Corredors de criptomonedes de confiança

Si voleu invertir en actius de criptomonedes per primera vegada, la manera més fàcil i segura de fer-ho és mitjançant un corredor de criptomonedes. Un corredor de criptomonedes facilita el procés de compra de criptomonedes proporcionant un lloc segur i fiable per fer-ho.

Al mercat, n’hi ha molts per triar, però hi ha una gran diferenciació pel que fa als nivells de seguretat que ofereixen i a les possibilitats comercials que atorguen als seus usuaris. En aquesta pàgina, parlarem dels corredors més segurs del negoci de criptomonedes, de manera que sàpiga quins cal utilitzar.

Per què és important la seguretat quan es tracta d’intermediaris??

Igual que un banc, sempre heu de buscar el corredor de bitcoins més segur que pugueu. Això es deu al fet que, de la mateixa manera que un banc, un corredor de criptomonedes vetllarà pels actius que es podrien valorar en centenars o fins i tot en milers. Com a tal, l’últim que voleu experimentar és iniciar la sessió al vostre corredor de criptomonedes un dia per saber que us han robat tots els actius..

Malauradament, només hi ha hagut diversos exemples d’això en els darrers dotze mesos. En alguns casos, els actius es van substituir. En altres, els seus comerciants van perdre importants sumes. Fins i tot als corredors més segurs, això encara pot passar, però la probabilitat que això passi es redueix molt més. El millor consell que podem donar-vos és que utilitzeu una cartera de criptomoneda, ja que són molt més segures per a la seguretat. No obstant això, trobar un dels corredors de bitcoins més segurs és almenys un bon començament.


Top 5 corredors de criptomonedes segurs

Per tant, la pregunta és: quins són els corredors de criptomonedes més segurs? Bé, en aquesta secció hem compilat una llista de les que creiem que tenen les millors mesures de seguretat i el millor historial del negoci.

eToro

eToro és probablement la marca més reconeguda en el negoci de corretatge de criptomonedes. Especialitzat originalment en CFD bitcoin, la plataforma ha ampliat les seves operacions en gran mesura i ofereix diverses maneres de fer-ho negociar actius de criptomoneda.

Podeu llegir un document exhaustiu Revisió eToro aquí a Cryptimi.

Una part del motiu pel qual han arribat on són és mitjançant les estrictes mesures de seguretat que els han convertit en una plataforma provada i de confiança per als comerciants. L’ús de tallafocs i xifrat de dades és una de les maneres en què ho fan, mentre que l’autenticació de dos factors (“2FA”) ofereix seguretat als cinturons i claus. A més, estan regulats per autoritats financeres de primer nivell i són un nom de bona reputació a l’empresa.

QI opció

IQ Option és un corredor de criptomonedes guanyador de diversos premis i es considera un dels corredors més segurs del mercat. A més de proporcionar un estricte procediment KYC quan s’incorpora i permetre que el vostre compte sigui tan privat com vulgueu, proporcionen regularment als comerciants guies sobre tot tipus de coses, inclosa la seguretat. També ofereixen autenticació de dos factors, entre altres paràmetres de seguretat del compte, que garanteixen que les vostres dades personals i els vostres actius mai es comprometin. 40.000.000 d’usuaris registrats poden acreditar la seva fiabilitat, que està garantida per la CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) i la FSA (Seychelles Financial Services Authority) que els regula i llicencia..

Plus500

Aquesta empresa amb seu al Regne Unit ofereix als comerciants l’elecció de més de 2.000 instruments financers. Es tracta d’una empresa especialitzada en CFD bitcoin i se’ls ha permès fer-ho gràcies a una llicència atorgada pel British Financial Regulator (FCA). Divulguen totes les seves dades financeres i són una empresa cotitzada a la borsa de Londres. Com a tal, tot el que passa entre bastidors a la seva plataforma és de coneixement públic, de manera que es pot assegurar que no passa res inadequat.

D’acord amb les normes de diners dels clients de l’Autoritat de Conducta Financera, tots els fons dels usuaris es mantenen per separat de les empreses, de manera que els vostres fons sempre estan protegits, independentment del que passi amb el propi corredor. Gràcies a això, han aconseguit una de les puntuacions més altes dels usuaris tant a Google Play com a l’App Store d’Apple.

XTB

XTB ofereix quatre llicències, FCA (Regne Unit), CySec (Xipre), KNF (Polònia), IFSC (Belize) i té oficines a tot el món. Aquesta és la seva primera garantia de seguretat, ja que estan ben controlats i tenen una entitat física a la qual perseguir. També utilitzen una connexió SSL segura i tenen el suport de famosos de Mads Mikkelson per afegir credibilitat a la seva marca..

Coinmama

Coinmama és un dels corredors de criptomonedes més antics del negoci i el fet que hagin durat la prova del temps és el primer indicador que són fiables perquè ja han estat provats i confiats per milers d’usuaris. Tot i que ofereixen una verificació ràpida que triga uns minuts a completar-se, això garanteix la protecció contra el frau i manté el vostre compte segur. Prometen els més alts estàndards de seguretat i privadesa i això és exactament el que obteniu d’ells.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me