Els principals operadors de criptografia a seguir el 2020

Una de les maneres més senzilles d’aprendre i obtenir beneficis en el ritme actual mercat de criptomonedes és aprofitar el coneixement i les habilitats de comerciants experimentats. Conegut per la seva extrema volatilitat, un mercat de criptomonedes és un lloc ideal per als comerciants experimentats per explotar els moviments del mercat. Si busqueu “estadístiques útils” per ajudar-vos a prendre millors decisions, seguir una bona metodologia per seguir els millors operadors de criptomonedes és una bona metodologia.

Basant-nos en la profunditat i precisió de les estadístiques i anàlisis relatives a les criptomonedes, hem recopilat una llista dels principals operadors de criptografia que hauran de seguir el 2020.

  1. Un estat d’ànim equilibrat amb Crypto Monk

Començar la llista és “The Crypto Monk”, un comerciant que traspua zen i disciplina. La juxtaposició d’un estat d’ànim equilibrat amb un mercat de criptomonedes d’alta intensitat és vital. Crypto Monk ho fa sense esforç amb les seves visions regulars sobre el mercat de les criptomonedes, amb un enfocament general a Bitcoin i un seguiment respectable de prop de 70.000 persones. Amb un munt de recursos útils centrats en l’anàlisi tècnica i les perspectives generals del mercat, Crypto Monk és un recurs popular a seguir, especialment si sou nou en la indústria. No només això, les idees sobre el mercat de metalls preciosos i productes bàsics també apareixen de manera destacada en el seu corrent, mostrant la seva aptitud per a una àmplia varietat d’esferes. A més, Crypto Monk allotja un beneficiós bloc d’anàlisi tècnica tant per a principiants com per a comerciants avançats.

  1. Negocis ombres amb Crypto101

Una estrella en ascens a la xarxa social de criptomonedes més gran, eToro, és comerciant amb seu als Estats Units, Crypto101_Kevin. Kevin s’ha demostrat com un comerciant astut amb una bona quantitat d’oficis guanyadors que qualsevol comerciant nou a eToro pot reproduir fàcilment. eToro us permet fer ombres i automàticament copieu els operadors de criptomonedes de millor rendiment amb l’única plataforma CopyTrader d’eToro. Kevin ha estat actiu des de principis de 2020 i ha aconseguit obtenir una encomiable taxa de guanys del 55% en setmanes rendibles. Bastant impressionant és la taxa de rendibilitat de Kevin a Bitcoin, on ha aconseguit una taxa d’èxit del 100% perfecta en tots els comerços relacionats amb Bitcoin. És important tenir en compte que només els ciutadans nord-americans poden copiar el comerç de Kevin, ja que és ciutadà nord-americà.

  1. Superwoman Insights de NicTrades

En un món dominat per homes, és refrescant escoltar els pensaments d’una dona que es considera una de les millors operadores a seguir en l’espai de criptomonedes. Amb més d’una dècada d’experiència al seu abast – perfeccionant les seves habilitats d’anàlisi tècnica, NicTrades compta amb un gran seguiment de prop de 120.000 persones a través dels seus canals de xarxes socials. Una de les ofertes úniques de NicTrades és que sovint organitza una sessió de negociació en directe que es pot transmetre al seu canal de Youtube. A Livestream, Nictrades proporciona la seva anàlisi sobre una sèrie de criptomonedes a l’espai d’una manera racional i objectiva.


  1. Social-Investor a eToro

Amb milions d’usuaris que abasten més de 140 països, eToro ha estat la llar de diversos comerciants destacats que es dediquen a l’espai de criptomonedes. Un dels comerciants més destacats del món xarxa de comerç social líder és Social-Investor (o JS Media GmbH). Prop de 3.000 persones han replicat les estratègies comercials de l’inversor social amb un valor acumulat de més de 2 milions de dòlars, amb diversos milers més després del seu feed a eToro. Dels 403 transaccions entre accions i criptomonedes, ha aconseguit obtenir una taxa de rendibilitat del 71% durant el període d’un any. Social-Investor representa un bon punt de partida per als comerciants de criptomonedes que vulguin diversificar, ja que les seves assignacions se centren en dues classes d’actius principals: accions i actius digitals. Social-Investor està classificat com a operador global i, per tant, qualsevol persona del món (excepte residents als Estats Units), pot copiar les seves operacions a eToro.

  1. Insights professionals del comerciant veterà Peter Brandt

Els fonaments del comerç es poden aplicar a qualsevol mercat públic de diverses classes d’actius, inclòs el mercat de criptomonedes. Amb més de quatre dècades d’experiència en el comerç, Peter Brandt és un comerciant de renom que ha estat negociant des dels primers dies de negociació de futurs al Chicago Mercantile Exchange (CME). També va publicar un best-seller anomenat Diari d’un comerciant professional de productes bàsics. Per tant, Brandt és un recurs altament creïble per aprendre més sobre els mecanismes comercials tradicionals. Creient en Bitcoin, Brandt ha defensat el seu potencial a llarg termini i ha creat diversos vídeos específics de criptomonedes sobre el comerç de Bitcoin i els moviments generals del mercat.

Copieu el comerç per automatitzar la vostra cartera

Una alternativa encara més fàcil d’aprofitar els principals operadors de criptografia és registrar-se per copiar plataformes comercials que permetin als nous operadors generar beneficis sense haver d’executar operacions basades en la seva relativa inexperiència. El comerç de còpia permet als usuaris veure les accions dels comerciants experimentats i amb coneixements en temps real i executar estratègies de negociació automàticament en funció de qui segueixen. L’aprofitament de l’experiència de comerciants qualificats permet als usuaris exposar-se a estratègies altament complexes que normalment haurien d’afrontar per si soles, millorant així significativament la seva probabilitat d’obtenir guanys financers.

Una de les plataformes més populars per al comerç de còpia de criptomonedes és CopyTrader d’eToro, que permet als usuaris replicar automàticament la cartera de comerciants qualificats que triïn. Sense cap comissió de gestió ni costos ocults implicats en el procés, CopyTrader és una manera excel·lent d’iniciar el vostre viatge en criptomoneda aprofitant els comerciants autoritzats que tenen un historial comprovat de guanyar diners..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me