Entrevista: els principals líders criptogràfics indis parlen sobre un esborrany de deu anys de la presó

“No us espanteu!” Els consells de la majoria dels líders criptogràfics més importants de l’Índia als amants i entusiastes de les criptogràfiques. Viouslybviament, el projecte de llei de deu anys de presó va resultar ser un moviment de pànic per als entusiastes de les criptografies a l’Índia que feia temps que esperaven escoltar les regulacions amigables amb criptografia dels funcionaris del govern indi..

En realitat, la majoria dels indis creuen el darrer projecte de llei de deu anys de presó reportat per BloombergQuint és mitja veritat o clickbait. Veient el debat en curs, els editors de Coingape van arribar individualment als principals líders criptogràfics de l’Índia, inclosos:

Per conèixer els seus punts de vista sobre tres aspectes clau al voltant de l’informe de factures.

 • Quin és l’informe True Bloomberg? Quina opinió teniu de Jail Aspect i, a l’altra banda, la introducció de la rupia digital??
 • Quin punt teniu sobre l’aprovació de l’esborrany de l’informe (si les notícies de Bloomberg són legítimes)? Es passarà o passarà desapercebut igual que Triple Talaq?
 • Els líders criptogràfics (Pompliano, Barry Silbert, CZ i altres) pensen que si es passa aprovació de Bill, en realitat impulsarà l’adopció. Quin és el vostre efecte si pot aprovar-se Bill??

Estadístiques de Nischal Shetty, CEO de Indian Crypto Exchange WazirX

Coingape | Nischal ShettyCoingape | Nischal Shetty

Coingape: fins a quin punt és l’informe True Bloomberg? Quina opinió teniu de Jail Aspect i, a l’altra banda, introduir la rupia digital??


Nischal Shetty – No hi ha manera de verificar aquesta història. Però, de bona fe, espero que Bloomberg no sigui una organització que imprimeixi notícies sense cap font creïble.

Així doncs, suposant que realment van aconseguir un projecte de llei de criptografia, hi ha algunes coses que hem de tenir en compte.

 1. Aquest és només un esborrany de recomanació del comitè de Subhash Garg. Només el temps dirà si el Govern de l’Índia ho accepta o no.
 2. Hi ha la possibilitat que l’article citi la pena de presó i la prohibició completa sense entendre tot l’esborrany. Perquè l’esborrany de captura de pantalla compartit per l’autor de Bloomberg parla d’una determinada “Secció 8” de l’esborrany que especifica quines activitats es considerarien il·legals. L’autor no ha compartit la secció 8 i, per això, és impossible dir si aquesta prohibició i la pena de presó són per al públic en general o per a aquells que s’ocupen del blanqueig de diners i el terrorisme mitjançant Crypto.

Si la pena de presó és per al públic en general, és un punt de vista molt lamentable. Es dirigeix ​​directament als milions de població mil·lenària de l’Índia. Si és cert, aquest projecte de llei posarà en perill la posició del govern als ulls dels millennials. Ho veuran com una infracció de la llibertat financera, la llibertat d’Internet i la llibertat d’innovar.

Pel que fa a la rupia digital, si el projecte de llei ho discutia, una vegada més, simplement mostra la manca de comprensió de blockchain i criptografia. Qualsevol persona amb prou comprensió tècnica li dirà que el Govern no necessita blockchain per llançar la seva pròpia moneda. Ja tenim diners digitals INR i la gent ja els fa servir. Les criptografies funcionen on no hi ha autoritat central i els governs no necessiten crear amb força una fitxa criptogràfica pròpia, tret que hi hagi un cas d’ús completament nou en què estiguin pensant..

Coingape: quin punt teniu a l’hora d’aprovar l’esborrany de l’informe (si les notícies de Bloomberg són legítimes)? Es passarà o passarà desapercebut igual que Triple Talaq?

Nischal Shetty – Tinc fe en el nostre primer ministre, Sr. Narendra Modi. Té coneixements tècnics i sempre ha estat un defensor del creixement econòmic de l’Índia. Crypto ha generat llocs de treball i oportunitats de creació de riquesa per als indis i el nostre primer ministre no deixarà que l’Índia perdi aquesta oportunitat.

A més, prohibir Crypto comportarà una fuga de cervells. El sector tecnològic indi no obtindrà mai cap treball relacionat amb la criptografia ni cap inversió relacionada amb la criptografia. Això provocarà pèrdues d’ingressos per a l’Índia milers de milions de dòlars.

El meu punt de vista és que un projecte de llei tan dur i draconià no serà aprovat per l’Índia.

És molt senzill si els nostres ministres simplement es pregunten “Quin altre país ha aprovat aquesta llei?” La resposta serà “Cap”. Si els ministres elegits de l’Índia adopten un enfocament informat sobre aquest projecte de llei, tots hi estaran en contra.

Coingape: els líders criptogràfics (Pompliano, Barry Silbert, CZ i altres) pensen que si passa l’aprovació de Bill, en realitat impulsarà l’adopció. Quin és el vostre efecte si pot aprovar-se Bill??

Nischal Shetty –

 1. Es perdrien milers de treballs criptogràfics actuals
 2. Es perdran milions d’oportunitats laborals potencials
 3. Es perdrien milers de milions de dòlars en inversions
 4. Fuga de cervells
 5. Donarà lloc al coneixement del domini zero de Crypto a l’Índia
 6. L’Índia es converteix en la primera gran nació que implementa aquesta prohibició
 7. L’Índia mai no podrà implementar-ho, ja que no hi ha tecnologia per prohibir la criptografia
 8. El mercat negre de la criptografia sorgirà a l’Índia

Curiosament, si el motiu de la prohibició és aturar el blanqueig de diners, el més sorprenent és que la prohibició no afecta els blanquejadors de diners. Encara podran continuar blanquejant diners ja que, com he dit abans, no hi ha cap tecnologia que pugui prohibir la criptografia.

Només el ciutadà comú de l’Índia es veu afectat negativament per aquesta prohibició.

Coneixements de Varun Sethi, famós advocat indi de blockchain

Varun SethiCoingape | Varun Sethi

Coingape: fins a quin punt és l’informe True Bloomberg? Quina opinió teniu de Jail Aspect i, a l’altra banda, la introducció de la rupia digital??

Varun Sethi – Tot i que els informes de Bloomberg Quint contradiuen les respostes a la nostra sol·licitud de dret a la informació presentada al banc de reserva, que afirmava que RBI no coneixia un projecte de llei per a la prohibició dels criptos a l’Índia, tot i que les proves registrades ens fan sentir que segurament s’està duent a terme una comunicació interministerial i el soroll que l’envolta no és injustificat. Tot i que encara no hi ha res disponible oficialment al domini públic sobre aquesta proposta de llei, per tant, voldria reservar els meus pensaments fins que no es publiqui una notificació oficial.

Les nostres opinions sobre les penes de presó de fins a deu anys com a part del projecte de llei semblen ser un allunyament de les disposicions similars que existeixen a la Llei de prevenció del blanqueig de capitals a l’Índia, més aviat una penalització de 3x sobre els guanys dels cryptos també sembla ser similar a les disposicions de la secció 271 (c) de la llei vigent sobre impostos sobre la renda de l’Índia.

Creiem que aquestes disposicions són actualment meres propostes i poden formar part o no dels projectes de llei finals que es proposa presentar al Parlament com a part del procediment estàndard.

La qüestió relativa a l’emissió de la rupia digital oficial la vam fer específicament a la sol·licitud de dret a informació a RBI, però han dirigit la resposta al Departament d’Afers Econòmics, tret que ells proporcionin aquesta resposta, encara no podem comentar quina és la noció d’aquest terme

Coingape: quin punt teniu a l’hora d’aprovar l’esborrany de l’informe (si les notícies de Bloomberg són legítimes)? Es passarà o passarà desapercebut igual que Triple Talaq?

Varun Sethi -El viatge d’un projecte de llei a un acte és bastant llarg i complicat. per tant, si les clàusules actuals del projecte de llei passen a formar part de l’acte final, queda per veure. Hem vist que moltes factures es retardaven i caducaven abans de veure la llum de ser un acte. Depèn totalment de la urgència del govern per assumir aquestes qüestions.

Coingape: els líders criptogràfics (Pompliano, Barry Silbert, CZ i altres) pensen que si passa l’aprovació de Bill, en realitat impulsarà l’adopció. Quin és el vostre efecte si pot aprovar-se Bill??

Varun Sethi – També ho sentim. Un entorn més regulat implicarà que els inversors individuals estiguin més protegits que l’estat actual de les coses, tot i que, a no ser que totes les clàusules de les factures siguin oficialment de domini públic, és difícil comentar si hi ha disposicions d’entitats regulades i condicions penals per a els no regulats. O és que la tinença de criptografia es considerarà il·legítima. Segurament s’incentivarà un projecte de llei, ja que regula un espai criptogràfic no regulat en creixement, tot i que, a partir del que hi ha actualment disponible en bits i trossos a les xarxes socials, sembla que és difícil per als inversors i hodlers autèntics en criptografia..

Estadístiques de Kashif Raza des del gestor de criptografia més fiable CryptoKanoon

kashifCoingape | Kashif Raza

Coingape: fins a quin punt és l’informe True Bloomberg? Quina opinió teniu de Jail Aspect i, a l’altra banda, la introducció de la rupia digital??

Kashif Raza – En primer lloc, encara no està clar si el projecte de llei és privat o públic: hi ha una diferència entre aquests dos. Qualsevol membre del parlament pot tramar el projecte de llei privat; el projecte de llei públic el trama el ministeri, com el ministeri de finances, el de defensa, el ministeri de l’Interior; poden presentar el projecte de llei a Lok Sabha. Tot i que el procés d’enviament del projecte de llei és el mateix, el percentatge d’èxit de la factura pública per obtenir l’aprovació és molt superior al de la factura privada. Segons la història passada, les possibilitats d’aprovació / aprovació de la factura privada són molt menors. Per tant, el tipus de factura a què fa referència BloomberQuint encara no està clar: si es tracta de factura privada o factura pública.

Hi ha una altra suposició: el projecte de llei que reclama BloomberQuint, pot ser un esborrany que es va redactar anteriorment i que després es podria haver rebutjat i la còpia es va filtrar i d’alguna manera va sortir la còpia.

Sí, tenen el seu pla de llançar moneda digital pròpia. Fins a quin punt tindrà èxit, encara s’ha de veure perquè es matarà tota la idea de descentralització. I qui ho acceptarà, suposem que si esteu fent un projecte a Dapps, el client a l’estranger accepta ETH, per què vol acceptar RupeeCoin / LuxmiCoin. Hem vist que la moneda centralitzada generalment no té futur, principalment és una base de dades, res més que això. Ningú no hi pot contribuir, ningú pot iniciar els seus propis nodes, ningú no ho pot comprovar, ningú no el pot autenticar. No crec que tingui èxit, serà només una digitalització de la moneda fiduciària existent.

Coingape: quin punt teniu a l’hora d’aprovar l’esborrany de l’informe (si les notícies de Bloomberg són legítimes)? Es passarà o passarà desapercebut igual que Triple Talaq?

Kashif Raza – El projecte de llei de Triple Talaq es va aprovar a Lok Sabah, però quan va anar a parar a Rajya Sabha, BJP no tenia majoria a Rajya Sabha, no es va poder aprovar i el temps va passar i les eleccions van arribar en aquell moment. També hi ha possibilitats que l’oposició es torni a presentar.

I ara, suposem que aquest projecte de llei de la presó és la còpia original i s’introduirà tal qual i el projecte de llei de càstig seguirà sent el mateix sense cap canvi i també serà aprovat per Lok Sabha i Rajya Sabha. Fins i tot llavors, l’endemà mateix, podeu impugnar l’acte a diferents tribunals de l’Índia i la validesa constitucional de l’acte. També cal assenyalar que BJP no té la majoria més alta a Rajya Sabha ara mateix, hi ha possibilitats de debat elevat i també probabilitats que no s’aprovi a Rajya Sabha.

De fet, quina és la lògica de posar la gent darrere de la tecnologia d’avanç ràpid, no es pot matar aquesta tecnologia, no es pot aturar, es pot prohibir. només es pot prohibir el comerç.

Coingape: els líders criptogràfics (Pompliano, Barry Silbert, CZ i altres) pensen que si passa l’aprovació de Bill, en realitat impulsarà l’adopció. Quin és el vostre efecte si pot aprovar-se Bill??

Kashif Raza – Substituiré l’adopció per consciència. A més, no crec que en el període més curt hi haurà l’adopció a l’Índia. Ara, tots els mitjans de comunicació cobreixen aquest fragment d’esborrany d’informe: amb això, almenys la gent s’adona d’aquesta criptomoneda, Bitcoin i tecnologia blockchain.

Coneixements de Sunil Sharma, el líder tecnològic dels 50 millors & aclamat educador de blockchain 

Sunil SharmaCoingape | Sunil Sharma

Coingape: fins a quin punt és cert l’informe Bloomberg? Quina opinió teniu de Jail Aspect i, d’altra banda, la introducció de Digital Rupee?

Sunil Sharma – Sent una de les principals fonts de notícies, Bloomberg té una reputació a mantenir. No crec que generi un truc tan gran per provocar la por entre els lectors. Tot i això, RBI ha negat clarament qualsevol coneixement d’un projecte de llei relatiu a la prohibició de les criptomonedes a l’Índia, tal com s’indica a l’RTI. Aquí teniu l’enllaç: https://www.scribd.com/document/412385479/Blockchain-Lawyer-RTI-Response-by-RBI-for-Banning-of-Crypto-Bil

RBI també és una organització amb molta reputació i és responsable de cadascuna de les seves accions.

Això ens posa a tots en un estat de confusió. Suposant que hi hagi un projecte de llei que s’ha mantingut fora del circuit de RBI, m’agradaria ser optimista al respecte. Nischal ha assenyalat que totes les clàusules només s’apliquen a les activitats realitzades a la secció 8. Per tant, espero que la secció 8 inclogui l’ús de criptografia per al terrorisme o el blanqueig de diners.

Els deu anys de presó amb pena semblen extrems i per això crec que l’acte només s’aplicarà a activitats il·legals com el blanqueig de diners. Però no hi ha cap manera tècnica de prohibir la criptomoneda, només es pot prohibir el seu comerç dins dels límits nacionals.

Parlant de la rupia digital, serà una versió digital centralitzada de la rupia fiat.

“Digital Rupee o qualsevol CDBC, per exemple, no incorpora la narrativa de descentralització de les criptomonedes de totes maneres, de manera que no crec que sigui intel·ligent ni tan sols comparar-la amb les criptomonedes. És com comparar taronges amb mànecs “.

Coingape: creieu que la factura passarà o no? O passarà desapercebut igual que Triple Talaq?

Sunil Sharma – No puc comentar els aspectes legals, però, en general, crec que el projecte de llei no passarà tal com és. El motiu és que la tecnologia és una indústria de la qual l’Índia pot guanyar molt. El món sencer veu l’Índia com un país amb coneixements tècnics.

Blockchain i criptomoneda són tecnologies futures. Tenen el potencial de crear milers de nous llocs de treball en el futur i generar ingressos per valor de milers de milions. A més, recentment hem vist un augment de l’adopció tecnològica a l’Índia. L’Índia és un mercat florent per a aquesta indústria.

Aprovar aquest projecte de llei significa perdre una oportunitat tan meravellosa.

Potser pot passar desapercebut com Triple Talaq. Però el tribunal suprem va demanar al govern que presentés una política sobre criptomoneda abans del mes de juny. Per tant, no passarà desapercebut del tot.

Coingape: els líders criptogràfics pensen que si s’aprova el projecte de llei, en realitat es dirigirà cap a l’adopció. Quines possibilitats teniu si s’aprova la factura??

Sunil Sharma – Consciència és la paraula adequada que cal utilitzar aquí. Si s’aprova una factura tan extrema, sens dubte atraurà el bombo. Cada vegada hi haurà més gent que coneixerà les criptomonedes. A partir de l’adopció, no podem dir-ho perquè qui sap quantes persones es dediquen a activitats il·legals?

Els possibles efectes:

 1. Un nombre considerable d’indis es dediquen a la indústria de les criptomonedes, i tots perdran la feina.
 2. Perdre l’oportunitat de possibles feines al voltant de la criptomoneda.
 3. La majoria dels inversors perdran les seves inversions.
 4. Com a resultat, aquestes persones començaran a tenir monedes en privat perquè ningú deixa els seus diners amb tanta facilitat.
 5. Pèrdua de fe en el govern actual, als mil·lenaris no els agrada que se’ls digui què han de fer amb els seus diners.

Encara ens falta molta informació i hi ha molta incertesa. Per tant, hauríem d’esperar fins al 23 de juliol abans d’extreure més possibilitats.

Fins i tot si aquests titulars són negatius, la gent comença a caçar per què la gent en té tanta por. Estudiem-ho i així la consciència.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me