Gràfics de preus històrics de CNY / USD: historial de preus de iuans xinesos

El CNY és una abreviatura del Yuan Renminbi xinès, que és el terme general de la moneda de la República Popular de la Xina (RPC). El Renminbi (o Yuan) està format per 10 jiao i 100 fens. Es coneix com RMB o es representa amb el símbol ¥. També val la pena esmentar que Yuan i Renminbi es consideren una unitat, però amb dos termes separats, perquè Renminbi és el nom oficial de la moneda, que va ser introduït per la República Popular Comunista de la Xina el 1949. és “la moneda del poble”. El yuan és el nom d’una unitat de la moneda renminbi. Per tant, les coses costen 1, 10 o 100 iuans, per exemple, en lloc de Renminbi. De tota manera, el Renminbi és emès pel Banc Popular de la Xina, controlat per la RPC, pel qual el Yuan s’emet en bitllets (bitllets) en les denominacions següents: un, cinc, 10, 20, 50 i 100.

Pel que fa al USD, USD és una abreviatura del dòlar nord-americà, que és la moneda oficial dels Estats Units d’Amèrica. Un dòlar nord-americà o dòlar nord-americà es divideix en 100 cèntims o en 1.000 fàbriques a efectes comptables i fiscals (símbol: ₥). La moneda sol representar-se amb el símbol $ o US $, per diferenciar-la de la resta de monedes basades en dòlars. També val la pena esmentar que el dòlar nord-americà, de vegades anomenat dòlar verd, és la moneda més utilitzada en activitats a tot el món. Com a resultat, aquesta moneda es considera una moneda de referència. A part d’això, el dòlar nord-americà s’accepta com a moneda oficial en molts països fora dels EUA.

Actual CNY / USD Preu: $

CNY / USD

 

Taules de dades històriques:


Dades històriques de preus CNY / USD

Canvi diari

DataPreuOpenHighLowChange%

 

Canvi mensual

DataPreuOpenHighLowChange%

Què és el CNY / USD (Yuan xinès Renminbi / Dòlar americà)?

El parell de divises CNY / USD s’està popularitzant amb el pas del temps i el motiu d’aquest fet es podria associar a un gran interès per l’economia xinesa. El parell CNY / USD fa referència a la moneda renminbi xinesa i al dòlar nord-americà. El Renminbi és la moneda oficial xinesa (de vegades anomenada RMB), com ja hem esmentat. Cada unitat de la moneda es coneix com a Yuan.

Parlem de l’especialitat de la parella; aquest parell de divises és el més popular que conté la moneda xinesa i el vuitè més cotitzat al mercat internacional de divises. Quan es combina amb el dòlar nord-americà, es considera un maridatge exòtic. Per això, és el més adequat només per als inversors amb més experiència.

Per què els comerciants trien el parell CNY / USD??

Val la pena recordar que el par CNY / USD és un parell de divises exòtiques, ja que agrupa la principal moneda nord-americana amb una moneda emergent, el yuan xinès. Com a resultat d’una menor negociació d’aquest parell, en comparació amb els parells Cross i Major, hi ha menys liquiditat del mercat, cosa que comporta un cost de negociació més alt. Tot i això, hi ha molts avantatges a l’hora de triar el parell exòtic CNY / USD.

Previsibilitat – Com a resultat d’un menor volum de negociació i un ritme de negociació més lent en el parell de divises CNY / USD, es pot predir l’acció de preus amb més rapidesa, cosa que fa que les operacions a llarg termini siguin una possibilitat.

Menys comerciants – Les operacions de parells de divises CNY / USD tenen un cost superior en comparació amb altres parells importants. Si es combina amb la menor exposició d’aquest emparellament a la comunitat comercial mundial de Forex, significa que els especuladors i els inversors ocasionals queden exclosos del mercat. Això fa que hi hagi menys comerciants.

Oportunitats de diversificació – Les operacions de parells de divises CNY / USD normalment atrauen inversors més experimentats que volen desenvolupar una cartera d’inversions més diversa. Per tant, el parell CNY / USD els permet provar un mercat més inusual, que tendeix a obtenir més beneficis.

Oportunitats desafiadores – El parell de divises CNY / USD es considera un dels parells únics del mercat de divises, que proporciona una oportunitat més difícil per a inversors experimentats en divises i els permet construir els seus plans i fórmules per aconseguir un nivell d’èxit comercial més alt..

Factors principals que influeixen en el parell de divises CNY / USD

El parell de divises CNY / USD normalment es veu afectat per factors que afecten el valor del Yuan Renminbi de la Xina i del dòlar nord-americà en relació entre si i amb altres monedes. Per tant, el diferencial de tipus d’interès entre el Banc Popular de la Xina i la Reserva Federal (Fed) influirà significativament en el valor d’aquestes monedes en comparació. Tot i això, els comerciants vigilen els calendaris econòmics, ja que les notícies d’alt impacte tenen un efecte important sobre el parell de divises CNY / USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me