Contractes d’opcions de venda a l’intercanvi de derivats de futurs Huobi

La volatilitat associada a criptomonedes com Bitcoin (BTC) està accelerant la creació d’oportunitats de cobertura per als operadors del mercat. Les opcions de criptografia augmenten com a estratègia òptima de gestió de riscos, amb els comerciants que seleccionen si volen comprar o vendre aquestes opcions per tal de cobrir les seves posicions.

Una opció fa referència a un derivat financer que dóna al comprador l’oportunitat (però no una obligació) de comprar o vendre un actiu en un moment predefinit. Hi ha dues classes principals d’opcions (trucades i pujades), la primera, que permet al titular una oportunitat (no obligació) de comprar un actiu específic a un temps i preu predefinits (preu de vaga), mentre que el segon ofereix una oportunitat de vendre.

Opcions compradors i venedors

En tots els comerços hi ha almenys dues parts, els compradors i els venedors. El mercat d’opcions de criptografia també implica compradors i venedors, en funció de l’estratègia adoptada pels comerciants. Si són alcistes, els comerciants opten per comprar trucades i vendre posades, mentre que els sentiments són baixistes.

Un famós refrany del mercat d’opcions (“les opcions es fan per vendre”) té ressò entre la majoria dels comerciants, ja que les opcions tendeixen a afavorir el venedor d’opcions. L’article explica els avantatges de vendre opcions i alguns riscos que comporta la venda d’opcions.


Per què algunes persones estan disposades a vendre opcions?

Les opcions de compra ofereixen al comerciant un potencial de risc limitat i una possibilitat de beneficis il·limitada. Tot i l’increment de la compra d’opcions, la venda d’opcions s’arrela al mercat de valors i criptogràfics, i això per una raó: la decadència temporal.

A mesura que s’acosta la data de caducitat dels contractes d’opcions, el valor de les opcions esdevé inútil treballant en avantatge del venedor d’opcions. A mesura que disminueix el temps, els inversors no estarien disposats a comprar una opció, ja que es redueixen les possibilitats d’exercir-la mentre es guanyen diners (amb beneficis)..

“La decadència del temps, també coneguda com a theta, és simplement la taxa de disminució del valor de la prima d’una opció a causa del pas del temps. La decadència del temps s’accelera a mesura que s’acosta el temps fins a la caducitat ”. – Explica Investopedia.

Com s’ha explicat anteriorment, les opcions de compra són negatives per a un theta negatiu ja que el valor de l’opció es redueix a mesura que passa el temps. En comparació, la venda de trucades i de trucades suposa un comerç theta positiu. Això significa que el venedor de l’opció obté més beneficis del contracte a mesura que s’accelera el temps.

Si el preu continua cap a la data de caducitat o, pitjor encara, es mou lentament en la direcció correcta, però no pot superar el theta negatiu, el comprador de l’opció perdrà diners mentre els venedors guanyin el preu de l’opció (prima).

Per què és rendible vendre opcions

Després d’entendre per què és rendible la venda d’opcions, en aquesta secció destaquem alguns dels motius i ocasions que donen pas a vendre opcions.

  • Un mercat pla: Si creieu que el preu de l’actiu subjacent es mantindrà fix o experimentareu una volatilitat molt baixa, podeu vendre opcions per obtenir la prima.
  • Comerç de theta positiu: Com es va esmentar, les opcions de venda ofereixen un comerç positiu de tipus theta, a mesura que a mesura que s’acaba el contracte, augmenta la possibilitat d’obtenir la prima pagada. La volatilitat implícita també disminueix i el temps expira afavorint els venedors.
  • Construint estratègies comercials: Les opcions de venda també ofereixen combinacions d’estratègia flexibles, com ara vendre una opció de trucada coberta, tal com s’explica aquí.

Després d’aconseguir els avantatges que gaudeixen els venedors d’opcions, a continuació ens centrarem en el millor intercanvi per comprar i vendre opcions de criptomoneda, l’intercanvi Huobi..

Opcions de venda a Huobi exchange

Les opcions de venda poden ser una via cara o traïdora com a estratègia comercial, especialment en criptografia, que és molt volàtil. No obstant això, Huobi Futures ofereix una plataforma eficient i rendible per vendre i comprar opcions. Els usuaris poden canviar les opcions de Huobi sempre i quan sigui mitjançant APP, web i API. L’intercanvi supera els seus companys en diversos factors, inclosos:

  • Baixa barrera d’entrada: El valor nominal de les opcions Huobi Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) s’estableix en 0,001 BTC i 0,01 ETH respectivament;
  • Cotitzat en dòlars: Les opcions de Huobi es citen a l’stablecoin de Tether, USDt. Això ofereix al comerciant comoditat, ja que pot canviar múltiples criptos amb USDt. A més, els estats de pèrdues i guanys cotitzats en USDt faciliten que els comerciants comptabilitzin les seves operacions d’un cop d’ull;
  • Sense restriccions: A diferència de la majoria dels principals intercanvis de criptografia, Huobi no té cap restricció a la venda d’opcions. La majoria d’aquests intercanvis de derivats criptogràfics demanen al comerciant que sol·liciti una qualificació especial per vendre opcions
  • Tarifa preferencial: Huobi Futures proporciona Programa VIP i Programa Market Maker, amb el qual la bonificació de la tarifa del fabricant és de fins a 0,003 USDT per contracte per a opcions de BTC.

Tir de partida

La venda d’opcions ofereix als usuaris una sortida quan creuen que la volatilitat dels preus es mantindrà baixa a curt termini. Huobi ofereix als usuaris una plataforma lliure de restriccions i fàcil d’utilitzar per comprar i vendre opcions amb l’objectiu d’incrementar les estratègies comercials en el mercat de criptografia volàtil..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me