Opinió dels experts sobre finances descentralitzades [DeFi]: la tendència que va dominar els espais criptogràfics el 2020

Les finances descentralitzades (DeFi) han estat un dels temes candents el 2020, juntament amb l’actual alça de preus de Bitcoin, el llançament d’Ethereum 2.0, una caiguda econòmica mundial causada pel coronavirus i molt més.

DeFi, però, es presenta com un tipus de tendència o fase diferent en el desenvolupament de criptografia que les tendències anteriors. En el passat, la indústria criptogràfica va veure ICO i IEO, però tots es dedicaven a recaptar diners a canvi de promeses que de vegades podrien durar anys sense complir-se.

DeFi se centra en la inclusió financera i permet als usuaris de criptografia accedir als serveis de banca digital i guanyar mitjançant l’explotació de la banca descentralitzada sense res més que el seu telèfon intel·ligent o ordinador..

Aquest és un període interessant a la història de les criptogràfiques, ja que Bitcoin lidera un altre ral·li i provoca que una nova onada d’adoptors de criptografia busqui com comprar Bitcoin; els inversors institucionals entren al sector criptogràfic directament o indirectament més ràpidament que mai; PayPal ha estat criptogràfic; l’adopció creix; COVID-19 va provocar un desglaç econòmic mundial, que va permetre a la indústria criptogràfica mostrar el seu veritable potencial, cosa que va fer; i més.

Enmig de tot això, DeFi va explotar i es va convertir en la tendència més dominant. Fins i tot ara, a mesura que Bitcoin va assolir un nou ATH i l’any que s’acaba, les finances descentralitzades continuen creixent i cridant l’atenció amb la mateixa força, fins i tot fent que els experts comparteixin la seva opinió sobre el que vindrà.


Què diuen els experts?

Com sempre, les prediccions per al futur poden ser molt diferents d’una persona a una altra, i això és cert fins i tot entre els experts. Tot i això, és interessant veure què pensen aquells que tenen coneixement i experiència, ja que normalment tenen una comprensió molt més profunda de les tendències que els entusiastes de la criptografia casual..

Bohdan Prylepa

Bohdan Prylepa, el CTO i cofundador de Prof-it Blockchain Ltd. quan se li pregunta en un document recent entrevista Bohdan Prylepa, el CTO i cofundador de Prof-it Blockchain Ltd, va preguntar-li en una entrevista recent sobre el lloc de DeFi a l’economia mundial, si DeFi pot ajudar o no a estabilitzar l’economia mundial.

“DeFi encara és experimental. Amb els TAE bojos i els robatoris que envien calfreds als inversors, pot passar anys abans que això passi. Tot i això, DeFi és interessant, però no ens hauríem d’avançar. Encara és el salvatge oest i cal fer més feina (estructural, legislativa i infraestructura) abans que DeFi tingui un paper crucial en la consolidació de l’economia mundial “.

Encara creu que DeFi tindrà un impacte massiu en el sector criptogràfic. És massa aviat perquè ho faci. Però, amb això dit, va afegir: “No obstant això, no estic sent menyspreable. L’auge d’intercanvis descentralitzats com Uniswap podria treure part de la quota de mercat de l’intercanvi centralitzat “.

Bàsicament, tot i que Prylepa no espera que cada projecte DeFi creixi fins a convertir-se en un èxit important aviat, n’hi ha que s’avancen a la resta, potser a causa de la demanda real o potser perquè estaven al lloc correcte al lloc correcte temps.

Nicholas Pelecanos

Una cosa similar va dir el cap de comerç de NEM, Nicholas Pelecanos, que va afirmar que DeFi crida molta atenció i que actua com un gran disruptor de la banca tradicional. Fins i tot va esmentar un Messari informe que va assenyalar que Bitcoin s’ha valorat en 500 milions de dòlars a Ethereum el 2020, específicament amb la finalitat de participar a DeFi.

Pelecanos va continuar dient que el boom de DeFi segueix la corba d’adopció de la innovació, un fenomen ben documentat que segueix un patró específic quan es tracta d’invents nous i prometedors..

“El creixement d’una innovació, en aquest cas DeFi, està liderat en gran part pels avenços tecnològics, seguits del creixement del capital i de la regulació. Per tant, el creixement global de l’espai o ‘desenvolupament’ és una funció de l’usuari, del creixement tecnològic i regulador i del capital ”, va dir..

DeFi proporciona molts serveis, però, amb tot això, DeFi – a diferència del propi sector criptogràfic – encara està a la seva infància. Bona part encara és experimental i pot passar de tot. Pelecanos va apuntar cap al col·lapse financer de YAM, que va caure un 90% simplement perquè tenia un error al seu codi.

Brendan Blumer

Aquesta és principalment l’opinió dominant a la indústria criptogràfica, compartida per molts altres individus influents. Un exemple és el director general de Block.one, Brendan Blumer, que va dir

“A Block.one creiem que ha d’haver-hi una evolució des de DeFi per aconseguir una connexió sostenible amb l’economia heretada i la creació d’un sistema financer més obert. L’anomenem Open Programmable Finance o ProFi. Pensem en ProFi com un pont des de la transparència i la integritat de la cadena de blocs EOS fins al món financer regulat “.

Fins i tot el controlador de la moneda del Tresor dels Estats Units, Brian Brooks, hi està d’acord. Va parlar de descentralització i serveis DeFi, i va assenyalar que “la meva opinió és que encara estem en el primer trimestre d’un joc més llarg i molts dels majors beneficis i avenços encara queden per davant”.

En conclusió, podem dir que DeFi necessita temps per desenvolupar plenament el seu potencial. La paciència és la clau perquè tothom volgués veure el futur brillant de les finances digitals

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me