L’explosió del preu de Bitcoin defineix la criptografia com una font de guanys més elevats enmig de la incertesa del mercat mundial

El mercat de criptomonedes ha experimentat un boom inesperat durant els darrers mesos, tot i que els casos de coronavirus es reprenen amb un ritme creixent a tot el món. Des de principis d’any, el preu de les ETH i BTC, les criptomonedes més populars, van pujar un 200% i un 65% corresponent, cosa que també va fer que les comissions de transaccions de xarxa s’aproximessin al màxim històric. El capitalització de mercat d’ambdues criptomonedes ha assolit les altures del cel el 2020 i el nombre d’actius Bitcoin i Ethereum les adreces es van convertir en les segones més altes després de l’explosió de preus del desembre del 2017.

La criptomoneda com a refugi segur

L’explicació d’aquest excel·lent rendiment del preu s’amaga en diversos factors que defineixen simultàniament. Una d’elles és una preocupació cada vegada més gran al voltant del COVID-19 i el seu efecte macroeconòmic sobre l’economia global, cosa que dóna el benefici d’un dubte de si la recuperació completa tindrà lloc finalment abans que la vacuna sigui explorada i distribuïda entre el públic. Tenint en compte l’absència de passos definitius fins ara, això pot proporcionar una explicació de per què una gran fracció de la població va traslladar els seus actius a criptografia en lloc de fiat convencional. També, el investigació de JPMorgan destaca que les criptomonedes comparteixen un atractiu molt més ampli entre els mil·lenaris, que prefereixen emmagatzemar els seus actius en criptografia per al pròxim mandat d’una economia mundial cada vegada més volàtil, a diferència dels baby boomers, que mostren una clara inclinació cap a la compra d’or.

En segon lloc, la resposta darrere de l’augment de preus dels actius digitals rau en un subministrament de tokens. Amb criptomonedes com el bitcoin, que per la seva escassetat mereixia una referència d ‘”or digital”, ja ha encapçalat la llista de criptoconjunts el preu dels quals augmenta a causa de la seva naturalesa molt limitada de fitxes en circulació: es va limitar només a 21 milions. Encara més estimulat per una postura reguladora amistosa de les autoritats, inclosa l’aprovació més recent d’un factura de criptomoneda a Rússia, donant suport a la publicació de fitxes de les empreses i anomenant la criptomoneda com a propietat imposable, Bitcoin ara està orientat a una adopció global encara més àmplia.

Les Stablecoins també s’enfronten a una onada d’interès creixent. Com que Tether és utilitzat majoritàriament per molts operadors com a emmagatzematge intermediari durant breus descansos entre operacions, la seva circulació composta a la xarxa ha arribat 10.300 milions. A més, cada vegada més organitzacions de renom mundial fomenten l’interès per emetre les seves fitxes. Un dels exemples més destacats és Goldman Sachs, que fa només uns mesos va criticar Bitcoin pel seu caràcter especulatiu, però més tard va fer una declaració sobre una possible versió del testimoni propi del banc. Després d’una llarga ronda de converses, Moneda JPM està massa predit per existir aviat.


El mercat criptogràfic es converteix en un conjunt de guanys massius per als comerciants

En veure l’augment de popularitat de la criptografia i la criptonomia, aquesta tendència ja va donar un impuls a les noves empreses per accelerar la seva posició al mercat de les criptogràfiques. Atès que alguns dels fitxers intercanvis ja establerts amb fermesa en aquest entorn, no és estrany que noves empreses s’uneixin al cercle per promoure les funcions de la funcionalitat avançada. Especialment, això és pertinent pel que fa al comerç de marges, que ja es va replicar amb èxit després d’un mercat de divises. En tractar-se d’una solució força nova en el domini de la criptografia, actualment està incorporada per no més de 30 plataformes comercials, de les quals només Bitmex, Bybit, FTX, Bitfinex i Deribit s’acosten prou a la idea d’un comerç de marge complet. terminal.

L’addició més rellevant d’aquesta llista és WhiteBIT – l’intercanvi que es va centrar en el comerç de parells de divises d’alta liquiditat, com ara l’euro (EUR), el ruble rus (RUB), la lira turca (TL) i la hryvnia ucraïnesa (UAH) contra actius de criptomoneda amb més tendència. El que el distingeix especialment és el palanquejament de fins a x25, que prové de la piscina de més de 180.000 participants. Fent la primera aparició pública el 2018, la plataforma ja està fortament arrelada al mercat i s’ha demostrat com un mecanisme fiable resistent als atacs de pirates informàtics, principalment per la seva característica cartera freda..

Amb tot, a mesura que creix el mercat de criptomonedes, es transforma en un nou avantatge per al desenvolupament tecnològic financer i digital. El més probable és que continuï progressant per al futur fins que arribi gradualment al mateix nivell que el mercat de divises i, finalment, l’enderroci. És per això que les plataformes de comerç criptogràfic poden convertir-se en un bocí saborós per als comerciants que vulguin ampliar ara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me