Top 5 intercanvis de bitcoins entre iguals (P2P) a l’Índia

L’ecosistema de criptomonedes de l’Índia està creixent en el nombre de titulars de criptografia, els volums negociats, els intercanvis disponibles i els desenvolupaments en el camp. Bitcoin (BTC), en particular, està assistint a un augment de la demanda a l’Índia amb l’augment del nou intercanvi entre iguals (P2P) en els darrers mesos. 

En els darrers anys, els intercanvis P2P han cobrat vida, desafiant els intercanvis centralitzats, oferint als usuaris un mercat directe per comprar BTC amb pocs requisits de KYC i serveis sense custòdia. A països en desenvolupament com l’Índia, la indústria P2P guanya tanta força que les borses centralitzades com OKEX van començar a oferir un mercat igualitari. 

Creixement dels intercanvis P2P a l’Índia

Des que el Tribunal Suprem de l’Índia va anul·lar la prohibició general de criptografia del banc central (Reserve Bank of India (RBI)), el mercat de Bitcoin P2P ha augmentat fins als nous màxims històrics del país. Segons UsefulTulips, les operacions setmanals entre dos dels principals intercanvis de P2P Bitcoin, LocalBitcoins i Paxful, van assolir un màxim rècord de 4,4 milions de dòlars la setmana que va acabar el 4 d’agost.. 

Localbitcoin PaxfulGràfics combinats d’operacions de Bitcoin P2P completats a Paxful (morat) i LocalBitcoins (Blau) a l’Índia (Imatge: Usefultuips)


Abans d’examinar alguns dels millors intercanvis P2P BTC a l’Índia, fem un pas enrere i ens centrem en el funcionament dels intercanvis P2P i per què són importants. 

Els intercanvis Bitcoin de peer-to-peer són diferents dels borses criptogràfics centralitzats normals, ja que compren BTC directament a una persona que estableix el preu en lloc d’un llibre de comandes. Els intercanvis P2P permeten als usuaris trobar el millor preu per a Bitcoin i oferir una llista d’opcions de pagament. 

Alguns dels avantatges dels intercanvis P2P Bitcoin inclouen taxes de negociació baixes, privadesa i carteres sense custòdia per reduir els atacs d’un sol punt de fracàs. Per garantir que es minimitzin els hacks i les estafes, els serveis de Bitcoin P2P ofereixen serveis de dipòsit durant les operacions.

Taula 1: Comparació dels principals intercanvis de Bitcoin P2P a l’Índia

  Intercanvi Comissions de dipòsit Suport de diverses monedes Opcions de pagament Seguretat KYC / AML
LocalBitcoins No No Múltiples Alt Alt
OKEX P2P No Múltiples Excel · lent Moderat
Paxful No No Múltiples Alt baix
WazirX No No Múltiples Excel · lent Alt
Binance P2P No Múltiples Excel · lent Molt alt

Per tant, quins són alguns dels millors intercanvis de Bitcoin P2P a l’Índia?

1. Paxful 

Fundada el 2015 per Ray Youssef i Artur Schaback, Paxful, un intercanvi global P2P només amb Bitcoin, s’ha convertit en l’intercanvi P2P més gran en volum de negociació a tota l’Índia. El gràfic següent mostra l’augment dels volums de negociació de Paxful el 2020. 

PaxfulPaxful

L’intercanvi P2P ofereix més de 300 opcions de pagament, incloses transferències bancàries, targetes de crèdit / dèbit, carteres en línia i criptomonedes. De les 337 opcions, 26 són carteres habilitades per a criptografia, incloses USDt, DOGE, ETH, XRP, LTC, NEM, etc.. 

PaxfulGlobus: volums comercials diaris impacients durant tot el 2020 (imatge: Usefultulips)

Es cobren taxes del 0,5% al ​​5% segons el mètode de pagament seleccionat, sense cap cost per als compradors. Les retirades a carteres externes de la cartera Paxful es cobren a 0,0005 BTC. 

Els usuaris no verificats de Paxful es limiten a un límit de negociació i retirada de 1.500 dòlars cada any. Per canviar quantitats més altes, els usuaris han d’introduir nivells d’informació de verificació KYC addicionals.

visita Paxful

2. OKEX

OKEX, un dels intercanvis de criptografia més grans del món, va llançar el seu intercanvi de peer to peer Bitcoin a l’Índia a principis d’agost amb una liquiditat profunda, zero comissions de negociació a P2P i un procés KYC ràpid. L’intercanvi permet als ciutadans indis comprar i vendre la moneda estable de Bitcoin i Tether, USDt, mitjançant rupies índies amb les principals passarel·les de transferència bancària com UPI, IMPS, Neft i RTGS.

OKEx P2pPlataforma de negociació entre iguals de Bitcoin i USDt d’OKEX (Imatge: OKEX)

Únic d’altres borses P2P, OKEx permet als usuaris canviar entre la llibreta de comandes i el mercat P2P per trobar les millors tarifes per BTC i USDt. La plataforma ofereix comissions de transacció del 0% mentre connecta directament les carteres dels usuaris a la plataforma de negociació principal. L’intercanvi permet un límit de retirada de fins a 500 BTC per a usuaris no verificats diàriament amb usuaris VIP capaços de retirar entre 600 BTC i 2000 BTC en set nivells.. Aquí és el procés pas a pas per realitzar la negociació P2P a OKEx.

Pros: 

  • Ràpid,
  •  Segur, 
  • Molt líquid, 
  • Fàcil d’inscriure 
  • Cànon zero en operacions. 
  • Accés d’un compte únic a totes les necessitats de negociació. El mateix compte que utilitzeu per a la conversió d’INR a criptogràfics, podeu accedir al comerç al comptat, a una alta taxa d’estalvi en USDt mitjançant una guardiola correcta i als seus IEO molt populars.

Contres: 

  • Encara relativament jove al mercat

visiteu OKEx

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins presumeix de ser el primer intercanvi de bitcoins P2P a obtenir l’adopció generalitzada a l’Índia. Des de principis d’agost, la borsa P2P va registrar 3,7 milions de dòlars a l’Índia, només millorada per Paxful, el seu volum de negociació més alt de dues setmanes el 2020. 

Localbitcoins

LocalBitcoins permet als usuaris canviar moneda local, és a dir, només rupies índies en BTC. La plataforma proporciona un dipòsit de garantia per facilitar el comerç entre usuaris que no cobren cap comissió pels dipòsits. Les retirades es cobren a 0,0001 BTC i les transaccions comercials al 0,5% tant per a compradors com per a venedors. L’intercanvi té un límit de negociació anual de 1.000 dòlars per a usuaris no verificats amb quantitats més elevades que s’ofereixen als clients de nivell 1, nivell 2 i nivell 3.. 

LocalbitcoinsGràfic que mostra el creixement de LocalBitcoins a l’Índia (Imatge: Coin.dance)

LocalBitcoins ofereix una àmplia gamma de més de 200 opcions de pagament en INR, incloses les transferències bancàries, PayPal, PayTM, Google Pay i PhonePE, etc. A l’intercanvi no hi ha opció de persona a persona (efectiu) per motius de seguretat..

Pros: Opcions de compra i liquiditat més altes que els intercanvis entre iguals

Contres: Té un estricte sistema de compliment de KYC per als usuaris.

Visiteu LocalBitcoins

4. WazirX, impulsat per Binance Exchange

Intercanvi criptogràfic indi, WazirX ofereix un intercanvi P2P que coincideix automàticament que coincideix directament amb la vostra comanda de compra amb un venedor. Actualment, la plataforma WazirX P2P només ofereix un criptogràfic, USDt, que es pot canviar per més de 100 criptos a la pàgina del mercat de la borsa. L’intercanvi té zero comissions de dipòsit i transacció, cosa que el converteix en el més barat dels intercanvis P2P a tota l’Índia.

WazirXWazirX P2P

El canvi P2P permet una compra mínima de 5 USDt (~ 77 INR) i un límit màxim de retirada de 10.000 USDt. WazirX utilitza requisits mínims únics de retirada per a cada criptomoneda, tal com es veu aquí. Actualment, els usuaris de KYC’d poden retirar un mínim de 0,001 BTC i un màxim de 3 BTC cada 24 hores.  

Pros: Adequació automàtica de compradors i venedors 

Contres: Només ofereix compres USDT a la plataforma P2P

Visiteu WazirX

5. Hodlhodl.com

Hodlhodl.com és una plataforma global multisig de Bitcoin P2P que ofereix serveis sense custòdia en la compra i venda de BTC a través d’una xarxa d’iguals. El canvi cobra una comissió màxima del 0,3% a cadascuna de les parts del comerç, que arriba al 0,6% en cada operació. L’intercanvi garanteix la seguretat mitjançant un dipòsit de garantia creat especialment a través de contractes Multisig (P2SH). Això proporciona un accés especial als fons del dipòsit de garantia en cas de fallida operativa. 

Hodl HodlFont: hodlhodl.com

Actualment disponible a més de 150 països, Hodlhodl.com ofereix una àmplia llista d’opcions de pagament que inclouen PayPal, operacions en efectiu, Western Union, transferències bancàries, SWIFT i diverses criptomonedes, incloses ETH, USDt i TUSD..

Pros: Manca de compliment KYC / AML

Contres: Els comerciants augmenten els preus de BTC per sobre del 30% del preu de mercat

Visiteu HodlHodl

Conclusió 

A mesura que Bitcoin continua trencant nous nivells de resistència, els intercanvis entre iguals proporcionen un camí clar cap als usuaris dels països en desenvolupament per incorporar-se als actius digitals. El creixement d’OKEX, PaXful i Localbitcoins mostra que hi ha una demanda de Bitcoin a tota la democràcia més gran del món. Actualment, aquests intercanvis ofereixen la liquiditat més profunda per als usuaris de l’Índia, alhora que ofereixen una plataforma segura per completar les operacions de P2P Bitcoin.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me