Els deu principals que heu de visitar són alternatives de capitalització de mercat de monedes

Alternatives de capitalització del mercat de monedes

Coinmarketcap sens dubte és el lloc de control de monedes més destacat de l’esfera criptogràfica actual. Amb volums de comerç optimitzats les 24 hores, rànquings de capitalització del mercat de criptografia, gràfics de preus, entre altres funcions, coinmarketcap s’ha consolidat com un gegant amb recursos a la indústria de les criptografies..

Però, per totes les seves forces, l’aparent confiança excessiva dels operadors de criptografia en un únic centre de dades de dipòsit altament centralitzat pot tenir una bona part dels seus inconvenients. El 2018, CMC va prendre una decisió força impopular d’eliminar les dades de les fitxes de Corea del Sud, una acció que encara es culpa d’una caiguda de preus que es va produir poc després..

Per evitar aquest escenari, els comerciants de criptografia estan buscant actualment plataformes alternatives de comprovació de monedes. Per sort, a continuació, hem resumit deu de les millors alternatives de Coinmarketcap. Anem a començar.

1. CoinGecko


Coingecko

CoinGecko Fundat per un grup d’experts en la indústria innovadors el 2014, CoinGecko se centra principalment en augmentar la transparència en la indústria criptogràfica..

A més de mantenir el primer lloc com a plataforma de control de monedes més transparent, CoinGecko ofereix excel·lents indicacions addicionals com ara experiència de seguiment de preus, forta capitalització de mercat i volums de negociació. A més, també fa un seguiment de les mètriques de la cadena, el creixement de la comunitat i altres esdeveniments significatius al món de la criptografia.

2. Coincodex

CoinCodex

Coincodex es va fundar el 2017. Donades les dificultats que s’enfronten els nous comerciants pel que fa a la navegació per algunes de les jerges complexes del comerç criptogràfic, Coincodex ofereix diversos tutorials i guies d’instruccions que contenen informació essencial que els nous comerciants trobaran força interessants per iniciar el seu viatge comercial.

Un calendari que indica les ICO actives i properes a ser llançades són algunes de les funcions úniques que Coincodex ha afegit a la seva plataforma per permetre als comerciants investigar algunes anàlisis clau del mercat de criptografia..

A més, Coincodex té un fitxer Android i Aplicació iOS. El podeu utilitzar per personalitzar la vostra experiència a la seva plataforma. Aquests són alguns d’ells i les seves característiques clau.

Cartera

 • Manté les participacions dels comerciants en un sol lloc per facilitar la comparació dels moviments de preus
 • Sincronitza l’aplicació Coincodex disponible per a usuaris de telèfons mòbils iOS i Android

Llista de seguiment

 • Us permet centrar-vos en la criptografia única que més us interessi.
 • Un cop s’afegeix una moneda a la llista de seguiment, amb un sol clic s’utilitza tot el que voleu veure sobre la moneda

Alertes

 • Els inversors poden establir una alarma de notificació per informar quan el vostre xifrat preferit aconsegueix un nivell determinat.
 • La notificació s’envia per correu electrònic o per aplicació mòbil.

Visió general del mercat

 • Perfecte per fer un seguiment del rendiment del principal mercat de criptografia.
 • Pot rastrejar els volums totals, la capitalització del mercat de criptografia i la dominància de Bitcoin al mateix lloc.

Calculadora

 • Una eina útil que us permet calcular la taxa de conversió actual entre qualsevol criptografia i monedes importants com Ethereum, Bitcoin o monedes fiduciàries.

Ginys

 • La plataforma proporciona un giny personalitzable que permet als visitants veure el rendiment de certs criptos en temps real
 • És totalment gratuït i es pot inserir al vostre lloc web

Monedes estables

 • Una eina imprescindible per a tots els comerciants per ajudar-vos a fer una comparació de les principals monedes estables per volum de negociació, capitalització de mercat i preu..
 • Facilita el procés de seguiment de monedes estables que s’estabilitzen i que mostren enormes fluctuacions de preus.

3. OnchainFX

OkchainFX

A part de totes les funcions estàndard que ofereix una plataforma estàndard, com ara volums de negociació i moviments de preus les 24 hores, l’enfocament OnchainFX de les dades criptogràfiques és molt superior. Per exemple, el lloc té eines integrades que permeten als comerciants fer una comparació paral·lela de dos actius. A més, podeu consultar el futur del mercat de la vostra moneda amb límit el 2050. Més recentment, OnchainFX va introduir una casella de selecció Preu si el subministrament de BTC és normalitzat. És una característica innovadora que permetrà als comerciants comprovar les monedes amb un preu igual al de Bitcoin.

Tot i que la quantitat d’informació disponible a la plataforma pot ser una mica aclaparadora per als usuaris per primera vegada, la informació de monedes disponible al lloc impressionarà a qualsevol usuari una vegada que es posi en suspens.

4. Criptocampar

CryptoCompare

Fundat el 2014, Cryptocompare va ser pioner en funcions força interessants com ara xats en directe i preus de monedes en directe. La plataforma utilitza anàlisis de més de 65 llocs d’intercanvi criptogràfic, cosa que facilita als usuaris la possibilitat d’elegir més ràpidament al lloc on operar. Tot i que el disseny pot resultar una mica decebedor, molts estaran d’acord que encara és relativament fàcil d’utilitzar, sobretot per als tipus poc intel·ligents en tecnologia..

El disseny confús i el nombre limitat de monedes que apareixen a la llista són alguns dels inconvenients de la plataforma. Tanmateix, els comerciants interessats en algunes de les principals monedes trobaran la plataforma útil a causa de la quantitat d’informació útil disponible a la mateixa.

5. Coinlib

Coinlib

Molt reconegut per la seva innovadora cartera i funcions de seguiment de preus, el disseny de Coinlib està dissenyat per impressionar els usuaris interessats en una àmplia gamma de monedes digitals. Actualment, la plataforma utilitza unes 4.680 monedes. Els principiants trobaran aquest lloc molt amig en comparació amb altres llocs populars pel que fa a la localització ràpida del preu de la moneda, la negociació de l’oferta i la capitalització del mercat. Altres funcions interessants són les alertes de preus i les notícies del mercat de criptografia en directe.

Coinlib podria aparèixer com un altre lloc de criptografia optimitzat per a la comparació. Tot i això, un aspecte transversal revela una interessant funció de comparació que permet als usuaris comparar fins a quatre actius. En un sol gràfic. Està disponible a les aplicacions a les quals poden accedir tant els usuaris d’iOS com Android. El disseny senzill d’aquesta plataforma i la seva facilitat d’ús impressionaran tant els comerciants experimentats com els nouvinguts.

6. Coincap

Coincap

Establert el 2015, l’enfocament de CoinCap per proporcionar als usuaris un accés il·limitat a dades del mercat en temps real és excepcional. Tot i la seva pàgina d’inici amb aspecte ocupat, les funcions rellevants com ara capitalització de mercat, preus actuals, subministrament de monedes disponible, entre d’altres, són totalment lliures.

CoinCap permet als usuaris veure gràfics de preus històrics simplement fent clic a les seves monedes preferides. Però potser el que més interessarà als usuaris és la disponibilitat de l’API CoinCap. Tot i que la interfície d’usuari de la plataforma no és la més atractiva, els usuaris trobaran diverses funcions úniques i optimitzades que són inestimables per a un comerciant de criptografia..

7. Coincheckup

Revisió de monedes

Coincheckup és una de les plataformes recents que es va unir a la indústria de llocs de comprovació de monedes que es va llançar el 2017. La plataforma es centra principalment en augmentar la transparència del comerç criptogràfic..

Amb aquesta consideració, la plataforma proporciona als usuaris una anàlisi detallada de les monedes que els comerciants pretenen adquirir, seguint informació com el volum de negociació i els gràfics de preus per ajudar els comerciants a prendre decisions completament informades..

El disseny de la plataforma pretén facilitar l’experiència comercial als usuaris que prefereixen una anàlisi fàcilment disponible. A més, la classificació a la plataforma es fa mitjançant diversos factors com el producte que ofereix, la força de l’equip, la capacitat de resposta de l’equip davant de les preguntes, la consciència de la comunitat i el ventall de desenvolupament actiu..

A més, el rendiment de l’algorisme de cada moneda es classifica sobre 5 per augmentar la transparència. Tot i que el munt d’anàlisi de dades i una gran quantitat d’informació pot ser un desactivament ràpid, els comerciants que busquin projectes de criptografia abans d’invertir trobaran la plataforma força interessant.

8. Rellotge de monedes en directe

Rellotge de monedes en directe

Els comerciants que prefereixin una plataforma amb un munt de dades criptogràfiques crítiques i un lloc web de seguiment fàcil d’utilitzar amb una interfície d’usuari optimitzada trobaran definitivament Live Coin Watch un èxit segur. Llançada el 2017, la popularitat de la plataforma es troba a la lliga de plataformes molt més antigues, probablement per la seva facilitat d’ús i per la seva pàgina d’inici..

Live Coin Watch permet als usuaris rastrejar volums comercials, moviments de preus, capitalització de mercat i subministrament de la moneda en circulació per a més de 2.000 monedes. Els usuaris que prefereixin fer un seguiment dels moviments de preus en diverses monedes fiduciàries trobaran aquesta plataforma força útil. A més, Live Coin Watch permet als usuaris triar la freqüència que preferirien actualitzar les dades del lloc.

9. WorldCoinindex

WorldCoindex

Worldcoinindex és una excel·lent plataforma de seguiment de preus que ha anat guanyant popularitat tant amb els comerciants experimentats com amb els propers, a causa, entre altres funcions, de la presentació visual de preus de criptografia fàcils d’utilitzar. La plataforma ofereix informació de preus en temps real i una llista d’uns 1.500 criptos.

Amb més de 7.000 mercats de criptografia als quals els usuaris estan connectats, la plataforma ofereix als usuaris la possibilitat d’interactuar amb més de 100 llocs d’intercanvi de criptografia. A més, a part de BTC, que és la moneda per defecte amb la qual els usuaris poden negociar, Worldcoinindex ofereix 13 monedes fiduciàries addicionals que permeten als comerciants realitzar compres directament sense necessitat de convertir primer les monedes fiduciàries a BTC..

10. Coinpaprika

Coinpaprika

Coinpaprika és bastant nou en l’àmbit del control de monedes, però té una visió ferma a coinmarketcap. Tot i que altres llocs web existents i propers experimenten un creixement limitat a causa de la disminució del trànsit com a conseqüència del mercat baixista, coinpaprika ha mantingut sorprenentment un creixement positiu des del seu llançament.

En comparació amb altres plataformes populars, coinpaprika ofereix mètriques addicionals associades a la seva creixent popularitat. Aquestes mètriques inclouen la calculadora de mineria i la quantitat d’estadístiques de confirmacions destinades a ajudar els usuaris a comparar criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me