Què són les voltes anhelades i com invertir-hi?

yEarn va començar com a agregador de rendiment per a plataformes DeFi. Construït per Andre Cronje, ara és una plataforma DeFi líder, ja que el seu USP es mou cap a les cases de seguretat i l’oferta d’assegurances.

Darrere les càmeres, Anhelar Finances és una aplicació descentralitzada construïda mitjançant contractes intel·ligents d’Ethereum. Els contractes funcionen estretament amb Curve.fi, que és un fons de liquiditat per a les monedes stables. Guanya de les comissions de negociació complementades per iEarn, que també presta la vostra moneda estable en segon pla al protocol de préstec amb els millors tipus de préstec de Compound, dYdX i AAVE..

Yearn Finance troba el millor rendiment possible per a l’agricultura de rendiments de les stablecoins i altres criptomonedes per eliminar la necessitat d’una investigació costosa o un reequilibri cada vegada que alguna plataforma augmenta els seus guanys. La funció de magatzems d’Anyn Finance amplia aquesta capacitat per trobar el millor camí possible per a la inversió DeFi. Això inclou una varietat d’implementacions d’estratègies a l’espai DeFi. 

El testimoni de governança de Curve.fi és CRV. Yearn treballa estretament amb Curve per amplificar els guanys de les fitxes de la Corba. 

Què són les finances anhelades?? 


Yearn finance és el portal de la IU per connectar-se als contractes intel·ligents. 

yEARN finance és una aplicació descentralitzada basada en Ethereum que ofereix productes DeFi per a rendiments desitjats. Funciona com qualsevol altra aplicació web de tot el món, però la seva codificació es manté mitjançant contractes intel·ligents. 

El testimoni de governança per a Yearn.finance és YFI. Yearn finance ofereix els serveis següents: 

  • Guanya 

La funció Guanya és l’agregador bàsic de rendibilitat dels serveis de préstec següents: Compost, Dydx, o bé Aave (Ddex i Fulcrum estan desactivats actualment). 

  • Zap 

Zap és un servei de conversió que facilita l’intercanvi de tokens ERC-20 a canvi de tokens proveïdors de liquiditat (LP) per guanyar a Yearn Finance. Tot i que és convenient per als novells, Zap necessita molt gasolina i pot costar, encara més que fer-ho manualment. 

  • ARP

L’APR és una taula amb les estadístiques sobre els rendiments actuals de les diferents plataformes de préstec DeFi de cada testimoni suportat per yEARN. 

El TAE més alt de cada moneda és el proveïdor al qual Earn està prestant aquestes monedes en aquest moment.

  • Yassegurança

Subscrit per Nexus Mutual, que és un proveïdor d’assegurances de préstec, yInsurance proporciona protecció contra riscos de contractes intel·ligents. Com que està descentralitzat, no requereix el compliment de KYC i ALM. 

guanyar voltes

Els magatzems de guanys són com experts automatitzats en DeFi que troben les millors estratègies per invertir en plataformes DeFi. La criptomoneda invertida en Yearn Vaults funciona amb diferents protocols DeFi. Això inclou proporcionar liquiditat, garantia per a préstecs i utilitzar els rendiments d’un protocol i reinvertir en altres plataformes DeFi.

L’estratègia d’inversió es decideix mitjançant una votació de les propostes de la comunitat. 

De moment, Andre observa els mercats i escriu la majoria de les noves estratègies. Quan ell i els altres 9 validadors multi-sig aproven que els contractes són segurs i ofereixen el màxim rendiment del mercat, es posa en pràctica. Els canvien segons els rendiments actuals del mercat.

A la imatge següent es mostren les voltes admeses a la plataforma yEarn. La majoria de les voltes es basen en estables (DAI, TUSD, USDC, USDT i agrupacions de corbes) amb un APY variable entre un 20% i un 85%. 

Les voltes basades en criptomonedes incloïen agrupacions de Bitcoin i Chainlink amb guanys guapos també. 

Voltes AnheladesVoltes Anhelades

guanyar Voltes Estratègia 

Les estratègies d’inversió són contractes intel·ligents modulars, comissariats per Andre Cronje, el fundador de yEarn.finance. Tothom pot proposar una estratègia al fòrum a la secció d’estratègia i, si l’aprova Cronje i el multi-sig, s’implementarà fins al proper canvi d’estratègia. Cada estratègia ofereix APY diferents de tant en tant. 

Els contribuents a la formació de l’estratègia i en la implementació del codi es paguen amb els rendiments dels contractes. El 90% de les rendibilitats de l’estratègia es paguen als membres del LP o del magatzem, mentre que el 10% de les rendibilitats es paguen al dissenyador d’estratègies. 

Com funciona l’anhel de la volta? 

Comprendre el que passa sota la volta és el que produeix el retorn màgic d’aquestes voltes. El rendiment s’aconsegueix proporcionant l’actiu per als préstecs, el proveïdor de liquiditat (LP) als fabricants de mercats automatitzats (AMM) o les estratègies agrícoles.. 

Guanyar a DeFi implica diverses coses: 

  • Guanys de comissions en borses descentralitzades. 
  • Devolucions dels interessos pagats pels préstecs en plataformes de préstecs descentralitzats. 
  • Guanys amb aportacions de codi i idees per a aplicacions DeFi.
  • Rendiment Agrícola de tokens de liquiditat i governança.
  • I molts més

Què és Yearn Ethereum Vault? 

Les voltes de YEarn fins al final d’agost es basaven en monedes estables, agrupacions de fitxes Curve, Bitcoin i Chainlink. El 31 d’agost, Cronje va llançar les voltes Yearn Ethereum (yETH) com a intent de maximitzar els rendiments d’Ethereum. A més, a canvi de la seva liquiditat, els usuaris van guanyar yETH, que és una representació de les seves participacions al magatzem yEARN. 

Les voltes Ethereum de Yearns implementen una estratègia específica per a les voltes Ethereum. Per exemple, prestar DAI amb Ethereum com a garantia i reinvertir DAI en LP o plataformes de préstecs per maximitzar aquests rendiments. 

L’exemple anterior és l’estratègia més bàsica per obtenir rendiments de DeFi a Ethereum. Tot i això, pot ser difícil d’entendre i implementar pels novells. Les voltes anhelades tenen com a objectiu reduir la investigació i la creació de confiança necessàries mentre s’exploren les vies de guanys de DeFi. Automatitza tot el procés en una única transacció de dipòsit i retirada. 

Juntament amb els dipòsits ETH directes, els magatzems yEARN també ofereixen el Volta Ethereum embolicada (WETH), que és essencialment una representació simbòlica ERC20 d’ETH. L’Ethereum de wETH es bloqueja mitjançant un protocol de contracte intel·ligent i s’emet una quantitat igual de wETH. 

Com s’utilitzen les voltes d’anhel? Una guia pas a pas 

Pas 1: El primer pas és arribar a la volta amb aquest enllaç: https://yearn.finance/vaults

Volta anheladaPàgina de destinació de la volta

Pas 2: El segon pas és connectar una cartera a les voltes fent clic a l’opció de connectar cartera a la part superior dreta. Recordeu, els detalls de la volta no es donaran a conèixer fins que no es realitzi la connexió a una cartera. yEARN té actualment les següents voltes. 

Connectar la cartera de Yearn Vaults

Les següents carteres es poden utilitzar per connectar-se a les voltes: 

Metamask, Trust Wallet, WalletConnet, Cartera Coinbase, Llibre major, Trezor, Fortmatic, Portis, Sqaurelink, Torus, Authereum 

Pas 3: ingrés

Després de connectar la cartera, es pot accedir a les voltes que apareixen a Yearn.finance. 

Anhelar

Per exemple, per dipositar a la volta de la DAI stablecoin, els usuaris poden establir l’import del saldo a la cartera. De la mateixa manera, a canvi d’ETH i WETH, els dipositants de la volta guanyen yETH i ywETH. 

Dipòsit

Pas 4: Pagament de les taxes 

Després de la confirmació, es calcula l’import que s’afegirà a les despeses per a l’execució del contracte intel·ligent al magatzem. Les tarifes varien entre els 10 i els 100 dòlars, depenent de les tarifes GAS i del límit de la xarxa Ethereum. 

Pas 5: retirada de les voltes

Quan l’usuari vulgui retirar les seves posicions al magatzem, haurà d’intercanviar els seus yTokens (yDAI o yETH) que hagin de retirar els seus fons de magatzem o liquidar les seves posicions. 

La retirada de les voltes pot provenir de dues fonts, la volta d’estratègia activa o la reserva de la volta de Yearn. Si prové de la reserva, no es cobrarà cap taxa per la retirada. Tanmateix, si s’imprimeix liquiditat de l’estratègia DeFi, es cobrarà una comissió de retirada del 0,5%. 

Els guanys posteriors de la volta s’ajusten en conseqüència al nou saldo després de la retirada. Els guanys s’esmenten anualment, però es paguen pel temps que es manté la liquiditat a la volta. Per tant, si l’APY mitjà per a la volta és del 100%, en 6 mesos, un dipòsit de 1 ETH guanyarà 0,5 ETH a les voltes.. 

A causa dels rendiments lucratius de tenir Ethereum, les voltes van registrar importants dipòsits el mateix dia. En menys de 72 hores des del seu llançament, la volta va ser tancada després de bloquejar 139 milions de dòlars (100 milions de dòlars el mateix dia). La volta WETH també s’ha aturat. 

Anhelar l’estratègia de la volta

El dipòsit a les voltes es va desactivar poc després del seu llançament.

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me