gent creu que YPTOspace és massa revolucionari perquè donarem a les persones la possibilitat de fer el que vulguin amb els seus diners i no hauran de pagar taxes elevades, però no m’importa.

La criptomoneda no ha de ser elitista, ha de ser per a tothom i hem començat a fer que això passi amb YPTOspace.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me