MicroStrategy és la nova estimada indústria criptogràfica

El 2020 va ser l’any de la indústria criptogràfica sense cap mena de dubte. Bitcoin va augmentar exponencialment, amb més del 300% de guanys al llarg de l’any. L’activitat del mercat també ha augmentat significativament, cosa que demostra que la indústria criptogràfica ja no és només una moda a la qual crida la gent quan intenta fer-se sentir millor.

Acció Institucional

Els inversors institucionals han ajudat significativament la legitimitat del mercat criptogràfic. Es tracta essencialment d’individus de gran valor net i de grans empreses que proporcionen enormes inversions en un actiu.

El 2020, diverses empreses públiques van passar a Bitcoin, convertint les seves reserves i bases d’actius a la moneda i permetent-li créixer encara més. En cert sentit, hi ha veritat en això. Tot i que no serà prudent descomptar el paper dels inversors minoristes, els inversors institucionals definitivament van causar el màxim efecte.

MicroStrategy és una balena entre balenes


Tot i això, quan es tracta d’institucions, gairebé cap empresa va tenir un impacte tan gran com MicroStrategy. L’empresa és el proveïdor líder mundial de solucions d’intel·ligència empresarial basades en el núvol i es va traslladar al mercat de criptografia amb força l’any passat.

La compra de MicroStrategy va començar a l’agost. En aquell moment, l’empresa explicat que creia fermament en el valor de Bitcon com a acumulació de riquesa i una protecció contra la inflació. Per tant, va comprar l’actiu per valor de 250 milions de dòlars, en un moment en què Bitcoin es negociava a menys de 10.000 dòlars.

Menys d’un mes després, MicroSTrategy va comprar encara més, afegint 175 milions de dòlars a la seva compra per un total de 425 milions de dòlars de Bitcoin.

Idealment, una compra d’aquesta naturalesa semblava extravagant. Fins i tot si una empresa creia en la criptografia, era una bogeria veure quant MicroStrategy gastava en Bitcoin només per la seva creença. Tot i això, l’empresa semblava beneficiar-se’n. Quan Bitcoin va començar la seva concentració a l’octubre, MicroStrategy va ser capaç de multiplicar significativament les seves participacions. De sobte, la decisió de comprar Bitcoin ja no semblava tan extravagant.

Tot i que molts s’haurien aturat, MicroStrategy no ho va fer al desembre, la companyia va anunciar que havia recaptat 650 milions de dòlars a través de la venda de notes senior convertibles. La venda de bons va guanyar més dels 400 milions de dòlars proposats que MicroStrategy va considerar i la companyia va afirmar que utilitzaria la majoria dels fons per comprar més Bitcoin.

“MicroStrategy té la intenció d’invertir els ingressos nets de la venda dels bitllets en bitcoin d’acord amb la seva Política de Reserva del Tresor pendent d’identificar les necessitats de capital circulant i altres finalitats corporatives generals”

Val la pena assenyalar que MicroStrategy no ha estat l’única empresa que va fer onades significatives en inversions institucionals. Diverses altres empreses han incorporat Bitcoin a les seves reserves, inclosa la firma britànica de gestió d’actius Inversions Ruffer (750 milions de dòlars) i processador de pagaments Quadrat (50 milions de dòlars). MassMutuaal, una companyia d’assegurances amb seu a Boston, també comprat Bitcoin per valor de 100 milions de dòlars al novembre.

Llegiu també: MicroStrategy anuncia una proposta d’oferta privada de 600 milions de dòlars de nota convertible per a sèniors per comprar més Bitcoin

Pressionar per obtenir més adopció

Tanmateix, ningú sembla estar tan interessat en Bitcoin tant com en MicroStrategy. Michael Saylor, el president executiu de la companyia, ha bombat la criptomoneda líder en qualsevol ocasió que pugui obtenir, promocionant-la com una inversió de refugi segur i una cosa en la qual tothom hauria d’entrar..

Això fa que MicroStrategy sigui tan increïble. Tot i que la majoria d’inversors institucionals només compren Bitcoin i hodl, MicroStrategy ha defensat que més persones i empreses el comprin. L’empresa evangelitza literalment la moneda. Per exemple, segons les estadístiques proporcionades per Tokpie intercanvi, l’interès per a Bitcoin per part dels inversors minoristes que compren criptomoneda per primera vegada amb les targetes bancàries s’ha triplicat entre gener i febrer de 2021 en comparació amb el mateix període de l’any passat.

Prenem el desembre passat, per exemple. Quan Bitcoin va trencar per primera vegada la barrera dels 20.000 dòlars per primera vegada, Elon Musk va tuitejar un meme sobre la seva atracció per la moneda. Saylor va saltar immediatament al tuit, preguntant que Musk hauria de convertir les accions de Tesla en Bitcoin.

Quan Musk va preguntar si era possible una transacció tan gran, Saylor ofert compartir el seu “llibre de joc” amb el multimilionari. Com va explicar, MicroStrategy ja va comprar Bitcoin per valor de més de 1.300 milions de dòlars i van aconseguir fer-ho sense moure el mercat (suggeriment: Coinbase hi va ajudar una mica)

Aquest impuls per Musk semblava haver inspirat Saylor, que va continuar llançament una iniciativa coneguda com a “Bitcoin per a empreses”. La conferència tindrà lloc entre el 3 i el 4 de febrer i és totalment gratuïta. Bàsicament, ensenya a les empreses la millor manera d’aconseguir la línia de MicroStrategy i invertir en Bitcoin. A més, mirant com els multimilionaris s’enamoren de Bitcoin, la gent comuna comença a provar el cripto sense fer inversions. Gràcies a les solucions com BountyMarketCap rastrejador de recompenses, una persona mitjana pot guanyar criptomonedes de franc fent tasques senzilles en línia. I això és bo per a tota la indústria de la cadena de blocs.

Tot i que MicroStrategy continua impulsant l’adopció, l’empresa ha continuat amb les seves compres. El mes passat, amb Bitcoin sortint d’un ral·li que va assolir un nou màxim històric de 42.000 dòlars, MicroStrategy immediatament comprat la caiguda, invertint 10 milions de dòlars més en l’actiu. Aquesta quantitat pot pal·liar en comparació amb els milions que va cometre abans, però encara és una cosa.

Tenint en compte tot això, no hi ha dubte que la relació entre Bitcoin i MicroStrategy ha estat mútuament beneficiosa. L’empresa ha augmentat significativament el valor de les seves reserves des de l’agost del 2020 i ha tingut un augment significatiu en l’ascens de la criptomoneda líder al protagonisme..

Exempció de responsabilitat: Es tracta d’una publicació de pagament. Feu la vostra pròpia investigació relacionada amb l’empresa promocionada o qualsevol de les seves filials o serveis mencionats a l’article. Coingape.com no es fa responsable dels seus danys o pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me