Articles educatius sobre criptomoneda

ARTICLES DE CRIPTOCURRÈNCIA

Què són les forquilles en criptomonedes?

Quan comercieu activament criptomonedes o com a membre actiu de l’espai criptogràfic, segur que heu topat amb el terme “forquilla” moltes vegades. Però, què són les forquilles de les criptomonedes? 

Les diferències entre la moneda Fiat i les criptomonedes

Hi ha moltes possibilitats que ja hagueu escoltat el terme fiat moltes vegades, però us podeu preguntar què té a veure amb el nostre sistema financer. De fet, quan economistes i analistes financers parlen de Fiat, segur que no parlen del fabricant d’automòbils italià, sinó de les monedes que s’utilitzen habitualment a tot el món.. 

Què és un ICO?

Què és el primer que us ve al cap quan llegiu el terme ICO? Probablement penseu en els inversors cobdiciosos que intenten guanyar-se ràpidament, o bé penseu en què és realment: un model nou, senzill i senzill de recaptació de fons. De fet, molts fundadors de start-ups amb idees fantàstiques i innovadores que no tenen el capital necessari per iniciar la seva idea de negoci van produir fenc mentre brilla el sol i van utilitzar ICO per recaptar fons de la seva empresa. Però què és un ICO?

Què és la criptomoneda?

Les criptomonedes han canviat la manera com es mouen els diners i també han obert un món volàtil d’oportunitats de negociació i inversió inimaginables. Llegiu aquí sobre la història, la tecnologia blockchain, els pagaments revolucionaris i el convenient que és negociar les principals criptomonedes amb corredors de divises..


Què és la moneda Bitcoin?

Què és la moneda bitcoin? A moltes persones que senten parlar de bitcoin per primera vegada els costa entendre què és realment i com funciona com a moneda. Això és bastant normal perquè Bitcoin (BTC, XBT) no és en absolut una moneda fiduciària ni un vehicle d’inversió. 

Sobre les plataformes de criptomonedes

Les criptomonedes han sorgit del no-res aparentment per captar capital d’inversió per valor de milers de milions de dòlars. Aquesta classe d’actius dinàmics ofereix algunes funcions i avantatges excel·lents a les persones i empreses que saben utilitzar-lo correctament.

Intercanvi de criptomonedes

El mercat de les criptomonedes està en auge, igual que els intercanvis de criptomonedes. La majoria dels intercanvis realitzen la tasca important de convertir monedes fiduciàries a criptomonedes i viceversa, mentre que algunes d’elles només gestionen criptomonedes.. 

Negociació de criptomonedes: compra i retenció

Cap altra classe d’actius no ha vist els magnífics guanys que s’ha vist recentment a les criptomonedes. Bitcoin, la criptomoneda més important, ha retornat un parell de milions per cent des del 2010, quan es va valorar en 0,008 dòlars en una etapa. 

Negociació de criptomonedes: acció de preus

Criptomonedes: qui hauria pensat que aquesta estranya classe d’actius cridaria tanta atenció i una quantitat tan gran de capital d’inversió en un període de temps tan curt? Milers de milions de dòlars s’han abocat al ventall de diferents criptomonedes durant els darrers dos anys. 

Carteres de criptomonedes

Moure diners és cada vegada més barat i fàcil, especialment en aquesta era de les monedes digitals criptogràfiques, anomenades clarament criptomonedes. A causa de la naturalesa digital de les criptomonedes, no es pot utilitzar cap cartera per gestionar-la. 

Millor criptomoneda per invertir el 2018

Criptomonedes. Qui hauria pensat que aquesta classe d’actius única i poderosa (amb tecnologia blockchain) tindria un impacte tan còsmic en el món financer modern? Des del primer dia que Bitcoin va començar a cotitzar, ha crescut exponencialment en valor i quota de mercat. 

La bombolla de Bitcoin

A mesura que Bitcoin ha sortit de la foscor, el seu gran impuls ha obligat tant el món financer com els mitjans de comunicació convencionals a posar-se dret i prendre nota. Només durant el 2017, el preu de Bitcoin (BTC) ha registrat guanys de més del 1700%. 

Top 10 de criptomonedes

El món financer està canviant i un gran canvi de joc és la criptomoneda. Imagineu-vos enviar diners a un amic de l’altra banda del món en menys de 5 segons, on utilitzar un banc us portaria uns tres o cinc dies. Les implicacions de la tecnologia blockchain per al comerç global són enormes. 

Millors corredors de Bitcoin

Bitcoin, la primera i més gran moneda criptogràfica, és un instrument fenomenal per operar. No obstant això, tot i que és un objectiu ideal per als comerciants actius, és fonamental involucrar-se en aquests emocionants mercats utilitzant només els millors corredors de bitcoins.

Com canviar Bitcoin: guia per a principiants

Les criptomonedes són aquí per quedar-se, segur! Aquí teniu la nostra guia detallada sobre com operar bitcoin, la criptomoneda més destacada del món. 

Com intercanviar Ethereum (Eter): guia per a principiants

Ethereum (èter), la segona criptomoneda més gran del món, ha anat creixent exponencialment. Tant si sou un comerciant veterà com un principiant en els mercats de capitals, el comerç d’etereu ofereix una gran varietat d’avantatges i oportunitats

Bitcoin (BTC) contra Bitcoin Cash (BCH)

Quan Satoshi Nakamoto va introduir Blockchain per primera vegada a través del llibre blanc de Bitcoin el 2009, no hi va haver cap debat com ara Bitcoin contra Bitcoin Cash i si un d’ells és millor o no que l’altra criptomoneda.. 

Una guia completa per a la negociació diària de Bitcoin el 2019

Voleu començar a negociar bitcoins però no sabeu com fer-ho? Tant si voleu invertir en Bitcoin comprant Bitcoin, com si només esteu interessats en operar diàriament comprant i venent Bitcoin en un curt període de temps, aprendreu tot el que heu de saber per començar a negociar aquesta criptomoneda..

Estratègia de negociació de criptomonedes

Les criptomonedes són una classe d’actius populars per al comerç. Nombrosos cryptos han aconseguit rendiments absolutament fenomenals durant els darrers dos anys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me