GoodDollar Wallet llança un paquet d’alleujament del coronavirus de 100.000 dòlars per als empleats d’eToro

GoodDollar, una iniciativa sense ànim de lucre que treballa per proporcionar ingressos bàsics universals (UBI) mitjançant tecnologies blockchain, va llançar la seva cartera per lliurar ingressos bàsics la setmana passada facilitant 100.000 dòlars en donacions d’alleujament del coronavirus per a la plataforma d’inversió eToro. eToro va utilitzar la cartera UBI de GoodDollar per facilitar la campanya d’alleujament del coronavirus als seus empleats, amb més de 300 empleats que van utilitzar la cartera per donar 100.000 dòlars a organitzacions benèfiques israelianes locals per donar suport a la tasca vital que s’està fent per combatre la pandèmia de coronavirus. Les quatre organitzacions benèfiques són Sheba Medical Center, Kaplan Medical Center, no2violence i Leket Israel.

Comentant les donacions, CEO de Yoni Assia i cofundador d’eToro, dit: “Aquesta iniciativa no es tractava només de fer el bé als altres amb una donació benèfica, sinó de mostrar la força d’un col·lectiu compromès amb l’impacte social i el benestar global.

La pandèmia del coronavirus reforça l’argument per obtenir una renda bàsica universal. Les transferències directes d’efectiu i els paquets de socors ara formen part de la conversa política quotidiana que demostra la importància que tenen els ingressos mínims regulars per reforçar tot un sistema financer ”. 

L’objectiu de GoodDollar és produir un marc per oferir una renda bàsica universal global, sostenible i escalable mitjançant la tecnologia blockchain. La renda bàsica universal, coneguda també com a UBI, és la idea de proporcionar a la gent un pagament en efectiu incondicional i recurrent, una proposta de política que ha crescut en consciència i popularitat a nivell mundial durant els darrers mesos després de les conseqüències econòmiques de la pandèmia de coronavirus. La visió de GoodDollar és un món en el qual tothom té accés a actius econòmics bàsics i té com a objectiu regalar petites quantitats d’ingressos bàsics per incorporar nous usuaris a l’espai d’actius digitals. La solució inclou una criptomoneda, G $, que es distribueix com a UBI, i una cartera digital UBI, que va llançar recentment en col·laboració amb eToro. Una versió de demostració pública de la cartera ja està disponible per al públic en línia.

Al gener de 2020, GoodDollar es va associar amb eToro, el seu patrocinador corporatiu principal, per llançar una prova limitada del sistema de pagaments de GoodDollar. L’objectiu era estimular el comerç de monedes de GoodDollar entre persones en un mercat tancat (GoodMarket) perquè la gent pogués intercanviar béns i serveis de segona mà entre els 500 empleats de l’oficina d’eToro a Tel Aviv. Durant els cinc mesos beta tancats, centenars d’empleats participants van realitzar comerços per valor de desenes de milers de dòlars.


Amb el tancament de la prova a finals d’abril, els empleats van poder utilitzar les seves carteres UBI per transferir els seus GoodDollars restants a una de les quatre organitzacions benèfiques locals amb eToro fent coincidir les donacions amb dòlars reals. Per augmentar l’impacte, eToro va llançar una demostració addicional de 200 GoodDollars a les carteres dels empleats participants. En suma, es van aportar més de 100.000 dòlars en donacions a les organitzacions de socors.

GoodDollar està a mesos del llançament en directe del seu protocol i moneda G $, dissenyat per generar i finançar UBI a escala mundial. El programa d’alleujament del coronavirus va suposar el llançament de la cartera UBI, la caiguda de la beta tancada d’eToro, ja que l’equip de GoodDollar treballa per al llançament públic de la moneda. Una demostració de la cartera UBI ja està disponible a GoodDollar.org.

Yoni Assia afegeix: “GoodDollar es tracta d’aprofitar la innovació i els efectes de la xarxa per inspirar a més gent a fer el bé entre ells. Aquest és el final de llibre perfecte d’un capítol, ja que ens esforcem per aconseguir un major impacte i donar a cada persona l’oportunitat de fer el bé per als altres, en el nostre llançament públic.

GoodDollar treballa per oferir una solució UBI global adoptant la tecnologia blockchain i el disseny de token, per reduir la desigualtat de riquesa mundial. La pandèmia mundial de coronavirus i els mesos d’incertesa que tenen per davant mostren que hi ha una necessitat desesperada d’UBI. Creiem que això és tècnicament possible mitjançant la creació de productes financers que incloguin el disseny i generin els incentius adequats per complir aquests dissenys “.

Quant a eToro 

eToro es va fundar el 2007 amb la visió d’obrir els mercats globals perquè tothom pugui invertir d’una manera senzilla i transparent. La plataforma eToro permet a les persones invertir en els actius que desitgen, des d’accions i productes bàsics fins a criptoactius. Som una comunitat global de més de tretze milions d’usuaris registrats que comparteixen les seves estratègies d’inversió; i tothom pot seguir els plantejaments dels que han tingut més èxit. A causa de la simplicitat de la plataforma, els usuaris poden comprar, retenir i vendre actius fàcilment, controlar la seva cartera en temps real i fer transaccions quan vulguin. www.etoro.com  

Quant a GoodDollar

GoodDollar és una organització sense ànim de lucre fundada el 2018 que està decidida a oferir ingressos bàsics universals al món mitjançant l’aprofitament de les tecnologies blockchain. Ho fem mitjançant la realització d’experiments monetaris i la presentació d’un nou marc per generar, finançar i distribuir la renda bàsica universal a escala mundial. La nostra visió és un món on tothom tingui accés a actius econòmics bàsics mitjançant la creació de productes financers que siguin inclusius pel disseny. 

Exempció de responsabilitat:

eToro està regulat a Europa per la Cyprus Securities and Exchange Commission, per la Financial Conduct Authority al Regne Unit i per la Australian Securities and Investments Commission a Austràlia..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me