Conèixer els impostos i la criptografia

L’impost no ha de ser tributari, segons l’antic eslògan de HMRC, i sempre que tingueu coneixement de les normes que també pot aplicar-se a la inversió criptogràfica..

Veure bitcoins, litecoin i altres actius augmentar i baixar de valor fan que la inversió en criptografia sigui un passatemps emocionant i potencialment rendible. Però, com passa amb la majoria de les coses de la vida, si guanyeu diners, esteu obligat a pagar-ne una part al contribuent.

Per ajudar-vos a entendre si podríeu deure impostos, proveu-ho calculadora d’impostos d’eToro – Simplement afegiu els vostres negocis de criptografia, a més dels guanys d’altres actius, i la calculadora funcionarà si podríeu deure impostos. També podeu descarregar el fitxer per mostrar-lo a un assessor o professional fiscal.

calculadora de criptografia

També podeu escoltar eToro UK, HMRC, Deloitte i ICAEW seminari web sobre impostos criptogràfics, el panorama criptogràfic actual i el futur de la criptografia. O fes un cop d’ull a la nostra manera fàcil d’entendre infografia d’impostos criptogràfics


Aquí examinarem algunes de les maneres principals en què podeu acabar amb una factura fiscal, però també com podeu compensar-ne una part. Aquesta no és una llista exhaustiva, però té la intenció de ressaltar alguns dels punts clau que cal tenir en compte.

Impost sobre la Renda

Tots estem acostumats a la sensació de treballar molt durant tota la setmana només per veure com el fiscal cobra una part del nostre salari. Amb la inversió en criptografia, és possible que hagueu de patir el mateix.

Tot i que tocar un botó “comprar” o “vendre” no és el mateix que treure un torn de 12 hores, en alguns casos, HMRC pot classificar les vostres accions com a guanyar ingressos.

Si el contribuent sospita que la vostra activitat de compra-venda constitueix un “comerç”, us podria donar una factura sobre els guanys que obtingueu.

Tanmateix, el comerç, almenys pel que fa als mercats financers, és una carrera a temps complet, de manera que hauríeu de fer un nombre important de transaccions per despertar l’interès del contribuent..

Fins ara, no hi ha límits publicats al voltant del que podria implicar la “negociació”, però val la pena ser-ne conscients.

La mineria pot atraure l’impost sobre la renda, ja que es pot percebre que és feina. Tot i ser l’ordinador que posa les hores necessàries per dur a terme els càlculs complexos per col·locar transicions a la cadena de blocs, és l’únic que l’impost té per guanyar-se el guany..

Fins ara, HMRC no ha publicat el límit superior de la mineria lliure d’impostos, però si teniu un soterrani ple de discos durs giratoris minant dia i nit, un cop a la porta del fiscal podria ser una cosa a tenir en compte..

Impost sobre les plusvàlues

La CGT és un dels fets de la vida adulta que pot semblar una mica injust.

Compreu un disc a la venda d’un maleter de cotxes que resulta ser l’últim enregistrament d’Elvis: HMRC vol una part dels beneficis. Algú us regalarà una petita xemeneia que esdevingui una relíquia clau de la revolució russa: el fiscal vol la seva part del que la veneu a Moscou.

I així passa amb la criptografia. Si veneu un actiu per un preu superior al que vau pagar per això, és possible que sigui responsable de CGT. Tot i que aquest és el punt d’invertir en qualsevol actiu, HMRC vol una part de l’acció.

impost sobre la plusvàlua

La regla CGT s’aplica tant si vau comprar les fitxes fa anys quan vau escoltar que algú esmentava bitcoins a l’autobús, vau oblidar-les, després les veníeu al màxim el 2017 o, fins i tot, només compràvem el dilluns i veníeu el divendres..

També s’aplica si algú us regala fitxes o a canvi d’una altra cosa.

Però recordeu, no és el procés de rebre’ls el que us fa responsable, és la venda de beneficis que li importa a HMRC.

Compensació

Però hi ha bones notícies.

Com passa amb tots els impostos, hi ha maneres de compensar la vostra factura. Amb l’impost sobre la renda, igual que amb el vostre salari diari, les despeses que pagueu per poder fer la feina poden compensar la responsabilitat.

És possible que no necessiteu botes de treball, barret o MBA per comprar fitxes, però hi ha certs articles que legítimament podríeu necessitar per operar criptogràfics i obtenir-ne ingressos..

CGT també ofereix algunes oportunitats de compensació útils que val la pena explorar. Per exemple, cada any podeu guanyar 12.000 lliures esterlines abans de començar CGT. La quantitat s’ajusta (normalment a la pujada) anualment, així que estigueu al dia.

A més, podeu reclamar despeses de devolució contra l’obligació tributària per tot el que necessiteu per millorar, mantenir o fins i tot comprar i vendre l’actiu que us ha proporcionat beneficis..

Tot i que al món dels actius físics, això es pot estendre a l’emmagatzematge d’un cotxe clàssic o la renovació d’una casa, a la criptolanda això pot significar pagar carteres segures o publicitat per als compradors / venedors de les vostres fitxes..

Val la pena fer la vostra investigació aquí, ja que pot ser una manera d’evitar esborrar els vostres beneficis i podeu compensar la vostra CGT fins a quatre anys..

Depèn de vosaltres

Hi ha una cosa clau que cal recordar amb tot això: la responsabilitat de tot això és vostra.

Heu de declarar a HMRC els guanys, guanys i compensacions, i ho heu de fer a temps. De la mateixa manera que heu de completar una declaració d’impostos cada any (o demaneu-li al vostre empresari que ho faci per vosaltres), també ho és amb la criptografia.

Si el contribuent ve trucant (o més probablement us envia una carta), la ignorància no és cap defensa. Depèn de vosaltres estar informat.

I no us penseu que HMRC tampoc no sap què feu. Tots els corredors regulats per l’autoritat de conducta financera del Regne Unit informen anualment de tots els comerços realitzats a la seva plataforma a HMRC.

A més, recordeu que el fiscal té amplis poders per entrar en comptes bancaris i mirar el que hem estat fent tots … i prefereix que es mantingui al corrent que haver d’esbrinar-ho per ell mateix..

Finalment, HMRC necessita que informeu del que deu en la moneda oficial del Regne Unit, en lloc de USD, que és el valor habitualment de la criptografia. Hi ha moltes calculadores en línia que us poden ajudar a fer-ho, amb dades que es remunten anys enrere, de manera que pot veure amb precisió el que heu fet (o perdut).

Tot pot sonar onerós, però això és la vida de vegades. És millor mantenir-se al costat dret del contribuent, fins i tot es pot fer amic.

Els criptoconjunts són instruments volàtils que poden fluctuar àmpliament en un termini molt curt i, per tant, no són adequats per a tots els inversors. A part dels CFD, el comerç d’actius criptogràfics no està regulat i, per tant, no està supervisat per cap marc normatiu de la UE. El seu capital està en risc.

eToro no representa cap entitat governamental. Haureu de consultar amb un professional fiscal o HMRC si esteu pagant l’import adequat de l’impost.

Aplicable només als contribuents del Regne Unit.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me