Coses que heu de saber abans de negociar a Binance

Binance l’intercanvi genera notícies importants gairebé cada setmana. Recentment Binance ha llançat el seu propi intercanvi descentralitzat a Mainnet abans del previst. Es diu que la negociació a la nova plataforma començarà els propers dies. El seu DEX té una sòlida oportunitat de seguir el lideratge de la seva empresa matriu Binance i convertir-se en líder del seu domini. El seu producte principal és l’intercanvi de criptografia més gran en termes d’usuaris quotidians i el volum ajustat a Coinmarketcap. A l’article d’avui revisarem el que va convertir l’intercanvi relativament jove en una figura important del criptomercat.

Introducció a Binance

La plataforma Binance va estar disponible per als usuaris el setembre del 2017. Al principi, l’empresa tenia la seu a la Xina, però des de llavors es va traslladar a l’oficina principal de Taiwan i ha obert oficines a tot el món. Binance va ser el primer intercanvi que va llançar la seva pròpia moneda digital, BinanceCoin (BNB), amb una capitalització de mercat que superava els 3.000 milions de dòlars al moment de l’escriptura.

Com començar a operar?

No es requereix cap procediment KYC per començar a cotitzar a Binance. Només cal que proporcioneu un correu electrònic, que trieu una contrasenya segura i que estigueu configurat. Binance té una interfície amigable i un ampli conjunt d’eines. Tant els comerciants ocasionals com els professionals gaudiran de negociar a Binance i no els mancaran d’eines tècniques per a l’anàlisi.


L’intercanvi proporciona més de 400 parells de criptomonedes per al comerç. Un comerciant també pot quedar gratament sorprès amb una àmplia gamma de monedes BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB i PAX com a divises de cotització. BTC i ETH es negocien contra 150 i 140 monedes en conseqüència. Per tant, la majoria de les monedes que teniu amb tota seguretat estaran disponibles per a la negociació a Binance.

Comissions de negociació

Una de les nombroses coses que atrauen els comerciants a Binance són les seves baixes tarifes. La comissió de negociació habitual és del 0,1%. Fins i tot podeu obtenir un descompte del 25% si utilitzeu la moneda BNB per pagar comissions. Per a grans volums, la comissió pot baixar fins al 0,015% per als fabricants i el 0,03% per als compradors. Consell: si teniu algunes monedes que tenen un saldo total inferior a l’import mínim de comerç de Binance, podeu convertir-les en BNB i utilitzar-les per pagar comissions per als vostres negocis futurs. Fins i tot 10 cèntims d’altcoin que no es poden canviar amb comandes regulars aportaran valor.

Comissions de dipòsit i retirada

Binance exchange no cobra cap comissió pels dipòsits. A més, recentment han afegit oportunitats de dipòsit ampliades afegint dipòsits amb targeta de crèdit a través de Simplex.

Les comissions de retirada són diferents per a totes les criptomonedes. Consulteu el bescanvi del dades més recents. La taxa de retirada de Bitcoin és de 0,0005 BTC, per a Ethereum la taxa és de 0,01 ETH al moment de la redacció. La quantitat que podeu retirar diàriament depèn del nivell de verificació del vostre compte de Binance. Podeu augmentar el límit de retirada proporcionant-los la informació personal sol·licitada.

Eines addicionals per a Binance

Un cop us sentiu còmode amb la plataforma, podeu començar a explorar oportunitats que, d’una banda, poden simplificar i, per altra banda, fer que el vostre comerç sigui més eficient. Tenen accés API obert que moltes empreses van utilitzar amb èxit per desenvolupar nous serveis comercials.

Una d’aquestes eines que pot millorar significativament la vostra experiència comercial és bots de negociació automatitzats, fer comandes segons la vostra estratègia 24/7. Per exemple, consulteu el servei de bot de comerç gratuït des de TradeSanta. Permeten triar entre les estratègies disponibles i configurar una quantitat il·limitada de robots per a tants parells com vulgueu. Els robots també us ajudaran a automatitzar la rutina i s’encarregaran de negociar fins i tot quan esteu fora del monitor. Un cop hàgiu configurat un bot, mai no trobareu a faltar cap operació.

Una altra plataforma per als bots comercials automatitzats és Tralitat. Trality és una plataforma per a qualsevol persona que vulgui treure profit del comerç de criptografia algorítmica. Ofereixen algunes eines realment úniques perquè els comerciants puguin crear, provar enrere i operar en criptografia bots:

Trality Rule Builder és una interfície gràfica d’usuari que us permet construir la lògica del bot comercial simplement arrossegant i deixant anar indicadors i estratègies. Aquesta és una eina increïble per a aquells que no saben codificar, però encara volen crear un bot comercial que tingui un bon rendiment i generi beneficis constants..

Trality Code Editor és el primer editor de codi Python Bot basat en navegadors del món, que ofereix tot el que un comerciant professional necessita per crear algoritmes comercials amb èxit. Una cosa molt important a tenir en compte aquí és que l’Editor de codi requereix coneixements avançats de codificació, de manera que potser no és adequat per a tots els comerciants.

En resum, Binance atrau nous adoptants cada dia proporcionant tarifes baixes, una gran varietat de parells de criptomonedes i una incorporació fluida. És molt adequat tant per a principiants com per a comerciants professionals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me