Venceu el “Crypto Exchange Blues” responent a aquestes 5 preguntes importants

Si tot just comenceu amb la criptomoneda o aprofundiu, esteu entrant en un ecosistema que té una certa complexitat. La majoria dels principiants saben que hi ha diferents opcions d’intercanvi, però menys d’ells entenen la comparació d’aquests intercanvis. Ara mateix, algunes de les preguntes més importants que poden tenir els comerciants són la legitimitat i la credibilitat dels intercanvis i dels seus operadors. Però també hi ha altres preguntes que cal respondre. Presteu atenció a aquestes grans preocupacions habituals que tenen les persones quan s’endinsen en la criptografia. Us informareu més sobre allò que hi ha i podreu gestionar millor la vostra pròpia cartera d’actius.

A continuació, es detallen cinc de les preguntes que els comerciants solen fer-se, a mig camí d’una compra de criptografia:

1. “Qui hi ha darrere d’això?”

De moment, el comerç i la inversió en criptomonedes es troben una mica sota la pistola d’alguna manera.

Un dels exemples més destacats és l’intercanvi BitMex. Fa només uns mesos, aquest era un lloc habitual per fer negocis en l’intercanvi d’un actiu criptogràfic o fiat per un altre.

Ara, el conseller delegat Arthur Hayes està detingut i es persegueixen altres líders màxims per investigadors governamentals que afirmen que els operadors BitMex no van reprimir prou el blanqueig de diners ni van requerir els tipus adequats de verificacions i credencials per als grups d’interès. Això no sol inspirar confiança!

BitMex tampoc és l’únic exemple. Darrerament, Star Xu, líder d’OKEx, també va ser arrestada i diversos altres operadors estan ara a l’abast, ja que els reguladors federals de països com els Estats Units i la Xina es posen seriosament al corrent de les activitats de criptomoneda no registrades i sense llicència..

Amb això en ment, una de les preguntes inicials més grans del comerciant és: qui hi ha darrere d’aquesta plataforma? Funcionen d’acord amb les regles o simplement les fan volar?

2. “Compatible aquest canvi?”

Seguint aquesta primera pregunta, els comerciants es pregunten si una borsa determinada ha infringit les normes establertes pels reguladors..

En general, molts països requereixen que un operador tingui una llicència concreta (o proporcioni informes regulatoris transparents) per assegurar-se que l’intercanvi s’executa d’una manera determinada. En cas contrari, el potencial de diversos tipus de blanqueig de diners i fraus és força generalitzat.

En molts casos, és relativament fàcil esbrinar la bona fe del vostre intercanvi quant a la regulació. Però abans que les agències comencessin a ser agressives amb els intercanvis, els comerciants no sempre feien aquesta investigació. Llavors es van trobar a cegues mentre els seus intercanvis favorits van caure. Fins i tot els intercanvis populars com Binance que semblaven fer-ho tot bé i probablement haurien de revisar les seves normes KYC a la llum de l’activitat reguladora actual.

3. “Què passa si perdo?”

Alguns comerciants de criptomonedes estan prou familiaritzats amb la terminologia i la forma de canviar criptomonedes fiduciàries, o viceversa. Tenen alguna forma d’estratègia en termes d’adquisició d’actius, determinar la base de costos i, en última instància, obtenir beneficis quan s’han retirat les seves monedes.

Les seves preocupacions són més sobre la volatilitat del mercat de criptomonedes. I és volàtil. No es pot negar això. Tot el que heu de fer és mirar els valors de Bitcoin entre el seu pic anterior de 20.000 dòlars i el seu valor actual d’uns 16.500 dòlars. No cal gaire res perquè Bitcoin perdi o guanyi la meitat del seu valor o més, de manera que els comerciants poden estar comprensibles.

En borses com Currency.com, els comerciants poden aprofitar les alertes de preus en temps real i bloquejar comandes de stop loss garantides per ajudar a prevenir problemes amb bloquejos flash o altres combustions espontànies d’un mercat criptogràfic concret. També hi ha eines per emmagatzemar carteres i diversos recursos per a principiants per fer-ho tot més transparent.

4. “Què diables comercialitza el marge?”

Currency.com també ofereix un major apalancament que altres borses. En alguns casos, els comerciants poden utilitzar diversos centenars de vegades el valor de la seva inversió inicial per jugar a una criptomoneda.

La clau aquí, però, és entendre el vostre risc. Comerçar amb marge significa que si perdeu, esteu enganxat a obtenir amortitzacions molt més grans que les que vau introduir originalment al mercat.

Un altre bon consell és aprofitar els derivats de criptografia, com ara futurs i opcions, on podeu aprofitar més sense acabar deure muntanyes de diners si el vostre pla de joc no es completa. L’estratègia única del comerç d’opcions ofereix als aficionats a les criptomonedes més alternatives. Poden perseguir la recompensa sense augmentar el risc de la manera tradicional que feu si compreu un patrimoni o un actiu al marge.

5. “Quines opcions tinc?”

També és important que un intercanvi tingui en joc moltes classes d’actius diferents. Els diaris financers sovint parlen de criptomonedes “en rampes” on els titulars de moneda fiduciària poden canviar fàcilment en un actiu digital. Els comerciants també avaluen els parells de criptomonedes que permeten pivotar o diversificar una estratègia de criptomoneda. Amb més de 1500 actius i la possibilitat d’operar amb oportunitats de tokenització d’actius, Currency.com combina compliment normatiu acurat i va establir la legitimitat comercial amb un ampli nou menú d’opcions per cobrir, diversificar i, en última instància, innovar en inversions en criptografia i defi. És realment un món completament nou i en el qual els comerciants poden estar segurs si saben que els intercanvis estan jugant a pilotes amb les agències reguladores.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me