Principals corredors de criptografia a tenir en compte el 2021

Hi ha molts corredors de criptografia a tenir en compte quan entrem en el nou any. Ja no és notícia que el mercat de criptomonedes evolucioni d’una manera molt ràpida. Hem vist que el preu de Bitcoin va assolir el màxim històric en tancar l’any 2020. 

L’aparició recent a l’espai criptogràfic és un indici que l’any vinent (2021) serà una innovació sense precedents a la indústria criptogràfica. Per tant, com a novell o titular de criptografia experimentat, trobareu molts corredors de criptografia o intercanvis de criptomonedes. 

El repte principal serà identificar el millor entre els molts corredors de criptografia amb els quals esteu obligats a interactuar. Aquesta publicació us ajudarà a reduir-la per saber quin intercanvi de criptografia és el millor per a vosaltres. 

El que fa que un intermediari Crypto sigui ideal?

No és cap plataforma que pugui oferir els serveis d’un intercanvi criptogràfic. Certes coses diferencien aquests corredors de criptografia de la resta del mercat. Explorarem tres d’aquestes raons:


 • Ha de tenir un bon fons de liquiditat. 

Perquè considereu qualsevol plataforma com un broker de criptografia, la plataforma ha de tenir un fons de liquiditat més gran. Qualsevol criptomoneda que es compri o es ven requereix que algú li compri o li vengui. Com més gent compri i venda, més “líquida” serà la plataforma. Abans que una plataforma es pugui veure com un bon intercanvi criptogràfic, ha de tenir un bon nombre de venedors i compradors. 

Dit d’una altra manera, l’intercanvi ha d’emplenar els seus llibres de comandes de parells comercials amb compradors i venedors. Fent això, l’intercanvi proporciona un mercat viable per als seus usuaris. 

 • Reducció de les despeses de propagació i lliscament

Una característica clau d’un intermediari de criptografia adequat és que ha reduït les taxes de diferencial i de lliscament. Un intercanvi de criptomonedes ideal amb una elevada liquiditat a la cartera de comandes comportarà comissions reduïdes de diferencial i de desviament. Un corredor de criptografia amb poca liquiditat donarà lloc a les altes taxes de diferència i lliscament que afectaran profundament els vostres fons. 

 • Parells de criptomonedes més alts per operar

Tots els bons intermediaris de criptografia tindran un parell de criptografia més gran per operar. La capacitat d’un intercanvi de criptomonedes per oferir actius sense pèrdues de liquiditat és un gran avantatge. Els usuaris poden utilitzar un únic comerç de corredor de criptomonedes, gestionar la seva cartera de criptografies i emmagatzemar actius en una ubicació sense necessitat de registrar-se a múltiples borses per operar.. 

Principals corredors de criptografia a veure el 2021

Aquesta llista no segueix cap ordre específic, sinó que explora tots els principals intercanvis de criptografia que heu de seguir de prop.

         1. eToro

etoro

eToro és un corredor de comerç social amb seu a Israel que es va fundar el 2007. eToro atén els seus clients del Regne Unit a través d’una unitat regulada per l’Autoritat de Conducta Financera (FCA). També dóna servei als seus clients australians a través d’una unitat regulada per la Comissió d’Inversions i Valors d’Austràlia (ASIC). Tanmateix, la resta de clients són atesos per la unitat xipriota que està regulada per la Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). 

Tot i que eToro no revela el seu informe anual al seu lloc i tampoc no té cap matriu bancària, es considera segur. La principal raó per la qual es considera segur és que les autoritats financeres de primer nivell regulen les seves armes del Regne Unit i d’Austràlia.

eToro ofereix productes com accions, fons negociats en borsa (ETF), Forex, Contract for Difference (CFD) i criptografia. Hi ha un càrrec per inactivitat i la taxa de retirada és de 5 dòlars. 

Pros

 • eToro ofereix una obertura de comptes perfecta.
 • Hi ha experiència de comerç social 
 • Es posa a disposició d’un compte de demostració perquè els usuaris nous s’acostumin a la plataforma. 
 • Els usuaris poden fer ingressos amb targetes bancàries i carteres electròniques.

Contres

 • Hi ha comissions no comercials elevades
 • Només té una moneda base del compte
 • Cal millorar el sistema d’atenció al client 

No traieu res de l’eToro; sens dubte, és un dels principals corredors de criptografia a tenir en compte durant l’any que ve. 

 1. Stormgain

tempesta

Stormgain és un dels emocionants corredors de criptografia que hauríeu de vigilar el 2021. Els usuaris poden aprofitar el mercat de criptografia volàtil amb parells de criptografia coneguts i utilitzar un alt apalancament de fins a 300x. Tots els contractes es liquiden a la xarxa stablecoin Tether (USDT). La stablecoin apel·larà als comerciants per limitar la seva exposició a la cartera i limitar el risc de tipus de canvi propi de Bitcoin i Ethereum. 

Stormgain admet la següent criptografia; Bitcoin, Bitcoin gold, Cardano, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple, NEO, Stellar, Tether, Tron i molts altres. Aquest corredor de criptografia també corre el risc d’eines de gestió com ara stop loss, beneficis, previsions de criptografia d’especialistes de Stormgain i indicadors. 

Pros

 • Té un excel·lent compte de demostració
 • Té un multiplicador de fins a 300x
 • Té una aplicació per a operadors web, ordinadors i mòbils per facilitar l’accés als usuaris. 
 • L’apalancament és de fins a 300
 • Comissions de canvi i de negociació baixes. 

Contres

 • No hi ha cap regulació

 1. Coinbase

base de moneda

Si sou un entusiasta de les criptomonedes, heu d’haver sentit a parlar de l’intercanvi de criptografia Coinbase. És un dels corredors de criptomonedes més grans, disponible a més de 100 països amb més de 30 milions d’usuaris a tot el món. 

Aquesta plataforma està degudament registrada i regulada als Estats Units. Tot i que va començar com un servei de corretatge de Bitcoin, es van incorporar serveis addicionals al llarg de la línia. Coinbase admet més de 20 criptomonedes diferents; Alguns exemples inclouen Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, EOS, Stellar Lumen, Ethereum Classic, USD Coin, Zcash, etc.. 

Pros

 • Us dóna accés a prop de 30 criptomonedes diferents.
 • Compte mínim mínim per finançar.
 • Els vostres cryptos estan assegurats en cas que el lloc web sigui piratejat. 

Contres

 • No teniu control de les vostres monedes a Coinbase. En altres paraules, Coinbase emmagatzema les vostres monedes de la mateixa manera que els bancs guarden el vostre efectiu. 
 • Només està disponible a 42 estats dels Estats Units.
 1. Binance

Binance

Binance és un dels corredors de criptografia més importants del món, i aquesta és la raó per la qual necessiteu tenir-ne cura. Pel volum de negociació, Binance és l’intercanvi de criptomonedes en línia més gran del món. Hi ha una àmplia gamma de criptos disponibles a l’intercanvi de criptografia Binance. Podeu trobar els 20 primers criptos per capitalització borsària a Binance i altres criptos més petits i menys coneguts. 

Teniu els parells comercials Bitcoin, Ether, BNB i Tether, i també hi ha parells de criptografia / fiat a Binance.

Pros

 • La plataforma és fàcil d’utilitzar
 • Binance té una de les més àmplies gamma de criptos del mercat i una àmplia gamma de parells de criptografia per operar. 
 • Elevada liquiditat a causa dels alts volums de negociació.
 • Admet el dipòsit i la retirada de diners criptogràfics i fiduciaris. 
 • Binance té un centre d’assistència integral amb atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. 

Contres

 • Tot i que KYC serà positiu per a alguns comerciants, és negatiu per als comerciants que necessiten mantenir l’anonimat. 
 • El compte de demostració només està disponible per a la plataforma Binance Futures.
 • La seva plataforma de comerç més avançada és difícil per als nous comerciants. 
 1. Crypto.com

Crypto.com

Aquest és un dels corredors de criptografia més importants i coneguts que donen suport al comerç de més de 70 criptos. Es va fundar el 2016 i està dissenyat per proporcionar als comerciants i inversors de criptografia una àmplia gamma d’opcions de criptografia. Crypto.com admet tots els cryptos líders per capitalització de mercat. Alguns exemples inclouen Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen, Tether, USD Coin, Cardano, etc.. 

També admet els cryptos menys coneguts com Cosmos, Enjin Coin, ICON, Tezos i VeChain. Els usuaris que ja tinguin criptomonedes que siguin compatibles amb Crypto.com poden transferir-les a carteres compatibles amb Crypto.com. Els usuaris també poden dipositar fiat mitjançant transferència bancària o comprar criptos amb una targeta de crèdit mitjançant l’aplicació Crypo.com.

Pros

 • És una plataforma fàcil d’utilitzar
 • La plataforma proporciona una àmplia gamma de criptos i una àmplia gamma d’aparellaments de criptografia per operar. 
 • Admet dipòsits de fiat i cryptos
 • Permet la retirada de fiat a través de l’aplicació Crypto.com
 • L’assegurança protegeix la base d’usuaris contra danys físics i robatoris de tercers. 
 • Podeu obtenir un bo de referència per mitjà del programa d’afiliació d’intercanvi. 

Contres 

 • El KYC es considera negatiu per als comerciants que busquen l’anonimat 
 • És un jugador relativament nou al mercat de criptografia i té un historial més curt. 
 1. Prime XBT

primexby

Un altre dels grans corredors de criptografia a tenir en compte el 2021 és Prime XBT. Prime XBT és un corredor de criptomonedes i de divises que proporciona operacions de palanquejament a comerciants de tot el món. Des que es va fundar el 2018 a Seychelles, la plataforma ha crescut fins a atendre clients de més de 150 països. 

Hi ha una sèrie d’eines de visualització, mètodes d’execució i històries comercials. Podeu executar diferents tipus d’ordres a Prime XBT, amb l’opció de col·locar simultàniament les pèrdues i obtenir guanys. Els tipus de palanquejament de Prime XBT són molt competitius, sobretot quan els parells de criptografia ofereixen fins a 1: 1000. Prime XBT tracta exclusivament de cryptos quan es tracta de transaccions. 

Pros

 • La plataforma proporciona horaris comercials durant tot el dia.
 • Fàcil registre i inici de sessió
 • No cal que proporcioneu les vostres dades personals.
 • La plataforma proporciona un alt tipus d’apalancament.

Contres

 • Té mètodes de dipòsit i de retir limitats.
 • La plataforma només proporciona atenció al client en línia.
 • No hi ha operacions automàtiques.
 • Els usuaris nous no tenen accés a un compte de demostració. 
 1. Bessons

Bessons

L’últim, però no menys important, de la nostra llista d’agents de criptografia més importants a tenir en compte el 2021 és Bessons. Gemini es basa en la transparència i l’empoderament dels usuaris. És exclusivament una plataforma d’intercanvi Bitcoin i Ether. Actualment, Gemini és una companyia de confiança de Nova York i ha adquirit Bitlicense. Això significa que Gemini està certificada com a empresa criptogràfica que opera sota la supervisió del Departament de Serveis Financers de Nova York (NYDFS). 

Gemini també té una assegurança per a tots els fons dels usuaris dipositats a la borsa. El 2016, Gemini es va convertir en el primer intercanvi d’ether amb llicència del món. Segons coinmarketcap, Bessons és la 39a borsa més gran del món. Aquesta plataforma també proporciona criptografia a pagaments fiat i mercat BTC / ETHC. Bessons accepta moneda fiduciària (només USD). 

Pros

 • Té una forta seguretat
 • Tots els comptes en dòlars nord-americans estan assegurats
 • És fàcil d’utilitzar

Contres

 • A la plataforma hi ha una secció limitada de criptomonedes
 • Requereix molta informació personal dels usuaris

Conclusió

Aquests principals corredors de criptografia a tenir en compte el 2021 estan en posició de liderar el mercat d’intercanvis de criptografia. La pregunta és: quina d’elles ho prendrà tot a mesura que ens dirigim cap a l’any nou? Bé, el temps ho dirà. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me