La cursa Bitcoin continua mentre el magnat multimilionari revela que té el 10% de la seva cartera a BTC

El món criptogràfic es va deixar emocionat recentment després que Ricardo Salinas Pliego, el segon home més ric de Mèxic, revelés que tenia el 10% de la seva cartera líquida a Bitcoin. El multimilionari nascut a la ciutat de Mèxic el 1955 ha fet fortuna a través dels mitjans de comunicació, les finances, les telecomunicacions i les finances. Sembla ser un autèntic creient en Bitcoin i el seu potencial. Va compartir un vídeo capturat recentment en un país llatinoamericà no especificat on es veu als treballadors dels bancs llençar bosses d’escombraries plenes de bitllets de paper a un contenidor d’escombraries. Pliego afegeix que el paper moneda no val per a res, i per això és bo diversificar la vostra cartera d’inversions.

Els bitllets que es bolquen semblen ser bolívars veneçolans, inclosos 10.000 bitllets emesos fa uns anys abans que es redenominessin els bitllets mentre el comtat intenta combatre la crisi de la inflació. Unes hores després de compartir el vídeo, el multimilionari compartiria un piulada on recomana The Bitcoin Standard: un llibre que dóna informació sobre què tracta la criptomoneda i com protegeix els ciutadans de la presa de possessió de les seves finances pel govern. I és en aquest tuit; revela quant del seu patrimoni net s’inverteix en BTC.

Actualment, Bitcoin està en llàgrimes i cotitza per sobre dels 18.000 dòlars per primera vegada des del desembre del 2017. I, a diferència de la passada cursa de bous on la moneda va arribar als 20.000 dòlars, no sembla que hi hagi signes de desacceleració aquesta vegada gràcies a diversos factors. Ara hi ha menys hiperglomeració de persones que desconeixen què és la criptomoneda. Sembla que hi ha una acceptació creixent de les criptomonedes, i això és evident entre els inversors institucionals que han invertit fortament en la indústria. Segons Pliego, que és el 166è home més ric del món, l’adopció institucional ha anat prenent força lentament des del llançament del Graysale’s Bitcoin Investment Trust el 2016.

Els inversors minoristes també estan interessats

No només els inversors institucionals estan emocionats per Bitcoin, sinó que fins i tot els inversors minoristes intenten emprendre l’acció per assegurar-se que no es perdin. Segons les tendències de Google, el nombre de persones que cerquen com invertir en Bitcoin en plataformes com ara Liber Ltd. ha culminat. A diferència de les borses de criptomonedes convencionals, on podeu comprar l’actiu per si mateix i mantenir-lo, a l’espera que pugi el preu abans de vendre amb beneficis, una plataforma com Liber Ltd permet canviar productes CFD per a diversos instruments financers com les criptomonedes..


Això vol dir que no heu de comprar l’actiu subjacent en si mateix i que us heu de preocupar d’emmagatzemar-lo i de fer front a altres inconvenients que comporta l’emmagatzematge de l’actiu, com perdre diners si el preu baixa. A Liber Ltd, podeu especular sobre el preu de BTC i altres criptomonedes i obtenir beneficis sempre que augmentin o baixin els preus. I si comercieu amb la plataforma Testimoni Libfx, obtenir descomptes. Libfx és un testimoni estàndard ERC-20 amb un subministrament total de 35.000.000. No només s’utilitza per al pagament a la planta de negociació, sinó que també ofereix als seus usuaris accés a programes de promoció especials i drets de compra de les accions de l’empresa un cop apareixen a la planta de canvi. Va aparèixer a coinmarketcap.com a finals d’agost i immediatament va guanyar força, cotitzant fins a 79 dòlars.

Altres persones riques no es volen perdre

Ara resulta que altres persones riques no volen perdre’s l’últim auge. Segons una enquesta recent de Devere Group, un gran assessor financer independent, el 73% dels milionaris planeja invertir en criptomonedes com BTC, ETH, i XRP a finals de 2022. La majoria d’aquest grup ja invertia en actius digitals, segons la firma.

L’estudi comprèn més de 700 particulars d’alt valor net amb seu a tot el món amb actius invertibles de més d’un milió de dòlars i que formaven part de la base de clients de la firma. D’acord amb Nigel Green, qui és el fundador de Devere Group, la recent concentració que ha vist augmentar el 125% de BTC des de l’inici de l’any ha estat difícil d’ignorar pels inversors rics, ja que hi ha una acceptació creixent que les criptomonedes són el futur dels diners i que aquestes persones no ho fan ‘ No vull perdre’t.

Green creu que les recents pujades de preus a BTC tenen a veure amb l’augment d’interès d’inversors institucionals, inclosos alguns bancs de Wall Street que “estan capitalitzant els enormes rendiments que ofereix l’actiu actualment”.

De PayPal la decisió de permetre als seus usuaris comprar, vendre i mantenir monedes criptogràfiques com BTC és una altra de les raons per les quals Bitcoin està assistint a guanys massius. Això ha inspirat diversos famosos gestors de fons de cobertura a afirmar que BTC té el potencial de superar l’or com a moneda alternativa. En termes de preu, a 18.000 dòlars, BTC és deu vegades el preu de l’or, però quan es tracta de capitalització borsària a 330.000 milions de dòlars, el mercat de Bitcoin és només una fracció del mercat de l’or valorat en més de 9 bilions de dòlars..

Les celebritats entren en acció

Recentment, Rapper Logic revelat que havia invertit 6 milions de dòlars en Bitcoin el mes passat. El raper de l’ISIS va fer la revelació a través d’històries d’Instagram al seu compte. Tanmateix, no hi ha manera de demostrar si hi ha veritat en aquest assumpte. Tot i això, si és vàlid i suposant que va fer la seva inversió a principis del mes passat amb BTC que cotitzava al voltant de 10.550 dòlars, la seva cartera ara podria valer els 10.000 milions de dòlars..

Maisie Williams és una altra celebritat que ha revelat que inverteix en BTC. En una recent piulada, es pregunta si hauria d’anar llarga o curta en la criptomoneda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me