On experimentar el comerç de demostracions: l’escalfament previ al joc de Crypto

El comerç de demostracions permet als comerciants novells del mercat aprendre les cordes en un entorn simulat sense arriscar cap capital inicial.

El comerç del mercat de criptomonedes comporta amb èxit una quantitat important d’habilitat, concentració i, sobretot, experiència. Malauradament, guanyar experiència normalment implica saltar al cap primer i aprendre al vostre compte. Les pèrdues patides pels nous operadors arriben al màxim durant aquest període, quan els seus coneixements tècnics i fonamentals són mínims.

Aquí hi ha cinc plataformes que faciliten el comerç del mercat de criptomonedes per als nouvinguts amb l’ús del comerç de demostració. Això proporciona una oportunitat per operar mitjançant un compte fictici, on els fons reals no estan en risc.

Top 5 plataformes de negociació de demostracions

BitMEX

BitMEX també inclou el comerç de demostració, a més d’oferir operacions puntuals, palanquejades i perpetues en vuit criptomonedes diferents. La versió de comerç de demostracions de BitMEX, a BitMEX Testnet, exigeix ​​als usuaris que s’inscriguin mitjançant un compte independent, però un cop a dins tenen accés a gran part dels ajuts perifèrics de comerç de BitMEX, inclosa una llarga història d’immersions profundes detallades en els aspectes més precaris de negociació del mercat criptogràfic. 


Després del registre, els usuaris es financen amb una versió de demostració de 0,01 XBT: el símbol de BitMEX per a Bitcoin. La liquiditat i els preus a la xarxa de proves poden diferir de les dades de l’intercanvi en directe, però no es poden produir pèrdues reals i serveix com una manera útil d’actualitzar-se ràpidament amb el funcionament de la plataforma..

eToro

En registrar-se a eToro, els usuaris poden accedir a un saldo virtual immediat de USD amb el qual poden executar operacions de demostració en un entorn de pràctiques. A eToro, els comerciants tenen accés a diversos mercats i instruments comercials financers com ara parells de divises, ETF, CFD i matèries primeres. 

Tot i que els comerciants de demostració accedeixen al conjunt de dades d’eToro i eines d’anàlisi del mercat, algunes funcions continuen restringides fins que els usuaris financin els seus comptes amb moneda real. eToro també compta amb el comerç de còpia, on els usuaris poden beneficiar-se de la saviesa dels comerciants veterans seleccionant una opció per emular automàticament les seves operacions.

Bingbon

Quan un usuari nou es registra a Bingbon, la seva cartera d’intercanvi s’omple automàticament amb una recompensa de 100.000 VST (dòlars virtuals). Cada testimoni representa un dòlar americà i és la moneda nativa de la plataforma de negociació de demostracions de Bingbon. 

Per començar el comerç de demostració, simplement seleccioneu la moneda VST a la cartera de canvi mitjançant el menú desplegable. Totes les operacions que fan servir VST tenen lloc en un entorn virtual i permeten als usuaris practicar el comerç de derivats, aprendre la interfície d’usuari i provar noves estratègies comercials..

Actualment, Bingbon té dotze recursos digitals disponibles per al comerç, inclosos Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano i la majoria de les monedes més importants. A més de les criptomonedes, Bingbon també ofereix accés a FOREX, productes bàsics i altres instruments populars en el comerç financer, inclòs el S.&P 500, NASDAQ-100, DJIA i Nikkei 225, així com el comerç de còpies.

El comerç de demostracions a Bingbon es pot utilitzar de la mà amb les eines d’anàlisi visual de Trading View, que permeten als usuaris traçar i representar gràficament les estratègies comercials en detall. La interfície d’usuari és compatible amb set idiomes diferents, inclosos l’anglès, el xinès i el rus.

Altcoin Fantasy

Altcoin Fantasy’s L’enfocament del comerç de demostració fa que els nous inscrits rebin moneda virtual gratuïta per utilitzar-la en una de les seves competicions comercials habituals, que es desenvolupen constantment. Els incentius en forma de premis extra i diversos concursos mantenen els comerciants interessats mentre aprenen com funciona el comerç de criptomonedes, afegint un gir únic al comerç de demostració simulat.

Altcoin Fantasy ofereix una gran quantitat d’informació rellevant per als nous jugadors en forma de vídeos educatius, articles i informes de tendències de monedes. Com que és un entorn de negociació simulat, els usuaris poden triar entre més de 1.400 monedes i fitxes diferents de tot el panorama de les criptomonedes. Com sempre, el comerç de demostracions és purament educatiu o, en aquest cas, per jugar, i no suposa cap pèrdua per a l’usuari..

Bitsgap

Bitsgap ofereix una àmplia gamma d’eines comercials útils per a comerciants nous i experimentats, inclòs el comerç de demostracions. Als nous inscrits se’ls atorga 1 bitcoins falsos que poden utilitzar com a fons de pràctica en diversos escenaris comercials populars de l’entorn simulat de Bitsgap.

El compte de negociació de demostració gratuïta de Bitsgap és vàlid durant 14 dies abans que es demani als usuaris que s’inscriguin a un dels dos models de subscripció disponibles. La subscripció bàsica costa 19 dòlars al mes i limita els usuaris a un límit de negociació mensual de 25.000 dòlars. El compte professional costa 110 dòlars al mes i el límit de negociació no es pot tapar sense restriccions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me