Tokenització de béns immobles: expectatives poc realistes o futur brillant?

Què encén el desig de progrés tecnològic? La majoria de les vegades és la necessitat de millorar, canviar alguna cosa per millor. Tots els empresaris que tinguin el somni, tard o d’hora, comencen a buscar oportunitats per obtenir un bon finançament i fer realitat el seu somni. Comencen a buscar una manera de rebre inversions lucratives per a les idees potencials. La tokenització dirigida per blockchain s’ha convertit en una tendència que aglutina molts projectes amb un objectiu unificat. Milions de dòlars invertits en aquest camp van alimentar els projectes més controvertits i van ajudar a inventar solucions no convencionals. Ha complert les expectatives al llarg dels anys? Improbable. Però la història ens diu que un cop falla una determinada idea, potser no hi haurà res de dolent: s’ha de canviar l’enfocament per aconseguir l’èxit.

Tokenized esperances per a un millor demà

Quines revelacions hi ha darrere de les paraules enganxoses i els eslògans cridaners? La tokenització és la forma de canviar els actius del món real mitjançant la transició a la DLT, també conegut com blockchain. Aquest enfocament ajuda a augmentar la liquiditat, eliminar intermediaris d’una àmplia gamma de classes d’actius, millorar la transparència i la rapidesa en el camp digital a causa de la naturalesa immutable i fiable d’aquesta tecnologia..

Durant els anys plens de mania criptogràfica, quan va sorgir la idea del crowdfunding per a startups basades en blockchain, també coneguda com Oferta inicial de monedes, es va fer viral, hem observat nombrosos intents de portar al mercat diversos actius del món real amb l’objectiu més evident de capitalitzar.

Tot i així, la correcció de Bitcoin i la caiguda d’altcoin van congelar el cor de molts entusiastes durant els episodis greus i infames hivern criptogràfic del 2018/2019. Des de llavors, el nombre de titulars cridants també va disminuir. Al seu torn, la característica ferma de la cadena de blocs per proporcionar confiança màxima veu el nombre creixent de casos d’ús; per exemple, la intenció infame i més infame de Ford i BMW de recolzar els ‘certificats’ DLT és dirigit a combatre frau de cotxes usats.


El 2021 es va fer evident que ni els sòlids responsables financers i empresarials ni els usuaris minoristes donaven suport a la idea d’adopció massiva. Fins al dia d’avui, els experiments continuen fins i tot obtenint èxit. No falten les idees i les més controvertides s’estan fent realitat: per exemple, la col·lecció tokenitzada d’un sol malt escocès que ha llançat recentment a la borsa de Singapur. Una altra estranya revelació va destacar Rick i Morty criptografia es va vendre per un sorprenent 150.000 dòlars a la plataforma propietat de Gemini.

Per què ha fracassat una de les tendències més prometedores fins ara? Hi ha hagut avenços gairebé a tot arreu possibles, impulsats pel desig de trobar nous casos d’ús, els adoptants de cancanització de blocs van intentar colpejar el màxim d’ocells amb aquesta pedra tecnològica en particular. Des de col·leccions d’obres d’art i valors fins i tot diamants preciosos, cotxes de luxe exòtics, esports i béns arrels: les promeses de millores en el camp DLT s’han apoderat de la ment de molts empresaris a nivell mundial. El mercat immobiliari va recaptar fons de manera molt rendible, ja que moltes empreses van aconseguir agafar impuls, establir campanyes de finançament col·lectiu amb èxit i aconseguir milions per finançar els desenvolupaments..

Potser, per pagar més aviat el seu luxós i exòtic oci? Durant la bogeria ICO, diverses plataformes van guanyar inversions que van ascendir a desenes de milions de dòlars nord-americans. Tot i això, s’ha conegut com a projectes més prometedors va resultar a càrrec de jugadors i estafadors il·lícits, que donen lloc a plataformes falses, estafes de sortida i fugides amb bosses plenes de diners dels inversors. En les condicions en què el projecte consistia principalment en idees exposades en els documents ben escrits coneguts com a llibre blanc, era difícil avaluar els possibles beneficis de la implementació a la vida real..

Però, què va arrossegar la idea a milions de persones a nivell mundial? La promesa de reinventar, interrompre i revigoritzar alguns mercats que no han vist avanços des de l’era dels dinosaures és, sens dubte, una gran cosa al segle XXI. A dia d’avui, el blockchain creix potencialment com a tecnologia, essent un proveïdor definitiu de confiança en el món digital.

L’ús dels serveis basats en DLT en propietats immobiliàries hauria de superar tots els desenvolupaments anteriors i proporcionar als usuaris una major liquiditat, preus més justos, tarifes més baixes per eliminar els intermediaris de l’equació, disminució del preu de la propietat del paper, bloqueig més curt període, i per descomptat, va augmentar la transparència i un bilió d’altres ajustaments. Es va comprometre a processar els acords més ràpidament, ampliant-se a una xarxa mundial de possibles inversors i amb un llindar més baix per a la corrupció financera i la manipulació que es fa massa sovint.

Però, realment, la roda necessita reinventar-se? Quan la idea finalment es va incloure només en dígits i contractes intel·ligents, va tenir tot el seu sentit. Més tard, quan va arribar als mercats, els participants van descobrir que no hi ha cap prova evident que el model de tokenització millori els processos per valer la pena..

Les ofertes de tokenització van arribar als inversors privats inicialment, però no van poder arrossegar-les al següent nivell, el principal. La tokenització immobiliària semblava ser lucrativa, però la manca de base d’usuaris va ensopegar el seu desenvolupament per un moment. El món encara no està preparat per a una adquisició de criptografia.

Augmentar l’experiència de l’usuari

Fins l’any passat, les ofertes amb més èxit eren centrat en inversors privats i fins i tot va assegurar a algunes persones que l’adopció massiva s’acosta. Bàsicament, no ha canviat res en el procés del mercat criptogràfic global. El que va provocar el fracàs de l’adopció massiva?

Per què no s’ha creat YouTube als anys 90? Per què les xarxes socials van sorgir només al segle XXI? La mateixa història aquí: la tecnologia i les interfícies no són prou perfectes i la infraestructura del mercat no està preparada. Més enllà del concepte, també hi ha problemes amb l’absència de marcs reguladors adoptats a nivell mundial i la manca de mercat secundari.

Amb l’aparició de protocols DeFi, l’adopció de criptomonedes torna a encarrilar-se per obrir el camí al mercat massiu. Quin tipus d’infraestructura es necessita per portar les institucions tradicionals al mercat DeFi? Una possible solució de treball és permetre la tokenització de diversos actius que utilitzen la potència dels protocols DeFi emergents.

El finançament descentralitzat o el préstec P2P poden proporcionar un cicle d’acceptació més necessari, tenint en compte una major transparència que s’ofereix als usuaris. La nova dècada obrirà, sens dubte, noves possibilitats per revigoritzar la prometedora tendència de tokenització, barrejant-la amb els prometedors protocols DeFi per aconseguir finalment la visió d’un món simbolitzat que realment pugui funcionar. Reduir la bretxa entre els financers convencionals i els criptomercats pot ser possible gràcies a la millora de les interfícies i la convergència amb altres tecnologies.

Moltes empreses han estat treballant en la fitxa de béns arrels comercials i residencials, però es va fer evident que només els jugadors sòlids i no els entusiastes poden marcar la diferència en aquest nínxol. L’últim avanç en el negoci de tokenització immobiliària impulsat per Unió l’empresa ha aprofitat tot el millor de la tecnologia del mercat existent per oferir una entrada fàcil i segura en aquest mercat i té com a objectiu capar el futur de la sindicació de béns arrels comercials basada en la conjuntura del finançament descentralitzat (DeFi) basat en l’Organització Autònoma Descentralitzada (DAO).

Jointer és el primer DeFi recolzat en propietats immobiliàries comercials del món, un model de sindicació basat en blockchain que actua com una alternativa al crowdfunding i REIT comercials reals, aprofitant un model de blockchain que ofereix als inversors rendiments i liquiditat elevats amb riscos baixos..

El 2021, el primer cas d’ús de Jointer serà el de béns arrels comercials per resoldre el problema en què moltes empreses lloguen propietats durant anys i fins i tot dècades, cosa que permet als propietaris beneficiar-se del flux de caixa i de l’apreciació de la propietat. Mitjançant l’economia de sindicació, Jointer soluciona això oferint una associació conjunta als propietaris de béns arrels comercials actuals i potencials, ja que els permet contribuir amb l’1% del valor de la propietat i rebre el 50% de la propietat. Jointer ho aconsegueix aprofitant la tecnologia blockchain per crear un model de sindicació que recapti fons del públic oferint un nou tipus de classe d’actius amb el doble de rendiments que un REIT.

Fa un temps, Jointer es va associar amb STEX per oferir capacitats d’inversió úniques. STEX és una plataforma de comerç criptogràfic europea per a aquells que comercien per guanyar, que proporciona un àmplia gamma de funcions per augmentar l’experiència de l’usuari. Amb una base de clients en ràpid creixement i suport de més de 400 parells comercials, és un lloc convenient per comprar criptografia amb només targetes de crèdit o bancàries, canviar fiat a criptografia o criptar a fiat amb uns quants lliscaments al dispositiu mòbil. Fundada a Estònia, STEX compleix totes les normatives de la UE per a intercanvis de criptomonedes.

Jointer’s Funció de subhasta continuarà l’oferta dinàmica diària i els usuaris de STEX poden participar directament des de les seves carteres. Cada dia té un objectiu i una quantitat màxima possible de contribucions. Les inversions a la subhasta inclouen un 90% de protecció a la baixa, cosa que permet als inversors minimitzar el seu risc de capital, tot i que es beneficien d’algun potencial alcista. El bo de grup permet a tothom beneficiar-se d’un descompte JNTR més significatiu un cop la subhasta arriba al 100%. El Bono Individual ajuda els grans contribuents a la ronda, oferint un multiplicador que incentiva els inversors principals diaris. La bonificació no es pot cobrir, però no pot superar el límit diari de contribució del 150%, de manera que, amb una oferta diària limitada, es recomana als inversors que participin abans. De moment, JNTR només es pot comprar a la subhasta i no hi ha mercat secundari.

“Espero que l’última subhasta es pugui considerar com un exemple a seguir a la nostra indústria i continuarem millorant l’experiència de l’usuari. La convergència del DeFi amb les finances tradicionals ha començat i hi ha molt de terreny a cobrir ”- va assenyalar el fundador de STEX, Vadim Kurylovych.

El menjar per emportar

Els analistes elogien les grans esperances de cara al 2021: alguns esperen que Bitcoin s’enfronti al cel les institucions s’acumulen Criptomoneda número 1 a una escala sense precedents, mentre que altres esperen més del costat del desenvolupament tecnològic i un nou augment de DeFi.

L’esperat Acceptació d’Ethereum 2.0 introduirà més escalabilitat, elevant el llistó per als nombrosos desenvolupaments. Així, el creixent ecosistema DeFi diversificarà les ofertes i aportarà més funcions per contribuir a la integració amb els rails financers tradicionals que es convertiran en un dels principals eixos de creixement d’aquest segment..

Quan hi haurà menys capes de fricció amb l’experiència d’incorporació i el viatge de l’usuari es simplificarà, podem esperar un augment positiu a la base d’usuaris de DeFi i als projectes basats en criptomonedes. La tokenització encara té un futur brillant i la configuraran els agents del mercat amb experiència.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me