Guia sobre com intercanviar swaps amb marge USDT a Huobi

Aquesta és una guia per al comerç de permutes perpètues amb marge USDT llançades recentment a la borsa de criptomonedes Huobi.

El mercat de les criptomonedes augmenta a mesura que els nous inversors prenen posicions en el camp innovador. A mesura que augmenten els preus i el valor, els proveïdors de serveis d’actius virtuals, com ara els intercanvis criptogràfics, estan construint més instruments i productes financers per captar l’interès dels comerciants de criptografia..

Fundat el 2013, Huobi crypto exchange és un dels pioners a oferir una àmplia gamma d’instruments als seus usuaris. L’intercanvi ha ampliat els seus productes financers centrats en la criptografia en els darrers anys, cosa que s’afegeix a la seva àmplia oferta de comerç puntual d’actius digitals. Els productes derivats de l’espai criptogràfic han crescut junt amb el mercat i Huobi ha estat allà dalt amb l’objectiu d’afegir tants d’aquests productes com sigui possible. Huobi Futures és la plataforma de derivats del grup Huobi.

Des de futurs, permutes i opcions perpètues, Huobi Futures ha jugat el seu paper per facilitar als comerciants la presa de posicions apostant pel preu futur. Un derivat en particular que presencia una adopció massiva als mercats de criptografia és l’intercanvi perpetu, que permet als comerciants apostar pel preu futur d’un actiu sense una data de caducitat predeterminada..

Diferència entre permutes perpètues amb marge USDT i marge amb moneda


Com s’ha explicat anteriorment, un contracte de permuta perpetu és com un contracte de futurs, però permet a l’usuari comprar o vendre l’actiu en qualsevol moment sense caducitat. En aquesta classe de derivats, els usuaris tenen l’opció d’adquirir permutes perpètues amb marge USDT o amb marge de moneda, que ofereixen avantatges i desavantatges diferents..

En què es diferencien, doncs, els swaps perpetus amb marge USDT i amb marge de moneda??

Un permut perpetu amb marge USDT és un contracte lineal pel qual el marge s’emmagatzema en moneda estable USDT. Al revers, un swap perpetu amb marge de moneda (també conegut com swap perpetu invers) emmagatzema el marge a la criptomoneda seleccionada, per exemple. Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, etc..

En comparació amb els swaps amb marge de moneda, els swaps amb marge per USDT són millors pels motius següents:

 • Permet un càlcul més senzill i directe dels beneficis i pèrdues d’un contracte de permuta perpetua, a diferència dels permutes amb marge de moneda. Canvis perpetus marginats en USDT P&L es pot mostrar en una corba lineal i és clar d’un cop d’ull a USDT.
 • En segon lloc, en els swaps perpetus amb marges inversos / de moneda, el marge es basa en la criptomoneda subjacent, com ara BTC / ETH / XRP / LTC / BCH, etc. Els swaps perpetus amb marge USDT utilitzen la stablecoin com a marge i, per tant, els comerciants no han de cobrir la seva posició per evitar el risc de mantenir la criptomoneda.

Llegiu aquí: avantatges del curtcircuit mitjançant swaps amb marge USDT

Intercanvis perpetus amb marges de USDT de Huobi

Huobi Futures va anunciar el llançament dels swaps amb marge USDT a mitjans d’octubre, cosa que us permetrà apostar pel preu futur dels actius criptogràfics. El comerç d’intercanvis perpetus amb marge en USDT us permet allargar o reduir un actiu si creieu que el preu puja o baixa respectivament.

“Els swaps amb marge USDT es liquiden cada vuit hores i el PnL realitzat i el PnL no realitzat es transferiran al saldo del compte de l’usuari després de la liquidació”, diu el comunicat de llançament de Huobi.

Els swaps perpetus amb marge en USDT us ofereixen un palanquejament d’1x125x en les operacions que us permeten negociar fins a 125 vegades l’import del vostre compte. Tanmateix, recordeu que un major apalancament suposa un major risc de ser liquidat. Canvieu les posicions apalancades amb precaució!

Actualment, Huobi ofereix 15 parells de negociació en els seus swaps amb marge USDT, inclosos BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII i el testimoni natiu d’Uniswap, UNI.

Com fer una comanda a swaps de marges de Huobi USDT

Després d’assabentar-nos de les complexitats dels swaps perpetus amb marge USDT de Huobi, en aquesta secció expliquem una guia pas a pas sobre com operar aquestes posicions amb marge estable.

Pas a pas

1. Obertura d’un compte Huobi

Abans d’iniciar el vostre viatge en el comerç de swaps amb marge USDT, heu de tenir un compte registrat i verificat a Huobi Futures.

 • Al lloc web oficial d’intercanvi Huobi, aneu a Pàgina “Registra’t”.
 • Introduïu les vostres dades a la pàgina resultant, inclosos el número de correu electrònic / telèfon, la nacionalitat, el nom i la contrasenya.

Huobi

 • Accepteu l ‘”Acord d’usuari”.
 • Feu clic a “Registra’t”.

Un cop registrat, haureu de completar la verificació de la identificació que us obligarà a introduir els vostres noms, passaport emès pel govern, permís de conduir o número d’identificació i penjar-ne una foto..

Després visiteu “https://futures.huobi.fmI feu clic a “Intercanvis amb marge USDT”. Inicieu sessió al vostre compte Huobi i obriu permutes amb marge USDT.

intercanvi de marges huobi

Mesures de seguretat:

 1. Permet habilitar l’autenticació de dos factors (2FA) per obtenir més seguretat.
 2. Huobi també implementa mesures de seguretat addicionals, com ara la verificació de correu electrònic, una contrasenya de fons designada per garantir la seguretat dels actius fiduciaris i la verificació telefònica, etc..

2. Com ingressar fons USDT al vostre compte

 • Inicieu la sessió al vostre compte comercial de Huobi.
 • A la part superior dreta, feu clic a “Saldos” i seleccioneu el testimoni USDT.

huobi usdt swaps marginats

 • Comproveu la vostra adreça de dipòsit USDT i envieu USDT a aquesta adreça. Podeu optar per copiar l’adreça del dipòsit o escanejar el codi QR.

NOTA: USDT té diverses cadenes que el suporten, incloses OMNI, ERC20 i TRC20. Aneu amb compte de seleccionar el blockchain correcte abans de transferir les vostres fitxes.

 • Un cop copiat, aneu a la vostra cartera plena de USDT i retireu-la a aquesta adreça copiada.

sobre el dipòsit de criptomonedes a la borsa Huobi Global.

3. Transferència de l’USD de la cartera directa a la cartera de derivats

Un cop hàgiu ingressat USDT al vostre “Compte d’intercanvi”, el següent pas és transferir les fitxes al vostre “Compte de derivats”..

 • Aneu a la pestanya “Saldos”. Trieu “Compte de derivats”
 • Trieu els swaps que vulgueu canviar i seleccioneu l’opció “Transferir”.
 • Feu clic a “Transferir”, seleccioneu “Transferir compte” a “Compte de derivats” i introduïu l’import que voleu transferir.
 • Feu clic a “Confirma” per transferir el recurs.

huobi

Tipus de comandes a Huobi Futures

Podeu adoptar una posició en swaps perpetus amb marge d’USDT mitjançant una compra directa al mercat o una comanda. Hi ha diverses comandes disponibles a Huobi Futures, incloses:

Ordre límit: L’ordre límit especifica el preu més alt que voleu comprar un actiu i el preu més baix que esteu disposat a vendre un actiu específic.

Ordre del disparador: Aquesta comanda us permet establir amb antelació un preu activador, un preu de la comanda i una quantitat. Quan el preu més recent assoleixi el preu activador, el sistema realitzarà una comanda utilitzant el preu i la quantitat establerts per endavant igual que la comanda límit.

Millor oferta, també coneguda com BBO: En aquesta comanda, només s’espera que fixeu la quantitat d’actius que voleu comprar, el sistema prendrà l’últim preu de l’oponent en el moment de rebre aquesta comanda per fer la comanda..

Ordre òptim de N: També podeu fer comandes basades en preus BBO dins del límit òptim. Això us permetrà mitigar les pèrdues en cas que el mercat fluctuï violentament..

Flash tancat: (Des del lloc Huobi) Flash Close és una funció que ajudaria els usuaris a fer una comanda fent servir els preus dins dels 20 òptims segons els preus de BBO. I les parts sense omplir es convertiran automàticament en ordre límit.

Com començar a cotitzar en swaps de marge USDT de Huobi

Abans de començar a obrir les vostres posicions d’intercanvi amb marge USDT, heu d’entendre alguns termes clau:

 • Taxa de finançament: Aquesta és la quota que es paga entre compradors i venedors en liquidar-se cada 8 hores. Si la taxa és negativa, els curts han de pagar els llargs i, si és positiu, els llargs pagaran els curts.
 • Marge de posició: Aquesta és la quantitat de marge assignada a totes les vostres posicions obertes. Es calcula com el valor d’entrada de tots els contractes que teniu, dividit pel palanquejament seleccionat, més els guanys i pèrdues no realitzats.
 • Marge de la comanda: La quantitat mínima d’equitat necessària per conservar les vostres comandes obertes. Es calcula com el valor de totes les comandes obertes dividit pel palanquejament seleccionat.

Negociació de swaps de marges USDT pas a pas

 • Aneu al lloc web oficial de Huobi Global i inicieu sessió al vostre compte.
 • A la barra superior, feu clic a “Derivats” i seleccioneu “Permutes amb marge USDT”.
 • A la pàgina “Trading” resultant, seleccioneu la moneda digital que vulgueu canviar.

swaps de marge huobi

 • Feu una comanda seleccionant el “Tipus de comanda” i emplenant el preu i la quantitat desitjats.
 • “Obriu molt” si creieu que augmentarà el preu; “Obriu curt” si creieu que el preu baixarà.

Conclusió

Com s’ha vist anteriorment, el comerç d’intercanvis perpetus amb marge d’USD té els seus avantatges respecte als swaps amb marge de moneda. El risc de volatilitat s’elimina tot oferint un mètode lineal directe i senzill per calcular els beneficis. Huobi és pioner en operacions amb marge USDT, que us ofereix una plataforma directa i econòmica per completar els vostres operatius de derivats de la moneda estable.

(Fotos de Huobi Global)

Exempció de responsabilitat El contingut presentat pot incloure l’opinió personal de l’autor i està subjecte a les condicions del mercat. Feu la vostra investigació de mercat abans d’invertir en criptomonedes. L’autor o la publicació no es fa responsable de la seva pèrdua financera personal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me