Pràctica de criptografia: trobeu la millor competència gratuïta de negociació de criptografia

Els bitcoins han estat tendències des de fa força temps, cosa que desperta l’interès de tothom per l’escena financera, tant per a veterans com per a principiants. Estan interessats en aquestes formes de criptomoneda perquè és una nova moneda que permet operar i treure’n profit. 

Però els guanys van més enllà d’això, ja que hi ha plataformes que no només augmenten les vostres habilitats en criptomoneda, sinó que també ofereixen oportunitats per perfeccionar les tàctiques comercials en forma de competicions de comerç criptogràfic. Aquestes competicions a curt termini generen molta intensitat i emoció, ja que posen a prova les habilitats i els enginys d’un comerciant mentre lluiten per aprofitar els seus companys. I sí, tothom podria guanya bitcoins gratis si tenen la sort de guanyar.

Què són les competències de comerç criptogràfic?

Les competicions de comerç criptogràfic són esdeveniments a curt termini organitzats per una plataforma específica. Són una nova forma d’obtenir beneficis mitjançant la moneda Bitcoin. Aquestes activitats patrocinades generen guanys in situ i borses de derivats que solen durar un parell d’hores o duren diversos dies. 

Podeu començar a operar fins i tot si sou principiants si busqueu un amfitrió i una plataforma dedicada. Un cop en trobeu una adequada, familiaritzeu-vos amb les regles de la competició específica a la qual participeu. Com descobrireu, les plataformes de competència comercial tenen les seves pròpies directrius sobre registre i operacions, algunes requereixen particulars, mentre que altres prefereixen equips establerts. Alguns també requereixen un dipòsit mínim de renda variable i successius, ja que la competència comercial és permanent. Però si tots aquests procediments us posen una mica nerviosos, hi ha plataformes comercials de demostració que ofereixen tutorials i imiten llocs de negociació on podeu practicar primer per perfeccionar les vostres habilitats..


En general, les competicions de comerç criptogràfic fan que els comerciants puguen amb altres comerciants. Les seves puntuacions es classifiquen en una classificació i els millors comerciants reben els premis en efectiu corresponents o se sotmeten a un esquema de distribució de premis únic. Les puntuacions són una combinació de negociació de volum i benefici o retorn de la inversió (ROI). Aquests es classifiquen i els comerciants més alts reben els premis corresponents al final de la competició.

Quines són les recompenses??

No només els comerciants competeixen pel premi en metàl·lic en aquestes competicions, sinó que les plataformes també ofereixen incentius en forma de bons de negociació, descomptes en les comissions de negociació i regals per als participants. Els premis es poden presentar en forma de USDT o d’una altra criptomoneda.

Tot i que sovint convoca els comerciants a unir-se a causa de l’efectiu, hi ha altres avantatges en participar en aquestes competicions comercials. També té un aspecte mental i psicològic, ja que el joc uneix els comerciants per veure qui té la millor estratègia per obtenir més guanys. 

Per tant, les competicions de comerç criptogràfic poden ser molt beneficioses per a qualsevol comerciant de Bitcoin seriós. Les habilitats obtingudes a través d’aquestes competicions serveixen com a avantatge, ja que són habilitats i estratègies adquirides a part del comerç regular de Bitcoin. A part d’unir-se a competicions de comerç criptogràfic, també podeu obtenir més consells sobre com fer-ho millorar el vostre comerç criptogràfic habilitats unint-se a fòrums i grups que comparteixen el mateix interès i passió per la criptomoneda. 

Triar la millor plataforma de negociació de criptografia

Es poden trobar diverses plataformes de competència de comerç criptogràfic al web. La majoria presenten ofertes molt atractives per promocionar la moneda i els seus intercanvis participants. El procés també podria augmentar el valor de la criptomoneda que es negocia. Alguns d’aquests esdeveniments es llancen fins i tot com a esdeveniments anuals o semestrals previstos que els comerciants esperen amb interès a causa dels premis en joc. 

Tot i que n’hi ha un bon grapat, aquí hi ha algunes qualitats que poden fer que es destaqui com la millor competència comercial de criptomonedes: 

  • Permet als participants participar al concurs de forma gratuïta o amb una quantitat mínima per acollir tots els interessats en la competició 
  • Permet als comerciants crear el seu perfil i configurar una cartera per controlar el seu èxit
  • Mostra els bitcoins disponibles al mercat comercial actual i permet als comerciants emprar habilitats de previsió
  • Té una classificació en temps real per mostrar el vostre rang i el dels competidors
  • Amb una àmplia distribució de premis per premiar els millors comerciants i també proporcionar incentius a tots els implicats 
  • Proporciona un estímul perquè els comerciants aprenguin diverses habilitats i estratègies necessàries per a competències comercials d’alt risc i de temps limitat
  • Encoratja els comerciants a perseguir l’ús de Bitcoin molt després que finalitzi la competència 
  • La plataforma prové d’un amfitrió de bona reputació i té funcions de seguretat per a la verificació de la identitat i la retirada del premi

Un nínxol a la criptomoneda

Les competicions de comerç criptogràfic augmenten i poden convertir-se en un element bàsic en l’àmbit de Bitcoin per mostrar habilitats i com a via addicional per obtenir beneficis. És possible que els comerciants participin bé en aquests esdeveniments no només com a mitjà per ampliar les seves butxaques, sinó que, sobretot, milloren les seves habilitats d’anàlisi i comercialització del mercat. Les competicions comercials també serveixen per provocar interès i augmentar la intensitat al món de la criptomoneda.        

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me